Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Дааа,тук според мен всичко опира до въпроса:Де е Караджата?Липсва му на човека. 

Дайте да измислим кои играчи да си откраднем! Не е задължително да са от България, може къде ли не! Както вече ни обясниха, чрез психоатаки и юридически хватки можем да откраднем всеки! Очевидно в ЦСКА работят новите Ръсел Бейкър и Алфред Адлер, значи можем да правим каквото си искаме!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
интервю с Митко Борисов http://www.sportline.bg/news/85295/dimi ... avam-tsska
васко, аз предлагам Грийн, че му изтича договора през лятото, сега е момента да го откраднем
васко, аз предлагам Грийн, че му изтича договора през лятото, сега е момента да го откраднем

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Една много добра новина
Спас Джевизов е новият директор на детско-юношеската школа на ЦСКА. Изпълнителният директор на „червените“ Венци Живков представи Джевизов днес, като за последно той работи в школата на Чавдар Етрополе. Бившият нападател се завръща в ЦСКА, където има стаж и като старши треньор на представителния отбор.
На церемонията, която се проведе в музея на спортната слава за стадион „Българска армия“, капитанът на момчетата, родени през 1996 г. подари спечелената купа на Джевизов.
В школата ще работят шестима треньори, които ще водят различните формации на тима плюс двама специалисти, които ще се заминават с вратарите и кондицията на играчите. Галин Иванов, Димитър Димитров, Альоша Димитров, Емил Димитров, Антон Димитров и Христо Марашлиев са специалистите, които ще водят отделните формации на тима. Веселин Яневски ще се занимава с вратарите, а Георги Иванов е назначен за кондиционен специалист.
„Ще натоваря всички треньори като магарета“, бяха първите думи на Спас Джевизов, след като представи специалистите в ДЮШ.
„Ще се опитам да върна облика на школата и да спрат простотиите, за които се говори последните години. Аз съм чорбаджията тук. Аз уволнявам и назначавам. Ако не ми харесва как се работи си тръгвам“, каза още Джевизов.
В същото време фенклубът на ЦСКА в Чикаго дари момчетата от набор 1996 г. с пълна екипировка в знак на признателност за спечелената от тях купа.
Код: Избери всички
- Да честитим ли новия "стар" пост? Разбрахте ли се с шефовете нао ЦСКА?
- Да. Първият ми работен ден ще е понеделник на "Българска армия".
- Имате ли отношение по конкурса за треньори, който продължава да тече?
- Няма вече никакъв конкурс! Това е несериозно. Едно от условията, които поставих пред ръководството на клуба, бе аз да си избера екипа от първия, до последния човек. То бе прието. И означава, че нося пълната отговорност за школата. Всички въпроси - към мен, включително и негативите!
- Каква е съдбата на досегашния шеф Георги Велинов и на треньорите?
- Георги Велинов няма да работи вече в школата. Мисля, че така е редно. Аз няма да търся оправдания и извинения с досегашната работа на този или онзи. Идвам и почвам начисто. Каквото било - било. Треньорите, както и останалите служители, са освободени. Сега аз ще имам думата дали някои от тях ще продължат работата си в ЦСКА. Трябва да си имаме доверие, иначе нищо няма да се получи.
- Има ли вече привлечени нови треньори и кои от старите ще останат?
- Не мога да кажа. Водя преговори с доказани специалисти, бивши футболисти, хора, които живеят с идеята ЦСКА. Когато има нещо официално, то ще излезе от мен. Искам дебело да подчертая, че няма да допусна вмешателство по нито един въпрос! Това също бе мое условие.
- Ръководството постави ли ви цел за шампионски титли?
- Шампионските титли идват от добре свършена работа. Но нямат никаква стойност, ако не излизат отлично подготвени таланти за мъжкия тим. Това е нашата цел №1. И тя е пределно ясна, не е необходимо да го изискват от мен. Аз си го знам.
- Доста деликатно стои въпросът с базата. Добре знаете, че юношите на ЦСКА много страдат от това...
- Този въпрос трябва да се реши директно. И аз вярвам, че ще се случи, когато стадионът бъде отдаден на концесия. Гарантирам, че моята работа ще си я свърша. Това обаче няма как да се случи при сегашното положение. Държа юношите на ЦСКА да тренират на "Българска армия". Бих искал да има два-три терена, най-добре изкуствени, за да могат да се ползват целогодишно. Не прилича на клуб като ЦСКА сегашното състояние.
- Не ви ли притеснява този казус и цялостната разруха в школата на ЦСКА?
- Нищо не ме притеснява. Аз от работа и предизвикателства не се плаша. Нося името ЦСКА и червената звезда в сърцето си. Този клуб ми е дал много и се връщам да работя зареден с оптимизъм. Амбициозен съм и луд да запретна ръкави!
- Кой ще ви наследи в Етрополе?
- Не е коректно вече да говоря за Чавдар (Етрополе). Разделихме се приятелски. Работих там две години и си тръгвам с високо вдигната глава. Ако погледнете класиранията в отделните възрасти, ще видите защо. Свърших доста неща. Сега обаче моята работа е в ЦСКА.
-
шивача написа:аз предлагам Грийн, че му изтича договора през лятото, сега е момента да го откраднем
Това не е никаква кражба,ще започнат да пишат по медиите,че неможем и да крадем.

гражданин от село написа:шивача написа:аз предлагам Грийн, че му изтича договора през лятото, сега е момента да го откраднем
Това не е никаква кражба,ще започнат да пишат по медиите,че неможем и да крадем.

-
Мариянчо нестава,докато стигне до масата ще катострофира няколко пъти. 

гражданин от село написа:Мариянчо нестава,докато стигне до масата ще катострофира няколко пъти.
Ква маса бе, той ще е отзад на камиона

-
Е,той по навик си се возил на бъгажника на колата на брат му бързайки за Римска сватба,ама из отзадзе невидел доваро.И са звездъ у сички весници,а доваро още го зидат. 

Ми то няма кво друго да чопнем..........останаха само агенти, а те са непреклонни