Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За или против наказания за хванатите с допинг?
Между другото, имате ли информация кога компетентните органи ще си кажат думата? Доколкото си спомням, в началото на скандала се споменаваше средата или края на Февруари, а в един коментар прочетох, че всичко трябва да се реши преди края на Януари 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Какво да е наказанието определят БОК, след което го дава на БФС.
По-интересно ще стане ако БФС не приемат решенията на БОК.
Относно факта, че трябва да са хванати повече от двама футболисти за да има наказание за клуба, до сега никой не сподели или приложи линк, защото на различни места пишат различни неща и едно от тях е, че това важи за състезателен период, а не само за определен мач.
Най-хубаво е да се изчака до 31 януари и тогава да се дискутира, но имам вътрешното усещане, че наказанията ще са символични и тогава ще настане големият рев по форуми и медии.
Относно факта, че трябва да са хванати повече от двама футболисти за да има наказание за клуба, до сега никой не сподели или приложи линк, защото на различни места пишат различни неща и едно от тях е, че това важи за състезателен период, а не само за определен мач.
Най-хубаво е да се изчака до 31 януари и тогава да се дискутира, но имам вътрешното усещане, че наказанията ще са символични и тогава ще настане големият рев по форуми и медии.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
vaskonti написа:Кашчей написа:fen0212 написа:Не зная кой си решава какви теми да пуска в тоя форум ,но определено тази не е от умните ви решения.Дори рева на наши и ваши няма да промени законовите положения ,така че това е само упражнение по писане .За тези които завират в очите ни цяла страница от един коментар ,ще кажа ,че днес има интервю с един доктор който е бил такъв и в ЦСКА и в Левски и в Славия.Та той казва ,че ЛЕКАРЯТ САМ РЕШАВА КАКВО И КОГА ДА ГО ДАДЕ.НА НЕГО НИКОГА НЕ СА МУ СЕ МЕСИЛИ ШЕФОВЕ И Е НОРМАЛНО ДА Е ИМЕННО ЕДИНСТВЕНО ЛЕКАРЯ ВИНОВЕН . Аз пък ще добавя и нещо от свое име. Доктора каза ,че не е само той виновен .А дали пък не е получил тлъста сумичка която ще му позволи да прежали двугодишното си отстраняване спокойно ,само и само да донесе главоболия на клуба.Смятам че нещата имат по-скоро криминален характер и може би от наказанията ще се разбере,защото и Дуци оня ден го призова ,щом казва че не е сам ,да разкаже всичко на комисията.За жалост това че доктора е виновен не спасява момчетата,но ако има саботаж може да се подходи по друг начин.
Защо ми се струва, че цитираш само това, което ти е изгодно?!Защото въпросният лекар е категоричен, че при такива случаи хванатите играчи го отнасят, независимо дали са знаели или не знаели какво им се дава.Това май не ти е удобно да го цитираш?!
Май си пропуснал да прочетеш последното му изречение
Амиии..... когато напишеш с главни букви това, което ти отърва, а накрая едва смотолевиш нещо друго, което веднага се замазва с....ако има саботаж и т.н. какво да си помисля аз, който съм чел интервюто?
И Иван Абаджиев в Сидни говореше за саботажи, ако си спомняш, но си спомняш и резултата, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
BadBoy написа:Какво да е наказанието определят БОК, след което го дава на БФС.
Какъв линк искаш е баце от достоверна медия ли ? Адвоката на ЦСКА на пресконференцията по този случай го каза,аз вярвам на него ,а не на поредния драскач с купена диплома !
Не мога само да разбера ,колко теми трябва да се направят за този случай.Колегата е прав ,създава се излишна шумотевица !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:BadBoy написа:Какво да е наказанието определят БОК, след което го дава на БФС.
Какъв линк искаш е баце от достоверна медия ли ? Адвоката на ЦСКА на пресконференцията по този случай го каза,аз вярвам на него ,а не на поредния драскач с купена диплома !
