Прякори на бг футболисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Прякори на бг футболисти
Нямам против ама не съм чул нито 1 коментатор или спортен журналист да нарича цска убиеца на еврошампиони ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
ИВАН СЛАВКОВ - БАТЕТО !!!
- plovdivchanina
- Контакти:
izwinqwam se nqmam cyrlic . ot plowdiw iwan petrow chekista, dinko dermendjiew chiko iwan marinow chushkata georgi wasilew gocho asen nikolow bebeto georgi razlojki kabinata(glawata) i o6te mnogo mestni legendi koito 6te sa neizwestni za 6irokata publika dimitar enchew kucia wylk mitko djorov shemeta i kultowiq angel angelow alito
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
-
- Контакти:
gin написа:izwinqwam se nqmam cyrlic . ot plowdiw iwan petrow chekista, dinko dermendjiew chiko iwan marinow chushkata georgi wasilew gocho asen nikolow bebeto georgi razlojki kabinata(glawata) i o6te mnogo mestni legendi koito 6te sa neizwestni za 6irokata publika dimitar enchew kucia wylk mitko djorov shemeta i kultowiq angel angelow alito
Аз ги знам всичките, казвай ги - Аз съм тренирал футбол в Пловдив. Разложки го знам беше на Кедър треньор не знаех че така му викат

Казвай ако знаеш и други, аз следя предимно Пловдивски футбол, не ме интересуват много другите.
Знаеш ли го Белия вожд ? Една култова личност в Пловдив.

az igraeh pri razloga w kedar inache se se6tam za atanas georgiew hari imashe edin bradata beliq wojd da ne e jiwko trifonow
bat dinko-gospodinow muratewi-bliznacite krasi manolow malkiq orel
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Жоазиньо - БОЖО 

Синьото слънце пак ще изгрее, бурята ще отмине. А облаците, кой ще ги помни?
Красимир Коев /Левски/- третия близнак Аргиров
Стефан Юруков /Литекс/ - Ч****та
Ивайло Петров /ЦСКА/ - Ганьо
Стефан Юруков /Литекс/ - Ч****та
Ивайло Петров /ЦСКА/ - Ганьо
-
- Контакти:
gin написа:az igraeh pri razloga w kedar inache se se6tam za atanas georgiew hari imashe edin bradata beliq wojd da ne e jiwko trifonow
Ние ще излезне, че сме тренирали в един отбор

Имам записани няколко тренировки и в други отбори. Братята Чавдар и Васил Муратеви. На Белия вожд не му знам името, но се появяваше там отвънка на Академика тренираше малчугани. Белия вожд беше и треньор в Димитър Матевски даскалото. Ще ти пиша на личен как се казвам, щото се познаваме почти сигурно.