Udoji90 написа:Честната игра възтържествува в пълна степен! В дербито на Куропатник (пред 197 хил. зрители, макар населението на това градче/селце всъщност да е малко под 2000 жители) домакинът и 7-ми преди този кръг Gromnik разби 2-рия FC Gromnik с 3-1! (Единственото лошо е, че голът за гостите бе вкаран от водача при голмайстроите и така вече има цели 4 гола аванс пред моите хора.) По този начин загубилият този мач вече и на теория не може да ме настигне, изоставайки на 5 точки от мен.
С други думи, честита шампионска титла на моя отбор La Furia Roja! Цяла вечност мина от последното ми участие в ШЛ - не съм предполагал, че ще се завърна в турнира като шампион! Ще си припомня най-после тръпката от игра на 3 фронта едновременно.Мисля, че направих и доста прилична селекция този и миналия сезон, така че имам амбиции да прескоча 14-то ниво още от 1-ви опит, а и защо да не оставя ярка следа в ШЛ и за Купата. По едно време сериозно се бях замисли дали да не зарежа играта, тъй като отборът ми сезони наред беше посредствен, но успях да го възродя в последните седмици.
![]()
В последните си 2 мача днес и утре ще пусна изцяло резервите, за да повишат по възможност качеството си и да се доближат до титулярите преди следващия сезон, който се очертава доста напрегнат. Титулярите пък няма да играят, но ще ги подложа на максимално натоварване по време на тренировките.
Честита титла!