Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот modor » 13 яну 2012 12:01

Udoji90 написа:Честната игра възтържествува в пълна степен! В дербито на Куропатник (пред 197 хил. зрители, макар населението на това градче/селце всъщност да е малко под 2000 жители :mrgreen: ) домакинът и 7-ми преди този кръг Gromnik разби 2-рия FC Gromnik с 3-1! (Единственото лошо е, че голът за гостите бе вкаран от водача при голмайстроите и така вече има цели 4 гола аванс пред моите хора.) По този начин загубилият този мач вече и на теория не може да ме настигне, изоставайки на 5 точки от мен.
С други думи, честита шампионска титла на моя отбор La Furia Roja! Цяла вечност мина от последното ми участие в ШЛ - не съм предполагал, че ще се завърна в турнира като шампион! Ще си припомня най-после тръпката от игра на 3 фронта едновременно. 8-) Мисля, че направих и доста прилична селекция този и миналия сезон, така че имам амбиции да прескоча 14-то ниво още от 1-ви опит, а и защо да не оставя ярка следа в ШЛ и за Купата. По едно време сериозно се бях замисли дали да не зарежа играта, тъй като отборът ми сезони наред беше посредствен, но успях да го възродя в последните седмици. :)
В последните си 2 мача днес и утре ще пусна изцяло резервите, за да повишат по възможност качеството си и да се доближат до титулярите преди следващия сезон, който се очертава доста напрегнат. Титулярите пък няма да играят, но ще ги подложа на максимално натоварване по време на тренировките.

Честита титла! 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 12:13

rhaegar написа:Честито. Дано и аз успея да се поздравя с титлата днес.

А, дано! В кръга на шегата, имам някакво усещане, че левскарите в тази тема се представят малко по-успешно от цесекарите като брой трофеи в играта напоследък, така че с теб малко може да поизравним нещата. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 яну 2012 12:14

Udoji90 написа:

А, дано! В кръга на шегата, имам някакво усещане, че левскарите в тази тема се представят малко по-успешно от цесекарите като брой трофеи в играта напоследък, така че с теб малко може да поизравним нещата. :)

rhaegar май също е левскар. :? Или пък са ни сложили мод под прикритие в подфорума? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 яну 2012 12:19

Аз никога не съм печелил първенство :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 яну 2012 12:24

Аз имам само 2 титли и като гледам с тях ще си остана! :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 12:44

Rivaldo10 написа:
Udoji90 написа:

rhaegar май също е левскар. :? Или пък са ни сложили мод под прикритие в подфорума? :lol:

Не знам, аз бях останал с впечатлението, че е цесекар, но може да греша. :lol:

Иначе наред с добрите новини като спечелената титла има и някои малко по-тъжни неща, свързани с отбора ми. По-конкретно разделям се с един наистина ключов играч за клуба - Dragen Kvaternik - хърватин, който играе като ляво крило и центр. нападател. Това без съмнение е най-добрият нападател, когото съм имал в отбора си. И през този сезон беше на отлично ниво - в лигата и за Купата общо 32 мача с 20 гола (временно втори при голмайсторите в лигата с 14 гола), 8 асистенции, 3 пъти играч на мача, средна оценка 7,5 и нито един получен картон. Ето на това му викам легенда! :lol: Все пак вече е на годинки, а имам по-млади, които да го заместят.
Другото лошо е, че май трябва да си купувам нови защитници - имам 6 души, които следващия сезон ще останат с по 2 звезди, а 4 от тях са именно 4-те ми резервни защитници, така че в тази насока може би трябва да предприема нещо, макар че всичките са сравнително млади.
Като стана дума за трансфери, забелязал съм, че напоследък поне при мен най-добрите часове за купуване на играчи не са сутрешните, както беше преди. Сега често се случва сутрин играчите да са през доста големи интервали или пък да имам много конкуренти в наддаването. Без да преувеличавам, последните си 10-11 играчи ги привлякох в интервала 13:00-15:00 и забелязвам, че наистина много играчи по това време остават непродадени, защото просто много малко се наддава тогава, а и интервалите между отделните играчи са доста по-кратки.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 яну 2012 12:56

Победа с 2:1 ! Мач преди края на сезона съм с 1 т. пред третия който току-що спечели срещу четвъртия и ми диша във врата ! Утре задължителна победа ми трябва за да съм втори !

П.П. Pesho 1913...ти поне имаш титли ;)
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 яну 2012 13:16

А по кое време са вашите мачове? Моите винаги са в диапазона 23:15 - 00:30 супер кофти :(
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 яну 2012 13:29

Левскар съм :lol:

Иначе и моите мачове напоследък са все късни, ама какво да се прави.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 13:31

rhaegar написа:Левскар съм :lol:
Иначе и моите мачове напоследък са все късни, ама какво да се прави.

Леле, как съм те объркал с някого! :lol: Ще ме извиняваш. ;) Все пак не мога да не пожелая титла и на твоя отбор! :)
Колкото до часовете на мачовете, отборите от по-ниските (и не чак толкова ниски) нива са прецакани. Един приятел сега е на 8-мо ниво, а мачовете му са все между 8 вечерта и полунощ - изключенията му са много редки и пак са в някакви странни сутрешни часове. Моите мачове пък са по нормално време - доста рядко са в 11 и нещо сутринта или вечерта около 22 или полунощ, а обикновено са в следобедните часове.

Върни се в “Игри и забавления”