Защо медиите ни мразят толкова?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Re: Защо медиите ни мразят толкова?!?

Мнениеот el pipita » 15 яну 2012 16:47

Ей голям трън в очите на хората се оказа Реал,мислех че е така само за феновете на Барса, но то било на половината фенчета на грандовете от Европа :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 яну 2012 16:48

Артилериста написа:Ще ти кажа защо не сте приятни не само на медии,но и на всички неутрални фенове на футбола
1.Вие сте Реал Мадрид-кралският отбор,с вечните привилегии,от времето на краля,та до наше време.С други думи,каквото каже краля и властта-това ще е!Както искаш ме разбирай.
2.Мулти-милионната селекция-такива клубове като вас,Челси и Манчестър Сити са най-голямото зло във модерния футбол,като добавим само,че тези 2 тима станаха наистина отбори едва преди няколко години,то вие сте единствените,които правите трансфери за стотици милиони от доста години.Без парите ви сте нищо,ако има равнопоставеност между всички 5 най-силни клуба във всички първенства не ви виждам на кое място ще сте в Испания,ама нищо-вие нали все пак сте Реал :)
3.Школата-за толкова велик клуб,с такава история,с такива традиции,с такива фенове е срамно да нямаш силна школа и да не разчиташ на нея.Честно казано не знам нито 1 играч в момента в Реал,който да е дело на вашата школа-минал през всички гарнитури,трениран от силни треньори и достигнал до висок връх във футбола.
4.Слаби играчи и треньори,или не чак толкова...-като добавих факта,че нямате юноши,то набързо се сетих-кой "мадритист" ви е бил треньор???Жозе,Пелегрини,Хуан де Рамос,Берн Шустер и още доста.Е,нямате и треньор дело на вашият отбор,но въпреки това разполагахте с най-силните в света и се усирахте все повече и повече.Продължавам с играчите-най-класните,най-скъпите и т.н.Погледнете само-Робен,Ван дер ваар,Снайдер,Кака,Роналдо,Бекъм,Робиньо и не ми се изброяват вече,защото са много.Замислете се кой от тези играчи постигна нещо във футбола с Реал Мадрид-отговорът е никой.Никой не бе запомнен в Мадрид с нещо добро,явно защото играчите не стават ;)

:mrgreen: Добре си се изложил :!: Голям смях падна докато четях тоя бълвоч. Без да претендирам да си голям фен на Реал и да съм запознат с историята на отбора ще ти посоча само няколко имена, пък ти си отговори сам на въпросите... Раул, Касияс, Дел Боске, Зидан...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 яну 2012 17:09

Аз мисля че хора които са гледали не повече от 5 % от мачовете на Реал Мадрид, да кажем....... в последните две години,нямат право да коментират колко са подпирани и рязани Реал Мадрид.Тука в тази тема гледам че над 80 % са точно такива "разбирачи".
Последна промяна от sl321 на 15 яну 2012 17:13, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 15 яну 2012 17:13

sl321 написа:Аз мисля че хора които са гледали не повече от 5 % от мачовете *да кажем....... в последните две години,нямат право да коментират колко са подпирани и рязани Реал Мадрид.Тука в тази тема гледали че над 80 % са точно такива "разбирачи".

+1
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 яну 2012 17:22

el pipita написа:Ей голям трън в очите на хората се оказа Реал,мислех че е така само за феновете на Барса, но то било на половината фенчета на грандовете от Европа :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

И аз това се чудя,от къде наизлязоха толкова много мразещи :roll: .Обикновено от дупките.Не съм ги видял да коментират Реал никога.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 15 яну 2012 17:24

sl321 написа:
el pipita написа:Ей голям трън в очите на хората се оказа Реал,мислех че е така само за феновете на Барса, но то било на половината фенчета на грандовете от Европа :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

И аз това се чудя,от къде наизлязоха толкова много мразещи :roll: .Обикновено от дупките.Не съм ги видял да коментират Реал никога.

E нали трябва да стане нещо неприятно около Реал, че да излязат. То само като бием с по 5:0 на тях не им е интересно.
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 15 яну 2012 17:59

Жалко, че когато Барса ги подпират, всички ми казват как сме си го били заслужили, понеже сме играели грубо (нищо че за това ние си понасяме наказанията, а те - не). Не знам как такива хора смеят въобще да коментират съдийски подпирания, особено след безобразната миналогодишна ШЛ.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 яну 2012 18:05

