Д. Пеев: Връщам се в славния Локомотив Сф!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Д. Пеев:Връщам се в славния Локомотив!

Мнениеот ralimavridov » 15 яну 2012 21:15

Локомотив София не ми е от любимите отбори,но това момче е футболист от всякъде и ще помогне много на отбора.Като човек не го познавам,но всички интервюта,които съм му гледал е бил винаги на ниво неподхождащо на бг действителността(без мънкане и "вдигаме главите").Не знам защо не е в националния???
Без контузии на основните футболисти,Локо няма да има проблеми.
Успех!
П.С.А и Генов вече го няма,почваме на чисто... ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Д. Пеев: Връщам се в славния Локомотив Сф!

Мнениеот MCMXIII » 15 яну 2012 22:08

Голям пич и голям човек. Жалко че последните месеци му спадна формата, но въпреки всичко е много добър футболист. Много интелигентен спортист, желая му успех в Локо Сф, без мачът със Славия разбира се!
Последна промяна от MCMXIII на 15 яну 2012 22:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
genkov9
Контакти:

Мнениеот genkov9 » 15 яну 2012 22:30

"Историческата" заслуга на момчето е, че не получи шанс да играе в решителния мач на поколението си - за юношеската титла на "Локомотив". С неговата глезотия нещата нямаше да се случат.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 яну 2012 22:47

Наистина направи фурор с екипа на Пирин. После избра Славия пред Левски и там за мен не беше на нужното ниво. Колкото до чертите на характера му, не съм съгласен с повечето от вас, но това няма значение. Пожелавам му успех с екипа на Локото, защото те са един от най-приятните отбори в България и ми е жал за това, което се случва там.
Само Левски!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 15 яну 2012 23:51

Много силни думи. Събраха се достатъчно железни сърца. Да върнем и големия Пеев и Гъргоров и Отборът ще е приказка.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 яну 2012 01:16

Успех на Дани Пеев в Локо Сф.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Д. Пеев:Връщам се в славния Локомотив!

Мнениеот kartago » 16 яну 2012 04:20

Пловдивчанинът написа:Прави им чест на такива като Дани Пеев, със сигурност можеше да излезе в чужбина или да отиде в отбор от "А" група, където ще получава добра заплата, но реши да се върне от там от където е тръгнал и да помогне, давайки си сметка, че може дори и да не получава заплата. Пожелавам ви успех и да излезете от кризата, защото наистина сте отбор с традиции, а аз уважавам такива отбори и тяхното място винаги е било и ще бъде в "А" група.

Нямаше как да излезе в чужбина, не знам дали знаеш, но той е с много голям диоптър очила! А навън за кинти гледат всичко! Въпреки това, аз много го харесвам ( не само защото е брат на Георги Пеев), наистина е интелигентно момчето, а и е един от малкото в България, който не се страхува да стреля отдалеч и прави много красиви голове ( като брат си)! Успех за напред!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 яну 2012 08:58

Когато няколко месеца поред нищо добро не се случва, около любимият ти отбор, думи като тези на Дани Пеев топлят малко от малко сърцата на феновете на Локомотив! Показателно за човешките му качества са добрите думи и на феновете на предишните му отбори. Успех Дани, на теб и на Локомотив!

Парите може да "напуснаха" Надежда, но на път е да се върне духът! Сега остава и хората да почнат да се завръщат лека, полека на стадиона!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 16 яну 2012 10:07

Успех!
Много кураж на Локомотивци :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 16 яну 2012 11:14

Не разбрах какво толкова го прехвалихте този посредствен футболист. Едно време като направи добрите игри за Пирин и имаше оферти от Левски, ЦСКА, Литекс .. .той постъпи мега умно и отиде в Славия. В интервютата на въпрос защо е избрал Славия пред водещите клубове, той каза, че има своите съображения, че след години ще стане ясно и намекна, че от Славия по-лесно би излезнал в чужбина... Е, след години стана ясно, че след като изгуби титулярното си място в посредствената Славия стигна до още по-посредствения Локо Сф... Естествено, че ще говори добри думи за Локо, едва ли някой от новите 50 футболисти в локомотив би казал, че отбора в момента е слаб и замрял... Много е умен гошко пеев.. Локо Сф - Пирин - Славия - Локо СФ - ЛЕГЕНДА!

Върни се в “Локо София”