Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот msm » 15 яну 2012 23:07

TristaNNN написа:
msm написа:
PFC Litex написа:
Като те хванат пиян, наказват ли този който ти е давал алкохола?

Тъп пример! Този който ти е дал алкохола , казал ли ти е да го изпиеш, че и да караш? А , ако някой ти сипе отрова в питието, ти ли ще си виновен и после теб ли ще съдят? Правиш ли разлика при употреба по желание, и употреба без твое знание?

Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Не мога да вярвам или не. Няма как и да съм сигурен дали са знаели или не. Все пак това не е кока или хашиш, а е една от десетина съставки в енергийна напитка, които се употребяват от спортистите ежедневно. Кой според теб трябва да проучи даден продукт , какво съдържа преди да го даде за употреба? Виж, ако е взето нарочно и с цел, то вината и отговорноста трябва да е за всички. И според мен, най-вече това трябва да се докаже. Възможни са и двата варианта!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2012 23:07

vaskonti написа:
BadBoy написа:Какво да е наказанието определят БОК, след което го дава на БФС.
По-интересно ще стане ако БФС не приемат решенията на БОК.

Относно факта, че трябва да са хванати повече от двама футболисти за да има наказание за клуба, до сега никой не сподели или приложи линк, защото на различни места пишат различни неща и едно от тях е, че това важи за състезателен период, а не само за определен мач.

Най-хубаво е да се изчака до 31 януари и тогава да се дискутира, но имам вътрешното усещане, че наказанията ще са символични и тогава ще настане големият рев по форуми и медии.

Чл. 28. Ако повече от двама футболисти в отбор бъдат признати за виновни в извършване на нарушение на антидопинговите правила във връзка с конкретна футболна среща, в допълнение към санкциите на нарушителите могат да се наложат санкции към целия отбор по реда и условията на Дисциплинарния правилник.

Смятам, че с това спорът дали се гледа отделна футболна среща или цялото първенство, е приключен.
Да не говорим, че тук се казва, че дори и да бъдат хванати повече от двама играчи в един мач, клубът само може да бъде наказан, което обаче не значи задължително.
Спомнете си това на 31 януари, когато бъдат взети "несправедливи" наказания.

Васконти всички в темата пишете по инерция, а това което попитах го направих умишлено за да видя някой от вас направил ли си е труда да провери какви наказания ще има за футболистите и за клуба.
У нас всичко е възможно, но на 99% ми е ясно какви ще са наказанията и точно за това написах, че големият рев ще е на 31 януари (за тогава казаха, че ще обявят решенията ДК на БОК).
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 яну 2012 23:10

vaskonti написа:Ами трябва и ще бъдат наказани. Въпросът е, че много хора тук очакват едва ли не служебни загуби за ЦСКА, изхвърляне от А група и подобни глупости, каквито въобще не са възможни. Има много примери на играчи, наказани за по 5-6 месеца, а не 2 години. А сега, ако не ги накажат за 2 години, стой та гледай рев, най-вече от бялата лястовица(нямам пред вид твоя отбор).

Отборът не трябва да бъде наказан в този случай. Не че не ми се иска ;) Футболистите задължително. Друг е въпроса, защо наказанията във футбола са по- малки от 2 години.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2012 23:12

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
msm написа:Тъп пример! Този който ти е дал алкохола , казал ли ти е да го изпиеш, че и да караш? А , ако някой ти сипе отрова в питието, ти ли ще си виновен и после теб ли ще съдят? Правиш ли разлика при употреба по желание, и употреба без твое знание?

Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Phenylehtylamine HCL, Synephrine, 1,3-Dimethylamylamine, theobromine, Yohimbe HCL, L-Tyrosine

Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?

Consona, Horizon, ServiceWare, Quality assurance portal, Close Call review. Това са част от програмите, с които аз си изкарвам хляба. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Дали има някой в България, който е наясно какво е това? Какво значи дали са наясно? Ами нали затова са професионалисти, за да са наясно с нещата, или...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 яну 2012 23:17

ТристаННН ,не правиш нищо друго освен само да злобееш.АКо искат да знаят и закона за радио и телевизия а ?
Не като гълъб на кифла ,ами направо като сомалиец на манджа скачаш !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 яну 2012 23:18

TristaNNN написа: Да, може би си прав, едва ли Янчев би пил това в края на кариерата си, но пък как ще ме убедиш, че не е пил нещото през цялата си кариера. Ето ти причина за "сърцето и дробът на отбора" :idea:

Янчев и Трифонов са дали отрицателна проба след мача със "Стяуа" през август, а през ноември са взети положителните. Можеш сам да се убедиш!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2012 23:19

msm написа:
TristaNNN написа:
msm написа:Тъп пример! Този който ти е дал алкохола , казал ли ти е да го изпиеш, че и да караш? А , ако някой ти сипе отрова в питието, ти ли ще си виновен и после теб ли ще съдят? Правиш ли разлика при употреба по желание, и употреба без твое знание?

Не мога да вярвам или не. Няма как и да съм сигурен дали са знаели или не. Все пак това не е кока или хашиш, а е една от десетина съставки в енергийна напитка, които се употребяват от спортистите ежедневно. Кой според теб трябва да проучи даден продукт , какво съдържа преди да го даде за употреба? Виж, ако е взето нарочно и с цел, то вината и отговорноста трябва да е за всички. И според мен, най-вече това трябва да се докаже. Възможни са и двата варианта!

Много добър коментар. Поздравления. Колкото и да се чоплим във форума, предлагам всички да изчакаме решението на компетентните лица.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2012 23:23

Не се карайте.

Футболистите ще бъдат наказани по Чл.60, ал.3
Докторът ще бъде наказан по Чл.61, ал.1
Клубът ще бъде наказан по Чл.75, ал.1

Ревът ще е голям, но такива са законите в наредбите, кофти че ще стане масова практика, а това няма да помогне за развитие на футболът у нас.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2012 23:24

percival написа:ТристаННН ,не правиш нищо друго освен само да злобееш.АКо искат да знаят и закона за радио и телевизия а ?
Не като гълъб на кифла ,ами направо като сомалиец на манджа скачаш !

[offtopic]Извинявам се ако съм създал впечатления за злоба и неприязън. Целта на коментарите ми съвсем не беше такава, явно не съм подбрал правилно езиковите средства, просто се засягам от някои мнения :!:[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 яну 2012 23:32

BadBoy написа:Не се карайте.

Футболистите ще бъдат наказани по Чл.60, ал.3
Докторът ще бъде наказан по Чл.61, ал.1
Клубът ще бъде наказан по Чл.75, ал.1

Ревът ще е голям, но такива са законите в наредбите, кофти че ще стане масова практика, а това няма да помогне за развитие на футболът у нас.

Колко състезателя или отбори са наказани според законите и разпоредбите през последните 20 години :) Не бъди толкова сигурен кой по какво ще го накажат.Нека изчакаме да видим какво ще стане тогава и едните и другите ще имаме какво да обсъждаме ,но до тогава нека не се бъркаме на комисиите и да решаваме вместо тях.

ТристаННН,
няма проблеми ,то и никога не е имало важното е да си чешим езиците .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”