Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Alonso_Massa » 16 яну 2012 21:17

LFC1892 написа:
suareshampion написа:
LFC1892 написа:Интересно ми е какво ли ще се изпише в този форум, ако някой новак ни сгъне по този начин.

Ами ние не сме играли още с нито един новак на техен терен ;) С тая игра Суонзи ще ни сгънат без проблеми ..

С тея пичове играем чак последния кръг, може и да е в мач без значение. :)

Aма дано мача е без значение отт към гледна точка, че вече ще сме се класирали в топ 4 и да няма значение дали ще загубим. :) :) :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 яну 2012 21:19

да не се наложи само,да им даваме точки,че да не изпаднат...и от благодарност за евентуален трансфер на синклеър или дайър. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 яну 2012 21:21

john barnes написа:да не се наложи само,да им даваме точки,че да не изпаднат...и от благодарност за евентуален трансфер на синклеър или дайър. :)

Ние да не сме мушмороците от Юнайтед при сагата за Тевез. Виж мача ни с Челси си беше благородна кауза която си струваше..

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 яну 2012 21:25

wolf написа:
john barnes написа:да не се наложи само,да им даваме точки,че да не изпаднат...и от благодарност за евентуален трансфер на синклеър или дайър. :)

Ние да не сме мушмороците от Юнайтед при сагата за Тевез. Виж мача ни с Челси си беше благородна кауза която си струваше..

абе в годините и ние сме давали точки в последните мачове...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 яну 2012 21:26

И сме вземали, Нюкасъл и Блекбърн. Но точки много рядко сме давали за такива каузи

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 яну 2012 21:28

Въпрос от Анди Керъл: "Играем чудесно в дербитата, странно е защо се дъним срещу по-слабите отбори"
Отговор на въпроса от Анди Керъл: ЗАЩОТО ТИ ИГРАЕШ !!! :mrgreen: :mrgreen:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 16 яну 2012 22:34

RedMagic написа:Въпрос от Анди Керъл: "Играем чудесно в дербитата, странно е защо се дъним срещу по-слабите отбори"
Отговор на въпроса от Анди Керъл: ЗАЩОТО ТИ ИГРАЕШ !!! :mrgreen: :mrgreen:

+1892
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 яну 2012 23:00

Добре, нека приемем, че на Кени му трябва време, за да направи това, което смята за най-добре и отбора потръгне нагоре. Аз все още съм оптимист относно неговите решения, а и за в бъдеще, но подобно на мача със Стоук, а и много други този сезон, това ме изкарва извън нерви. Как пък Ювентус още в началото ще ги поеме на никому неизвестния Антонио Конте и в момента са 18 мача без загуба. Навярно от конкуренцията, която е там и в Англия, но той направи наистина страхотни трансфери за сравнително малко пари, а отбора му продължава да просперира. Още един пресен пример е Нюкасъл. Пардю в първия си цял сезон направи Нюкасъл сензацията на сезона, а и следователно закупуването на звезди... забележете и за какви пари:

Демба Ба - свободен трансфер (Уест Хям)
Шеик Тиоте - 4 млн. (Твенте)
Йоан Кабай - 4 млн. (Лил)
Леон Бест - около 2-3 млн. паунда (Ковънтри Сити)
Фабрицио Колочини - 10 млн. паунда, но за сметка на това в момента е един от най-добрите централни защитници на Албиона (предишен клуб: Депортиво Ла Коруня)
Давиде Сантон - 5 млн. паунда (Интер) - смятан за доста обещаващ бъдещ бек на националния отбор на Италия / на 19 години (с една дума: "тийнейджър"), отново купен на безценица от "нерадзурите", поради липса на възможност за изява.
Габриел Обертан - 3 млн. паунда (Манчестър Юнайтед)

Е, за какво говорим? Отново повтарям, че не съм изгубил вяра в Краля и се надявам той да поправи грешките си и постепенно докара нужните имена. Ако и нашата политика бъдеще същата, то ще жънем огромни успехи. Ето как за кажи-речи 25-30 млн. можеш да си "сглобиш" един доста компактен състав, след което при закупуването на малко по-индивидуално отличаващи се единици, ще хвърчим в небесата. Разбира се, това са приказки на вятъра, но лично според мен е добре да работим по някои модели, било то дори да наподобяваме.

