Мнениеот boglev » 28 юли 2009 15:40
PRO.BG ще излъчи домакинствата на "ЦСКА", "Левски" и "Черно море" от квалификациите за "Шампионска Лига" и "Лига Европа"
Днес PRO.BG получи официално потвърждение за закупуването на правата над заснемането и излъчването на следващите домакински мачовете на трите български отбора, които се борят за класиране в Европейските клубни турнири.
"Получихме доста гневни обаждания и мейли на фенове, които ни обвиняват, че няма да предаваме гостуванията на нашите отбори. Истината е, че след горчивия ни опит от миналата седмица, когато си бяхме платили и за двете гостувания на "Левски" и "Черно море", в крайна сметка не получихме сигнал. В момента ситуацията е подобна, като добавим и факта, че парите които ни поискаха, при това само за мача на "Левски" са нереални. В крайна сметка успяхме да се договорим за домакинствата, които ще снимаме и предаваме сами и знаем, че няма да има технически гафове", споделя Ивайло Гюров, изпълнителен директор на RING.BG.
"ЦСКА" София - "Дери Сити" (Ирландия) - 30 юли, четвъртък, 20:00 часа
"Левски" София - "ФК Баку" (Азърбайджан) - 5 август, сряда, 20:30 часа
"Черно море" Варна - "ПСВ Айндховен" (Холандия) - 6 август, 20:00 часа
Това ми пишат на мейла ония смешници. Само че на 05.08 аз съм на Герена, те нека си предават мача, жалки путки.
От БНТ, пак да вземат да си пуснат рекламата, "някои дават по много, ние най-доброто".
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]