Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 17:46

Кипърски мениджър е предложил на Левски юношата на Реал (Мадрид) Гонсало Гарсия. 28-годишният Гарсия прави много силен сезон в АЕК (Ларнака) с 8 гола в 14 мача, след като през лятото премина със свободен трансфер от Грьонинген.

Испанецът, който може да играе като нападател или атакуващ халф, премина в кипърското първенство след шест сезона в Холандия за отборите на Апелдоорн, Хееренвеен, Хераклес, Венло и Грьонинген.

Гарсия се отличава с добра скоростна техника, комбинативност и контрол върху топката и е типът нападател, който старши треньорът на "сините" Николай Костов търси.

Костов, който в момента е с Левски на подготовка в Кипър, вчера изгледа мача от местното първенство между АЕК (Ларнака) и Аполон (Лимасол), завършил 1:1, в който Гарсия игра 90 минути.

През лятото Левски имаше интерес към други двама играчи на АЕК - камерунското крило Нжонго Пришо и сръбския нападател Милян Мърдакович.

23-годишният Пришо обаче не се представи на ниво срещу Аполон и беше заменен на почивката. 29-годишният Мърдакович, който доскоро беше контузен, пък остана резерва.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 яну 2012 18:38

може и да свърши работа, но трябва да се премисли всичко. Ето клип с негови изпълнения:
http://www.youtube.com/watch?v=46sGCG_Q ... _embedded#!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 16 яну 2012 19:06

Добро впечатление ми направи от показаното в клипа. Може би ще е полезен :)
CHELSEA

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 16 яну 2012 19:17

Ми,нищо по-различно от Арс.Дават му я пред вратата,а той вкарва..

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 яну 2012 19:48

biofreeze написа:Ми,нищо по-различно от Арс.Дават му я пред вратата,а той вкарва..

Ти кой клип гледа? Защото на този аз видях друг футболист- с отлична техника, прецизни пасове, невероятно премерен удар, силна игра с глава и не на последно място вроден нюх към гола. Вкара и от близо и от средна дистанция. Но не забравям, че това е best of the best. Не са показани пропуските му, помага ли в защита, как се разбира със съотборниците си... По- грамотен е от Арш при всички положения, но зависи дали Костов ще го хареса (защото и холандеца не е слаб, но треньора не го харесва), каква му е цената (след като "скаутите"са проспали периода когато е бил свободен агент), каква заплата ще иска...Втори испанец в Левски, при това доста добър- това ми допада. Дано!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 яну 2012 19:57

на мен пък ми направи впечатление, че действа на скорост, а не е статичен. Комбинативен играч е и умее да се движи по целия терен. Друг е въпроса, че това наистина са подбрани кадри, и не е достатъчно. Но я да ми каже някой- на Гарра-та гледал ли беше някой от вас клипове с добри негови прояви в предишните му клубове извън България?! Всеки един трансфер е една своеобразна рулетка и е нужен и голям късмет за да станат нещата "от раз". Но това испанче прави добро впечатление определено.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 16 яну 2012 20:20

wilge написа:
biofreeze написа:Ми,нищо по-различно от Арс.Дават му я пред вратата,а той вкарва..

Ти кой клип гледа? Защото на този аз видях друг футболист- с отлична техника, прецизни пасове, невероятно премерен удар, силна игра с глава и не на последно място вроден нюх към гола. Вкара и от близо и от средна дистанция. Но не забравям, че това е best of the best. Не са показани пропуските му, помага ли в защита, как се разбира със съотборниците си... По- грамотен е от Арш при всички положения, но зависи дали Костов ще го хареса (защото и холандеца не е слаб, но треньора не го харесва), каква му е цената (след като "скаутите"са проспали периода когато е бил свободен агент), каква заплата ще иска...Втори испанец в Левски, при това доста добър- това ми допада. Дано!

http://www.youtube.com/watch?v=bpVJhMMw6V4

И,ако пак ти е трудно да прогледнеш,аз да ти кажа,че освен случайният финт в началото,нищо по-различно няма(докато Арс вкарва от фаулове).Дразни ме факта,че ги преценяте от 2 минутни клипчета,иначе не искам да си заяждам ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 20:47

Ще е добре отново да се погледне и към бразилският пазар

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 яну 2012 20:50

Иво Тонев: "Надявам се до петък да приключим" :roll: Това значи ли, че до петък ще дойдат 2-3 нови футболисти :roll:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 16 яну 2012 20:53

Събираме юношите на Барселона и Реал и сме шампиони :lol: Иначе сериозно - играе на скорост, има премерен удар, но знае ли човек. Ники Костов може да не го харесва, може да му искат много пари и т.н и т.н.
Изображение

Върни се в “Архив”