Защо медиите ни мразят толкова?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Защо медиите ни мразят толкова?!?

Мнениеот Masaba » 15 яну 2012 00:54

Всеки ви мрази :mrgreen:

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 15 яну 2012 01:16

Преди седмица чиста дузпа за Барса не дадоха срещу Еспаньол в края мачът ставаше 2:1 и две точки отиваха в актива на Барса, сега чист гол на Майорка отменят срещу Реал ами кажи ми какво да напишат журналистите съвсем нормално е да пишат така, след подпирания от съдиите.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 15 яну 2012 01:18

И на мен ми писна медийният конфорт на няколко отбора!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 яну 2012 01:20

fero написа:Преди седмица чиста дузпа за Барса не дадоха срещу Еспаньол в края мачът ставаше 2:1 и две точки отиваха в актива на Барса, сега чист гол на Майорка отменят срещу Реал ами кажи ми какво да напишат журналистите съвсем нормално е да пишат така, след подпирания от съдиите.

Барселона е отборът, който няма никакво право да се оплаква от съдии, при положение, че ШЛ през 2006 и 2009 бяха спечелени не и без помощта на съдиите ;)
Грандовете, за съжаление, се подпират навсякъде 8-)

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 15 яну 2012 01:28

2009 ли каза това беше първият урок, който Юнайтед научиха, а вторият беше преди няколко месеца. За 2009 нз какви претенции имаш, но аз имам за не даден директен червен картон в края на мача, когато Скоул се опита да счупи краката на Меси. В този финал Барса разби Юнайтед и не им остави дори и малки шансове. През 2006 Леман си беше виновен по правила, когато вратар излезе от наказателното поле и направи фаул се гони правилата са такива. Пък и при двата гола на Барса за обрата си бяха чисти.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 15 яну 2012 01:34

turbogena написа:
MainEventer написа:Този сезон адски много ви подпират ! Нормално е заглавията да са - "Съдията подари победата на Реал".

+1

+1
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 15 яну 2012 01:35

fero написа:2009 ли каза това беше първият урок, който Юнайтед научиха, а вторият беше преди няколко месеца. За 2009 нз какви претенции имаш, но аз имам за не даден директен червен картон в края на мача, когато Скоул се опита да счупи краката на Меси. В този финал Барса разби Юнайтед и не им остави дори и малки шансове. През 2006 Леман си беше виновен по правила, когато вратар излезе от наказателното поле и направи фаул се гони правилата са такива. Пък и при двата гола на Барса за обрата си бяха чисти.

Какви уроци,кви пет лева? 2009 изобщо не трябваше да сте на финал,а Челси можехме да си ги биехме :roll:
Последния ви полуфинал същата работа..

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 яну 2012 01:36

fero написа:2009 ли каза това беше първият урок, който Юнайтед научиха, а вторият беше преди няколко месеца. За 2009 нз какви претенции имаш, но аз имам за не даден директен червен картон в края на мача, когато Скоул се опита да счупи краката на Меси. В този финал Барса разби Юнайтед и не им остави дори и малки шансове. През 2006 Леман си беше виновен по правила, когато вратар излезе от наказателното поле и направи фаул се гони правилата са такива. Пък и при двата гола на Барса за обрата си бяха чисти.

[offtopic]Изобщо не искам да влизам в такива спорове. Само ще припомня, че през 2009г. в един полуфинал не бяха отсъдени няколко дузпи за един отбор, който на всичкото отгоре водеше с 1:0 и надиграваше противника си.
През 2006г. пак в полуфинал, на един отбор му беше отменен кристално чист гол, който спокойно можеше да промени събитията.
Няма изобщо да споменавам факта, че на финала изравнителния гол срещу Арсенал беше от засада
Лека вечер 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 15 яну 2012 01:38

tornadoto_96 написа:
storm написа:И на мен ми писна да слушам само за Меси, Роналдо , Барса, Реал и Юнайтед, ама кво да се прави...

Ми ти за Ювентус ли се надяваш да чуеш?

ДА бе.Що, ти нещо проблем ли имашш?
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 15 яну 2012 01:40

Аз те разбрах, че за финалите говориш. През 2009 не отричам, че Челси беше ощетен и имаше поне 4 дузпи, но съдията не ги даде. За 2006 наистин не мога да се сетя за отменен гол. И фена на Юнайтед се обади ами вие да не би да си спечелихте чисто срещу Сити. Първо смешния червен картон на Компани, след това нещо, което не се видя удар без топка май на Евра беше и за капак Фил Джоунс в наказателното поле играе с двете си ръце и няма дузпа... Видях видеото и при Дани Алвеш е почти същата ситуация с Компани и Нани. Нани дори и не падна, да не говорим, че Компани игра и с топката. В случая с Дани Алвеш Пепе посяга опасно и правилното в случая е жълт картон, а не червен. Аз поне си признавам като има нещо.
Последна промяна от fero на 15 яну 2012 01:44, променено общо 1 път.
Фен на Юнайтед

Върни се в “Реал Мадрид”