Милан Всичко за отбора (Новини,трансфери,спекулации)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Милан Всичко за отбора (Новини,трансфери,спекулации)

Мнениеот Santiago Munezz » 12 яну 2012 17:20

Бомбата е налице - трансферът на бразилския нападател на Милан Алешандре Пато в Пари Сент Жермен е договорен, информацията се позовава на източници близки до катарските собственици на французите.
Новината бе потвърдена и от авторитетния "Франс Футбол".
Според информацията сделката ще бъде на стойност 35 милиона евро (28 млн. + 7 от бонуси). 22-годишният играч също е дал съгласието си да премине на "Парк де Пренс", като ще получава между шест и седем милиона евро годишна заплата в продължение на 3 сезона и половина.
Така може да се обясни и липсата на ентусиазъм в бразилеца по време на вчерашното занимание на отбора, както и внезапното отлитане до Лондон от страна на Галиани и компания.
Очаква се утре агентът на Пато да лети до Париж.
Френският "Екип" също пусна новина за договорка между Милан и ПСЖ.
Малко след 16:00 ч. (б.в.) Пато напусна Миланело, като не даде нито автографи, нито се снима с феновете.
През настоящия сезон футболистът има девет мача и само един гол в Серия "А" за Милан. През миналия шампионат пък отбеляза 14 попадения в 25 срещи.
Според източници близки до ръководството на ПСЖ, френският клуб е договорил личните условия на футболиста в близките предишни дни.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 яну 2012 19:20

Трансфер на Пато няма да има. Проблемът е, че Галиани за втори път след лятото изрича сериозни лъжи. През лятното меркато щяхме да вземаме голямо име, питам взехме ли? Отговорът е НЕ. Да, лично аз харесвам играта на Акуилани и особено на Ночерино, но когато месеци наред изричаш дадени обещания са повече от несериозни разни обяснения след това. Сега стана същото с Тевез. Уж щеше да дойде като заместник на Касано, а сега се оказва, че в последния момент Берлускони е стопирал чутовната глупост да продадем Пато на ПСЖ и да вземем Тевез за почти същите пари. Аз, за разлика от много наши фенове, бях за трансфер на Карлитос, но не и за сметка на Пато. Влизаме в тежка серия в първенството, предстоят мачове с Арсенал в Шампионската лига, след операцията на Касано, останахме без алтернатива на Ибра и бразилците, в този смисъл, Тевез щеше да свърши прекрасна работа в Серия А, давайки възможност на останалите да се фокусират повече върху най - важното - Шампионската лига. Касано не е ясно изобщо дали ще играе футбол оттук нататък, краят на престоя на Пипо ще дойде най - късно през лятото, Ел Шарауи очевидно не се ползва с доверието на Алегри все още и негово преотстъпване в близко време е доста вероятно. Така че Тевез нямаше изобщо да бъде излишен. Да не забравяме, че Ибра е на 30 години, връщане на Робиньо в Сантос не е изключено в близко бъдеще, а Пато има проблеми с травми в последните две години, не през цялата си кариера, както се опитват да го представят някои колеги росонери. На този етап съм разочарован от ръководството, цял месец говорим едни неща, накрая правим други. Уж Тевез идваше заместник на Касано, а Пато не беше за продан, а изведнъж се оказва, че днес сме били на крачка от продажба на Пато и взимане на Тевез, което по много причини е пълен абсурд, най - малкото което е, че оставахме само с Ибра и Робиньо в Лигата. Както и да е, надявам се, че в оставащото време до края на трансферния прозорец ще има добри новини за нас. Повече от крещяща е нуждата от типичен атакуващ халф, защото нито Боатенг, нито Робиньо са ортодоксални плеймейкъри, но за подобен трансфер дори не си и мечтая. Едно идване на Монтоливо сега или договаряне за лятото, ще е добър ход. Очевидно е и, че раздялата с ветераните трябва да стане факт след края на сезона. Както и да, отплеснах се, дано Берлускони и Галиани си свършат работата :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 13 яну 2012 01:07

Дори не ми се коментира евентуалната продажба на Пато. Ако това стане СЕГА, значи Милан доброволно се отказва от каквито и да е амбиции в ШЛ. Отборът печели, но нещата съвсен не са наред. Нито в защита, нито в нападение. В сравнение с останалите европейски грандове, Милан отстъпва. По мое мнение отстъпва игрово и на Ювентус тази година. Да можеха да вземат бЕлотели и Мика Ричадрс от Сити - щях да се радвам, но Тевес... по-скоро съм песимист за успеха му в Милан. Дано ме опровергаят с успех на вътрешна и международна сцена.

