Ще ги дават ли по ТВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Re: Ще ги дават ли по ТВ

Мнениеот hgfgvh » 27 юли 2009 15:11

gonzo 9 написа:http://bg.gledai.tv/index.php?channel=43 tuk 6te davat ma4a na LEVSKI.

Момчета.....тъкмо влизах на този линк и точно правеха реклама на мача.Ще го дават там,да си гледат работата идиотите от pro.bg i ring.bg,ще си гледаме мача на Левски тук.Успех на другите!

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 27 юли 2009 15:12

Acm1899 написа:Офицялно от про бг ми отговориха на maila.Предоставям цялото писмо ,както и техния отговор.
Здравейте г-н Тодоров,

Въпреки всички наши опити да предадем срещата на Левски, за жалост поради независещи от нас причини няма да имаме тази възможност.
Продължаваме работа по мачовете на ЦСКА и Черно море и се надяваме да успеем да предадем тях.

С уважение,

PRO.BG

Добър ден,уважавам много вашата медия,защото бързо успя да се отвърди след българските телевизии и най вече затова ,че помагате на футбола в България със солидни инвестиции.Всичко това е супер за сега и ви пожелавам успех.Сега по същество към въпроса ми ,надявам се да получа отговор какъвто и да е той.Та въпроса ми е :Имали шанс да се предават мачовете на Българските отбори ,които са Левски във вторник и Цска ,и Черно море в чет.и преговаря ли се въобще за тия мачове,по конкретно гостуванията на Българските отбори.Благодаря и приятен ден :)С най-добри пожелания
Петър Тодоров от Варна.

преди минута си проверих e-maila, получил съм и аз същото писмо... Писна ми от тези "независещи" от тях причини...

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 27 юли 2009 15:13

Значи утре от 18 часа Про.бг ще се гледа само от работещите в нея! :) А тези,за които уж не жалят средства,ще гледат AZTV/линкът е в пост по-горе и качеството сега е добро/."Спорт му е майката" :) :) :) :) :)да ви еВа! :) :) :) :)

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 27 юли 2009 15:17

Подкрепям всички до тук с техните мнения. Тези ТВ са наистина голям ..... Току ще се свързах с Рнг.БГ да ги питам дали ще дават някой мач от на българските отбори. След като ме свързаха с програмния им директор ме уведомиха, че мачовете на Левски и Черно море със сигурност няма да ги дават, а за ЦСКА щяло да се разбере в деня на мача. Пълен смях!!!!! Така, че дерзайте момчета някой друг да се излъже да дава някой от мачовете или да си препращаме линкове, къде какво може да се гледа. Така е в нашата европейска държава с нашите европейски ТВ, ще гледаме сапунки и други глупости, но това дето го вълнува 40% от българския народ.....няма.

sirakov88
Контакти:

Мнениеот sirakov88 » 27 юли 2009 15:20

AzTv върви перфектно и качеството също наистина е добро!!! 42' , 36' и 13' изток...дано имате възможност да намерите този канал! Пак казвам върви много добре и е свободен!!! Относно БГ телевизиите какво друго мога да кажа освен отново СРАМ!!!! А иначе имат всички големи претенции......

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 27 юли 2009 15:21

Здравейте,

Въпреки всички наши опити да предадем срещата на Левски, за жалост поради независещи от нас причини няма да имаме тази възможност.
Продължаваме работа по мачовете на ЦСКА и Черно море и се надяваме да успеем да предадем тях.

С уважение,

PRO.BG

-----Original Message-----
From: Joro Adzhov [mailto:joroadzhov@mail.ru]
Sent: Monday, July 27, 2009 2:37 PM
To: Office ProBG
Subject: За мачовете на Българските отбори!

Здравейте,аз съм сигурно един от многото,които се интересуват дали ще могат да гледат мача на любият си отбор,моят е Левски,но не е проблема само до Левски,нали той е при всички?Та питам аз,защо след като разтръбихте,че ще давате всички мачове на Българските отбори,сега казвате,че нямало да стане?Ще можем ли да гледаме мачовете или не и ако не да си търсим начим по интернет,излезте с едно писмо по телевизията си и ни кажете в прав текст.Благодаря за вниманието!

ето го и моето писмо и отговора,който е същият какъвто е даден и на вас,поне са бързи ако не друго хахаха.Да си гледат работата!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 юли 2009 15:29

Тази т. нар. "спортна" телевизия, няма и не може да има никакво оправдание за непредаването на мачовете на българските евроучастници, ако допреди няколко години РингТв наистина нямаше средства и възможности за излъчване срещи от европейските клубни турнири, то сега нещата не седят така, много добре знаем какви средства се изляха там.
Но нека обаче не обвиняваме единствено Ринг.бг, чудно ми е защо другите способни от финансова гледна точка телевизии не направят нещо по въпроса, защо БНТ, която е държавна телевизия и която получава никак не малки средства от данъците ни, не направи опит да предаде някой мач, защо БТВ пуска контролните мачове на Милан и Байерн, а не например двубойте на българските евроучастници, сигурно сме единствената страна в която се предпочита контрала на чужд отбор, пред важен мач на роден отбор. Защо Нова Тв не пусне някой мач, там така или иначе вече спорта е само в новинарските емисии, сещам се за едно интервю на Крум Савов в което той каза нещо от рода "Нова тв е вече женска и бабешка телевизия", сега се убеждавам, че е напълно прав.
Общо взето всичките ни телевизии са боклукчиви, те предпочитат да излеят средства за някой турски сапунен сериал и малоумно риалити шоу, пред това да предадат мач на български отбор. Така или иначе нашите тимове са достатъчно слаби и едва ли ще изиграят кой знае колко мача в Европа, най-гадното е, че и малкото двубой, които имат няма да можем да ги видим.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 27 юли 2009 15:29

Щом са толкова "бедни" БГ медиите да бяха пуснали номера с смс-и на цена 2-3 лв...! Българския народ обича футбола и щеше да прежали някой лев за да гледа любимият си отбор...

sirakov88
Контакти:

Мнениеот sirakov88 » 27 юли 2009 15:30

Ринг, ПроБГ...Няма нищо лошо че повтаряте мачовете от 94-та година, но просто държа да ви напомня , че в момента сме 21 век и 2009 година!!! Ако предадете и някой мач в реално време...

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 юли 2009 15:33

sin_fen_1 написа:Щом са толкова "бедни" БГ медиите да бяха пуснали номера с смс-и на цена 2-3 лв...! Българския народ обича футбола и щеше да прежали някой лев за да гледа любимият си отбор...

В интерес на истината това твое предложение не е никак лошо, ако наистина парите са проблем за непредаваенто на футболните мачове, най-добре е да се публикува някой номер, че да им съберем пари, със сигурност едва ли ще представлява трудност да бъдат набавени въпросните средства.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “ЦСКА”