[offtopic]
Артилериста написа:Ще ти кажа защо не сте приятни не само на медии,но и на всички неутрални фенове на футбола
1.Вие сте Реал Мадрид-кралският отбор,с вечните привилегии,от времето на краля,та до наше време.С други думи,каквото каже краля и властта-това ще е!Както искаш ме разбирай.
2.Мулти-милионната селекция-такива клубове като вас,Челси и Манчестър Сити са най-голямото зло във модерния футбол,като добавим само,че тези 2 тима станаха наистина отбори едва преди няколко години,то вие сте единствените,които правите трансфери за стотици милиони от доста години.Без парите ви сте нищо,ако има равнопоставеност между всички 5 най-силни клуба във всички първенства не ви виждам на кое място ще сте в Испания,ама нищо-вие нали все пак сте Реал :)
3.Школата-за толкова велик клуб,с такава история,с такива традиции,с такива фенове е срамно да нямаш силна школа и да не разчиташ на нея.Честно казано не знам нито 1 играч в момента в Реал,който да е дело на вашата школа-минал през всички гарнитури,трениран от силни треньори и достигнал до висок връх във футбола.
4.Слаби играчи и треньори,или не чак толкова...-като добавих факта,че нямате юноши,то набързо се сетих-кой "мадритист" ви е бил треньор???Жозе,Пелегрини,Хуан де Рамос,Берн Шустер и още доста.Е,нямате и треньор дело на вашият отбор,но въпреки това разполагахте с най-силните в света и се усирахте все повече и повече.Продължавам с играчите-най-класните,най-скъпите и т.н.Погледнете само-Робен,Ван дер ваар,Снайдер,Кака,Роналдо,Бекъм,Робиньо и не ми се изброяват вече,защото са много.Замислете се кой от тези играчи постигна нещо във футбола с Реал Мадрид-отговорът е никой.Никой не бе запомнен в Мадрид с нещо добро,явно защото играчите не стават ;)
[/offtopic]

1. В Испания има една дузина отбори,които са кралски и имат титлата Реал и корона на емблемата си - Реал Мадрид, Реал Сарагоса, Реал Сосиедад, Реал Еспаньол, Реал Майорка, Реал Бетис, Реал Мурсия и т.н. Това, че Реал Мадрид бил отбор на краля е някакво абсолютно клише. Колко пъти сте виждали Хуан Карлос на мач на Бернабеу. Или някаква връзка между него и отбора. Да не говорим, че според конституцията на Испания, държавата е парламентарна монархия. Или казано в прав текст - краля няма никаква реална власт, а всичко се определя от министър-председателя.

2. Това, че Реал Мадрид всяка година харчи стотици милиони за трансфери също е клише. През последния летен трансферен прозорец, Реал Мадрид беше след Атлетико Мадрид и Барселона по хвърлени пари за селекция. И това е само за Испания. През 2010 също е нямало някакви звездни покупки. Много пари бяха хвърлени през 2009, но в крайна сметка това не е всяка година. Също така, има огромна разлика между парите на Реал Мадрид и тези на клуб като Сити. Голяма част от приходите в Мадрид са благодарение на изключителната маркетингова политика в отбора (примерно най-скъпия трансфер в историята на футбола, беше "избит" след 10 месеца от продажба на фланелки). Да не говорим за приходи от телевизионни права, билети, членски внос на сосиосите и т.н. Не е дошъл катарски шейх на белия кон .

3. Като изключим Барселона и донякъде Байерн Мюнхен, не знам друг голям водещ клуб, който да залага предимно на юноши. Относно школата на Реал Мадрид - това, че за нея не се пише по нашите медии , не значи, че е слаба или не се развива. Школата на Реал Мадрид е с най-много представители в Примера . Последните години, спечели и доста отличия в битка именно срещу наборите от Ла Масия в различните възрастови групи . В момента, в първия отбор, представители на школата са Касийяс, Адан, Арбелоа, Гранеро, Кайехон (трима от тях бяха снощи титуляри). Аз лично, чувствам като наши юноши и Серхио Рамос (който дойде непълнолетен от Севиля и стана втори капитан) и Игуаин, който научи А и Б на футбола именно на "Бернабеу".

4.Това, че старши-треньорът не е бивш играч на клуба не мисля, че има някакво значение. САФ, Венгер - играли ли са в клубовете, които водят сега ? Относно играчите, които си изброил , признавам си с ръка на сърцето, че най-много ме е яд за Снайдер. Но за останалите не съм съгласен. Робен и Робиньо бяха в основата на две титли в Примера. Ключови играчи. Особено за Робиньо смятам, че най-силните си години направи именно на "Бернабеу". Кака и Роналдо са настоящи играчи на отбора и крайни оценки за техните постижения може да се правят, чак когато напуснат клуба. И докато Кака е преследван от непрекъснати контузии, то за Роналдо не съм въобще съгласен, че е слаб. Поне с играта и головете си дотук, за мен това е един от най-успешните трансфери в историята на Реал Мадрид ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 яну 2012 18:31

Вики, прав си, както винаги, но няма смисъл да обясняваш тези неща на хора, които не могат/няма да те разберат! ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 яну 2012 18:38

Реал нямал добра школа... :lol: Това, че Моу рядко използва юноши, нищо не значи! ;) :!:

Реал Мадрид Кастиля побеждава Спортинг Хихон Б с 1-3
Кастиля са на първо място в Сегунда Б

В Кастиля играят страхотни юноши, които след няколко сезона (а защо не и още следващия) ще са основни в А отбора!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”