Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 13 яну 2012 19:14

мисля, че имаше няколко дни по-късно интервю с Танев именно с подобни въпроси и той спомена (говоря по памет), че е предупредил Батков и ГИ за съмнителността на такава сделка. В случая (а и не само в този) най-големите ПРЕСТЪПНИЦИ са Николай Жейнов и свитата на Заберски. Същите тези хора докараха една сюрия с "ментета" и същевременно гравитират и около двата най-големи клуба в България. Не случайно стават и съмнителни мачове с още по-съмнителни резултати. От тук нататък тези хора трябва да са "персона нон грата" на Герена и изобщо- за делата на ПФК Левски София.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 яну 2012 19:28

Санти ,
моето мнение е , че в казангейт е намесена и държавата .Това бе поръчка пусната от висините на властта (тогава).Наблегни на няколко момента .
1-твърде странно е хитър доносник , като Тарада се върже на нищо и никакъв факс .
2-преведена е сума около 400 000 (не си спомням точно) евро като комисионна на човек , който не съществува или поне с недоказана самоличност.
3- Артур или какъвто е там е реална личност , дори има снимка как гледа мач в компанията на гърнето .
4-отцъствието на танев от самото подписване на договора на клиентът му (Миланов)
5-тара се държи като заклан , оповестява някакви имена уж полковник от ГДБОП и действащ български съдия , после всичко замира.
6-полицията разпитва поотделно и го*ньо ,тара и самите играчи , но пак мъгла , т.е. всеки го е страх да каже и дума , защото тара по това се беше оплел тотално .
7-за чий х*й артур ще се обажда на сашо диков ? или трансферите вече зависят от канал 3 . Целта е ясна разбира се : на цялата измама трябваше да се придаде по голяма истинност и за пред по критичните медии -фарс
8- три години след аферата , полицията прекратява делото , а тара още не е обявил имената на полковника и съдията , нито пък последните са извикани най малкото като заподозряни .
Далеч съм от мисълта да се правя на детектив , защото не ми се отдава много , но това което изложих се набива дори при хора с НЕдетективски усет .
Мисля си , че след всичко написано изводът е , че легитимираха титаните за пред феновете им , отделно от това и поспечелиха някой друг лев от залози и най-важното посрамиха името на Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 яну 2012 19:42

спомням си, тогава допусках дълго време варианта, че Батков наистина беше прецакан. Просто онези изпечени мошеници използваха неговата алчност и му скроиха този номер, с което постигнаха няколко едновременни удара:
1. Победи Цска, с което (както и ти казваш) новите собственици от Титан се легитимираха пред тяхната си публика и си гарантираха поне година безпроблемен живот на "Армията";
2. При всички положения мачът е игран някъде с много големи залози, защото е пределно ясно, че като ни ги няма 4-мата най-добри играчи, няма как да вземем победата;
3. Беше ударено много силно по имиджа на Левски и същевременно се отклони вниманието от реалния проблем (мачовете в последните години почти всички не се "играят")...
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 яну 2012 20:02

santiliana написа:спомням си, тогава допусках дълго време варианта, че Батков наистина беше прецакан. Просто онези изпечени мошеници използваха неговата алчност и му скроиха този номер, с което постигнаха няколко едновременни удара:
1. Победи Цска, с което (както и ти казваш) новите собственици от Титан се легитимираха пред тяхната си публика и си гарантираха поне година безпроблемен живот на "Армията";
2. При всички положения мачът е игран някъде с много големи залози, защото е пределно ясно, че като ни ги няма 4-мата най-добри играчи, няма как да вземем победата;
3. Беше ударено много силно по имиджа на Левски и същевременно се отклони вниманието от реалния проблем (мачовете в последните години почти всички не се "играят")...

и едните и другите (тара и титаните )са Богопомазани от партията майка :)) т.е нейни сукалчета са , а сашко апашко им е бил учител на млади години :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 13 яну 2012 20:17

zlobul написа:Санти ,
моето мнение е , че в казангейт е намесена и държавата .Това бе поръчка пусната от висините на властта (тогава).Наблегни на няколко момента .
1-твърде странно е хитър доносник , като Тарада се върже на нищо и никакъв факс .
2-преведена е сума около 400 000 (не си спомням точно) евро като комисионна на човек , който не съществува или поне с недоказана самоличност.
3- Артур или какъвто е там е реална личност , дори има снимка как гледа мач в компанията на гърнето .
4-отцъствието на танев от самото подписване на договора на клиентът му (Миланов)
5-тара се държи като заклан , оповестява някакви имена уж полковник от ГДБОП и действащ български съдия , после всичко замира.
6-полицията разпитва поотделно и го*ньо ,тара и самите играчи , но пак мъгла , т.е. всеки го е страх да каже и дума , защото тара по това се беше оплел тотално .
7-за чий х*й артур ще се обажда на сашо диков ? или трансферите вече зависят от канал 3 . Целта е ясна разбира се : на цялата измама трябваше да се придаде по голяма истинност и за пред по критичните медии -фарс
8- три години след аферата , полицията прекратява делото , а тара още не е обявил имената на полковника и съдията , нито пък последните са извикани най малкото като заподозряни .
Далеч съм от мисълта да се правя на детектив , защото не ми се отдава много , но това което изложих се набива дори при хора с НЕдетективски усет .
Мисля си , че след всичко написано изводът е , че легитимираха титаните за пред феновете им , отделно от това и поспечелиха някой друг лев от залози и най-важното посрамиха името на Левски .