П.С. Разбира се, не всички трансфери са на Пардю, но просто упоменавам страхотната трансферна политика на "свраките", които дори буквално са на печалба, тъй като с парите от Керъл си направиха цялата селекция...
Ние хвърлихме толкова пари, а на всичкото отгоре не се намираме на върха на таблицата, борещи се със Сити, Юнайтед, та дори и Тотнъм, а с 30-милионната селекция на "свраките". Определено има доста неща, върху които трябва да се помисли.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 16 яну 2012 23:28

liverpool96 написа:Добре, нека приемем, че на Кени му трябва време, за да направи това, което смята за най-добре и отбора потръгне нагоре. Аз все още съм оптимист относно неговите решения, а и за в бъдеще, но подобно на мача със Стоук, а и много други този сезон, това ме изкарва извън нерви. Как пък Ювентус още в началото ще ги поеме на никому неизвестния Антонио Конте и в момента са 18 мача без загуба. Навярно от конкуренцията, която е там и в Англия, но той направи наистина страхотни трансфери за сравнително малко пари, а отбора му продължава да просперира. Още един пресен пример е Нюкасъл. Пардю в първия си цял сезон направи Нюкасъл сензацията на сезона, а и следователно закупуването на звезди... забележете и за какви пари:

Демба Ба - свободен трансфер (Уест Хям)
Шеик Тиоте - 4 млн. (Твенте)
Йоан Кабай - 4 млн. (Лил)
Леон Бест - около 2-3 млн. паунда (Ковънтри Сити)
Фабрицио Колочини - 10 млн. паунда, но за сметка на това в момента е един от най-добрите централни защитници на Албиона (предишен клуб: Депортиво Ла Коруня)
Давиде Сантон - 5 млн. паунда (Интер) - смятан за доста обещаващ бъдещ бек на националния отбор на Италия / на 19 години (с една дума: "тийнейджър"), отново купен на безценица от "нерадзурите", поради липса на възможност за изява.
Габриел Обертан - 3 млн. паунда (Манчестър Юнайтед)

Е, за какво говорим? Отново повтарям, че не съм изгубил вяра в Краля и се надявам той да поправи грешките си и постепенно докара нужните имена. Ако и нашата политика бъдеще същата, то ще жънем огромни успехи. Ето как за кажи-речи 25-30 млн. можеш да си "сглобиш" един доста компактен състав, след което при закупуването на малко по-индивидуално отличаващи се единици, ще хвърчим в небесата. Разбира се, това са приказки на вятъра, но лично според мен е добре да работим по някои модели, било то дори да наподобяваме.

П.С. Разбира се, не всички трансфери са на Пардю, но просто упоменавам страхотната трансферна политика на "свраките", които дори буквално са на печалба, тъй като с парите от Керъл си направиха цялата селекция...
Ние хвърлихме толкова пари, а на всичкото отгоре не се намираме на върха на таблицата, борещи се със Сити, Юнайтед, та дори и Тотнъм, а с 30-милионната селекция на "свраките". Определено има доста неща, върху които трябва да се помисли.

Абе ясно е, че най - големият проблем е селекцията, не може Далглиш да е слаб треньор след всичко, което направи отборът през миналия сезон. Просто продаде Мейрелеш, който ни беше най - добрият играч тогава, а на негово място така и не беше привлечен качествен халф, който да притежава неговите качества. Дойдоха и още няколко дупки, конкурентите направиха добри трансфери и ето ти това, което е в момента ...

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 17 яну 2012 00:07

Karsa Orlong написа:Абе ясно е, че най - големият проблем е селекцията

едва ли някой ще го отрече

аз все още мисля, че като изключим манчестърските отбори, от които единия класата му е извън това първенство, а за другия знаем как си взима мачовете..
...та като погледна останалите около нас, а те по случайност са само лондонски отбори, единствено Челси е напред по качество на състава.

арсенал имат късмета РВП тва да му е годината, иначе създават по-малко положения - ако и ние имахме един такъв даже щяхме да сме на разменени позиции
а тотнъм от вече доста време имат опитен и обигран състав, чиято халфова линия меко казано не вреди на останалото, но и те без само един от Модрич и РВДВ едва ли биха задържали такова ниво

с две думи - с точните хора на точните места, четвъртото място все още е постижимо, вече кой ще трябва да се измести оттам е рано да се каже, още повече, че и останалите ще подсилват, а някои дори започнаха

ето да видите, че не съм толкова черноглед ;)

Върни се в “Ливърпул”