john barnes написа:smart написа:john barnes написа:такъв стил с един извеждащ пас и голов удар имаше при бенитес...при ТЪПОТО-дълъг пас към фланга и нескончаеми центрирания...
твоята испанска мастия-будала тефтер го изгони.В момента можеше да е още в отбора ако не беше трансферния му гении
той го купи,направи го звезда и след това му взе големите пари...от какво си недоволен? гледай си ТЪПОТО и неговите трансферни удари-данчо,адамчо,коня и стю...тия НИКОГА няма да станат големи играчи,какъвто беше алонсо и РАФА БЕНИТЕС го направи такъв! ай бегай да играеш на фунийки в квартала...

човека имаше желанието да играе за нас още дълги години а с взетите пари свинята какво направи?взе контузен играч за 22 млн който така и не му даваше шансове а пускаше играещият тогава безобразно лукас.Иначе не се безпокой младоците дето ги привлече кени ще покажат потенциала си,адам вече го направи,последните мачове и стю, със сигурност играчите привлечени от краля са по класни от ел жар,деген,йованович,досенна,кавалиери и айде да не изброявам останалите му трансферни удъра за кой ли път.Алонсо е един от малкото испански играчи които уважавам и играят като мъже а не някакви нежни женчовци.
venomcho написа:smart написа: твоята испанска мастия-будала тефтер го изгони.В момента можеше да е още в отбора ако не беше трансферния му гении
като спомена тефтер - дай си бележника

знаеш ли през кое ми е че в интернет вместо И съм написал Й?данеби да съм на изпит случайно?