Мисия "Фантом" ,ряпа да яде.Ей тва е сюжетна линия. :lol: :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 яну 2012 21:11

zlobul написа:
santiliana написа:Пействам част от едно интервю, дадено от Пламен Киряков- шеф в Черноморец Бс, който в прав текст говори за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО извършване на трансфер (в случая- на Анеси), в което основна движеща сила е не кой да е, а онзи "богатир" и човек на Батков- Николай Жейнов. Ето ви част от интервюто:
"Той разясни какъв е казусът около напускането на Анеси и претенциите на мениджърката Мадам Ба, която го е довела у нас.

"Чрез нея открихме Анеси, за което й благодарим. Бяхме готови да й платим комисиона, но не се разбра тя мениджър на играча ли е или на Черноморец. Имаме висящо дело с нея във ФИФА за 30 хил. евро. Това е явен конфликт на интереси.

В същото време един мениджър, Николай Жейнов, дойде във вторник и предложи 100 хил. евро на нашия клуб. Каза, че по този начин ще се разреши казусът Анеси. Най-нормалното нещо беше да откажа, защото знам, че сме прави", добави Киряков.

Същият този пладнешки мошеник (Жейнов) поведе заедно с гледащия като на.кан Баждек преди няколко сезона онази прословута наша четворка от титуляри за трансфер в Казан. Точно в навечерието на вечното дерби. И няма никакъв Артур или служител от ГДБОП. Има просто НИКОЛАЙ ЖЕЙНОВ. Дясна ръка на Петьо Заберски (КУМ и ПОЛЗВАЩ СЕ С БЕЗГРАНИЧНО ДОВЕРИЕ ОТ БАТКОВ). Ето ги хората, които спретнаха тази толкова прословута "Казанска афера" и ако все още има някакви разследващи и правораздаващи институции у нас, трябва да си направят труда да ги приберат малко на топличко...Защото именно тези люде с действията си МАНИПУЛИРАТ мачовете, резултатите и в крайна сметка- развоя на целия шампионат.

Подкрепям ! Феновете сериозно трябва да се замислим за присъствието на Жейнов и Заберски , но лошото е че не са само те . Мениджър на Живко Миланов е лъчезар танев , та в тази връзка винаги съм питал-не трябва ли мениджъра на играча да присъства на подписването на евентуален договор на клиента си ? Мисля , че и танев е за полицията , защото най-малкото трябва да даде обяснение какво правеше по време на измамата , макар че аз знам -даваше интервю от пистата на стадиона малко преди да започне самият мач .

п.п Пропуснах да напиша , че в последствие Живко Миланов се отказва от услугите на танев

Абе братушки,

Ами да бяхте казали, че във въпросната статия се казва "ЦСКА опитва да открадне" :lol: Чудих се защо не сте споделили линк (http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2725482), ама хванахте само удобното от цялото изказване :mrgreen: Та в контекста на статията, човекът си е мениджър и преследва собствени икономически интереси, какво толкова е странното :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2012 22:36

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:След пресконфернцията на Тонев откроявам няколко акцента
той ще поеме цялата власт в клуба и ще контролира случващото се оттук нататък, ище носи цялата отговорност положителна или отрицателна - ха дано, това и ГИ говореше пък още не сме доживяли подобно нещо
"Ще казвам на Батков за всеки ход, който аз предприема. Той е собственик и трябва да знае за случващото се в клуба", продължи Тонев.
- ако може да му ограничи медиините изяви ще е страхотно, както и да спре да коментира спортни неща
"В Левски няма скаутски екип. Заради това бе сгрешена лятната селекция. Следващата седмица ще говорим за създаване на такъв екип.
- след като тази селеция е сграшена и срамна какво прави в отбора лицето Георги Иванов. Иначе идеята за скаутска мрежа е добра и дано се осъществи, след Саид Ибраимов нямаме никакъв скаут а се разчиташе на Заберски и жейнов, които най-веротно са бягали от часовете по физическо
Костов има приоритет при селекцията на отбора. Имам добро впечатление от треньора. С него ще обсъждаме селекцията, защото той има основната дума по привличането на новите играчи, а след това ще обсъждаме и с Георги Иванов.", - отново същият въпрос след като селекциите на Левски правени от ГИ са толкова слаби и , ище е последна дупка на кавала за какво е още в Левски, а не ни отърваха от него