Не мога само да разбера ,колко теми трябва да се направят за този случай.Колегата е прав ,създава се излишна шумотевица !
Това достатъчно добра медия ли е за теб, или ще чакаш адвокатът на ЦСКА да одобри линка?
http://www.bfunion.bg/media/upload/12529.pdf
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
percival написа:Какъв линк искаш е баце от достоверна медия ли ? Адвоката на ЦСКА на пресконференцията по този случай го каза,аз вярвам на него ,а не на поредния драскач с купена диплома !
Къде съм споменал линка да е от медия.
Не ти ли светна семафора, че вероятно питам за линк към наредбите в официален сайт на БОК, БФС или WADA, защото тези неща не са държавна тайна за да не се публикуват официално.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Не мога да разбера какъв ви е проблема ?
Искам линк ама да е от там и какво ще видиш .Дъвче се едно и също стана един месец ! Разтягат се локуми и се създава излишна истерия ! Аз лично съм гласувал че трябва да имат ефективни наказания макар и да не са виновни пряко.Има си комисии те си решават ,а това да се цитира даден закон е изцяло липса на смисъл .Сами може да си отговорите защо е така .
Колко състезатели и футболни отбори бяха наказани през последните 20 -години точно по даден закон който са нарушили ?
Искам линк ама да е от там и какво ще видиш .Дъвче се едно и също стана един месец ! Разтягат се локуми и се създава излишна истерия ! Аз лично съм гласувал че трябва да имат ефективни наказания макар и да не са виновни пряко.Има си комисии те си решават ,а това да се цитира даден закон е изцяло липса на смисъл .Сами може да си отговорите защо е така .
Колко състезатели и футболни отбори бяха наказани през последните 20 -години точно по даден закон който са нарушили ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:
Защо ми се струва, че цитираш само това, което ти е изгодно?!Защото въпросният лекар е категоричен, че при такива случаи хванатите играчи го отнасят, независимо дали са знаели или не знаели какво им се дава.Това май не ти е удобно да го цитираш?!
Май си пропуснал да прочетеш последното му изречение
Амиии..... когато напишеш с главни букви това, което ти отърва, а накрая едва смотолевиш нещо друго, което веднага се замазва с....ако има саботаж и т.н. какво да си помисля аз, който съм чел интервюто?
И Иван Абаджиев в Сидни говореше за саботажи, ако си спомняш, но си спомняш и резултата, нали?!
Амиии..... както се казва, кьорав карти не играе! Като ти е проблем четенето, не си го изкарвай на писането. А за твоето мнение знаем какво е, ако ще и 100 интервюта да си прочел. И това, че Абаджиев е говорел , изключвали 100% възможноста за саботаж? И понеже си запознат, би ли ми казал, за две отделни убийства, възможно ли е да се дадат различни присъди? И защо?
- Hakercheto
- Контакти:
Колко тъпа тема ....
Естествено цесекарите ще кажат против а всички други за...
доста тъпо.
Естествено цесекарите ще кажат против а всички други за...
доста тъпо.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Синя Гордост написа:На мен друго ми направи впечатление: защо след като само докторът е виновен,никой от ЦСКА не каза " Ще го съдим за нанесени еди какви си щети на клуба и на играчите",никъде в никоя медия не излезна подобно нещо.Явно някои хора в червеното ръководство доста са спекли да не излезе цялата истина ,иначе щяха да си търсят правата в съда.Да не би доктор Крайнов да си отвори устата,че май става страшно.Само промитаците с тъмно червени очила тука смятат ,че само той е виновен.
И за какво точно да го съдят. Има ли обявени нанесени щети? Има ли наказания за играчите и клуба? Какви права да търсят? Ами нека да говори бре,кой го спира? От ЦСКА ясно изразиха желанието си за това, да каже каквото има да казва. Май вашите комплекси са толкова големи, че в омразата си не можете да подредите нещата по хронология на действията. Чудя се , защо не са ги наказали още преди да са установили наличието на допинг!