durex написа:acmilan написа:durex написа:Вижда се че когато не свирят дузпа на Златю и играта им непотръгва
Е от това най - много ме е яд след подобни мачове. Разумен човек си, колега, ясно, че ти е кеф тази вечер, има защо, но подобни коментари не помагат с нищо. Няма мач, в който да сме победили с измислена дузпа, една от шестте този сезон беше пълен смях, но вече водехме. Ако се върнем в предишни години, ще видим други неща... Както и да е, радвайте се на победата и през май месец ще се срещнем отново, кой знае, може и в ШЛКолкото до коментари на разни хора, че Милан бил смешен отбор и надут балон, не забравяйте, че говорите за най - успешния отбор на международно ниво и за актуалния шампион на Италия
Спортът в каквато и да е форма, дори фенска, е за достойни хора. Малко уважение никога не е излишно. Никой не казва да няма емоции, но един отбор е голям, когато има срещу себе си големи и достойни противници. Именно затова става въпрос за ДЕРБИ мача на Европа
Това го казвам най-вече за Златан,а не относно за Милан не ме разбирай погрешно,просто реших да се пошегувам с него,тъй като все пак е играл и за Интер и малко или много ме е яд,че играе сега при вас
Е, нали знаеш, че той е фен от дете на отбора, в който играе