След като твоите акценти се базират на пресконференцията на Тонев,откроявам няколко "акцента"
1."...тази селеция е сграшена и срамна "
"Срамна" твое свободно съчинение ли е?Щото не е на Тонев.И не ти се случва за първи път да си съчиняваш...
2.Как един "наемен работник" ще "ограничи" по някакъв начин собственика?Ако можеш да ни "осветлиш",за да го прилагаме в реалния свят...
3."...след като селекциите на Левски правени от ГИ са толкова слаби..."
Лятната селекциЯ сега стана "селекцИИТЕ"-свободни съчинения на милен,христов...
4."...неговото мнение не е меродавно..."
Това откъде го разбра?защото не е от думите на Тонев,във всеки случай...
ПС.Що се отнася до това,какво прави лицето Г.Иванов в Левски-ами "прави" спортно-технически директор!

прав си казв,че селекцията не таква каквато трябвало да бъде
Георги Иванов досега е правил 5 селекции кояот коя по-грешна, като доказателство още преди следващият плусезон се опитваме да се отървен от новите
След като Тонев казава ,че за селекцията първо ще говори с треньора а евентуално след това с ги ,СПОРЕД ТЕБ МЕРОДАВНО ЛИ ЩЕ Е мнението на ГИ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 яну 2012 07:30

TRISTANNN, нарочно съм извадил извадка от интервюто, за да покажа какви ги върши въпросният мениджър. Мен Цска не ме касае изобщо. Но този същия, Жейнов, прилага прийоми, с които постоянно ощетява едни, за сметка на други. А тези другите- от към печелившата страна- все се случват онези от Панчарево. И в този ред на мисли направих паралел с нашия прословут "Казански трансфер", защото същия този мошеник тогава поведе групата към Русия ден преди дербито именно с "петолъчките". Всъщност, вече се нареждат и нещата около загубата ни миналата пролет на Герена с 1:3. Той е личен мениджър на на някои от наш`те играчи, които (странно или не) в този двубой бяха неузнаваемо слаби (Мулдер, Грийн и още няколко). Изобщо, специално този мениджър, няма място да се навърта около отбора ни. Както и оня в количката...
"Преследването на собствени икономически интереси", както казваш ти, е престъпно деяние, когато се осъществява в нарушение на законоустановени норми и е за сметка на потърпевша страна. Така, че с подмолните си действия, Жейнов просто плаче за "топло местенце", още повече че се отнася и до много големи парични суми.

П.П. Няма ли някой администратор на този форум да вземе най-накрая да БАН-не този БАНДАТА, че почва вече да дразни с провокациите си
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 14 яну 2012 09:05

santiliana написа:спомням си, тогава допусках дълго време варианта, че Батков наистина беше прецакан. Просто онези изпечени мошеници използваха неговата алчност и му скроиха този номер, с което постигнаха няколко едновременни удара:

Ако имаш доказателства за уреждане, дай ги , а да правиш някакви догадки, и да се опитваш да си обясниш тези събития за себе си..смешно е, а и провокация към привържениците на ЦСКА. Като е решил да продава на ЦСКА, можеше да го направи и с титулярите, коефициента беше по-висок,след като излетяха за Казан рязко падна.Ако ме баннат за горния ми коментар, значи повече не може да ползваш цитат от статия на Владимир Стоянов, ако не се лъжа.Специалният пратеник такива ги съчинява, че да се смееш ли, да плачеш ли ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 яну 2012 10:51

B__A__N__DA__TA написа:

Ако имаш доказателства за уреждане, дай ги , а да правиш някакви догадки, и да се опитваш да си обясниш тези събития за себе си..смешно е, а и провокация към привържениците на ЦСКА. Като е решил да продава на ЦСКА, можеше да го направи и с титулярите, коефициента беше по-висок,след като излетяха за Казан рязко падна.Ако ме баннат за горния ми коментар, значи повече не може да ползваш цитат от статия на Владимир Стоянов, ако не се лъжа.Специалният пратеник такива ги съчинява, че да се смееш ли, да плачеш ли ;)

банда, никого не обиждаш , но е най добре да си стоиш в цесекарския форум.Казал съм ипреди , че е нормално да си правим догадки с оглед на фактите ,които ни се предлагат . Никъде не сме обявили ,че сме професионални следователи или детективи , така че........

Върни се в “Левски”