П.п. Надявам се Алегри да не започне дербито с Интер, разчитайки на Дзамброта и Амброзини.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 яну 2012 02:07

milan199440barca написа:Дори не ми се коментира евентуалната продажба на Пато. Ако това стане СЕГА, значи Милан доброволно се отказва от каквито и да е амбиции в ШЛ. Отборът печели, но нещата съвсен не са наред. Нито в защита, нито в нападение. В сравнение с останалите европейски грандове, Милан отстъпва. По мое мнение отстъпва игрово и на Ювентус тази година. Да можеха да вземат бЕлотели и Мика Ричадрс от Сити - щях да се радвам, но Тевес... по-скоро съм песимист за успеха му в Милан. Дано ме опровергаят с успех на вътрешна и международна сцена.

П.п. Надявам се Алегри да не започне дербито с Интер, разчитайки на Дзамброта и Амброзини.

Аз съм доволен от играта на отбора през този сезон, най - вече защото се научихме да побеждаваме с лекота по - слабите отбори, които ни препъваха за Скудетото в ерата Анчелоти. Направихме добри неща и срещу Барса, особено вторият мач ме задоволи напълно, защото сме единственият отбор, който се надиграваше с каталунците, при това доста успешно на моменти, а и не смятам, че допуснахме 3 гола заради начина на игра. Мисля, че и със сегашния си състав сме фаворити за титлата и имаме добри шансове в Лигата, но си абсолютно прав, че нещата не са чак дотам наред. В защита имаме уникалния Тиаго Силва и неизчерпаемата енергия на Абате, Неста е легенда, но повече от 6 - 7 наистина силни мача през сезона няма сили да направи. Дано Мексес се впише в състава и за постоянно замести Сандро, макар и да не е чак от неговата класа. На левия бек положението е трагично, Тайво не успява да се адаптира към стила на игра, с Дзамброта трябва да се разделим лятото, а Антонини просто не е Milan material, както се казва на езика на Шекспир. В средата е ясно, че с ветераните трябва да се разделяме през юни, Ночерино, Акуилани и Боатенг са добри футболисти, но липсва типичния плеймейкър, така жизнено необходим за схемата ни на игра. В атака почти нямам забележки, защото всеки допринася по нещо за успехите. Убеден съм, че Пато и Робиньо ще направят силна втора част на сезона, както през миналата година и ще ни донесат Скудетото отново. За Ибра каквото и да кажа ще е малко, прави прекрасен сезон. В този смисъл по - горе съм написал защо ни е нужен Тевез, един качествен ляв бек и плеймейкър и нещата заспиват. Истината е, че във всичките 4 велики отбори на Милан, покорили Европа имаше гении в атака и средата на терена, имената на Джани Ривера, Рууд Гулит, Марко Ван Бастен, Деян Савичевич, Звонимир Бобан, Андрий Шевченко, Пипо Индзаги, Руи Коща, Кака, Кларънс Зеедорф, Андреа Пирло говорят сами по себе си. За съжаление, в момента такива фигури все още не се виждат. Да, Ибра, Пато, Робиньо, Боатенг са качествени играчи, но все още не са се доказали в най - големия турнир. Докато не го направят, неминуемо винаги ще има съмнения в способностите им, включително и сред нас, мегазапалените росонери :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 яну 2012 15:31

Джамел Месба от Лече не е в групата за мача им с Фиорентина а тренера на Лече е казал,че той вече е играч на Милан,всичко било уточнено двете ръководства се били разбрали както и самия Месба се е разбрал с нас за договора си,останалото е формалност като всичко щяло да стане официално в понеделник!
Месба може да играе като халф и като ляв защитник,мисля че може да е полезен особено след като Акуилани ще липсва в следващия 1 месец!Дано се наложи бързо при нас както и Ночерино!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 яну 2012 09:57

Santiago Munezz написа:Джамел Месба от Лече не е в групата за мача им с Фиорентина а тренера на Лече е казал,че той вече е играч на Милан,всичко било уточнено двете ръководства се били разбрали както и самия Месба се е разбрал с нас за договора си,останалото е формалност като всичко щяло да стане официално в понеделник!
Месба може да играе като халф и като ляв защитник,мисля че може да е полезен особено след като Акуилани ще липсва в следващия 1 месец!Дано се наложи бързо при нас както и Ночерино!

На този Пато ако му счупят крака или му забранят да играе футбол доживот, ще е най - хубавата новина.
Това подобие на футболист само се мисли, че става за този спорт. По - добре да се съсредоточи върху балета, че там повече му се отдава!
Снощи срещу "Новара" колко пъти трябваше да изтърве, за да вкара гол, който ме подразни. Какво се прави на големия футболист, след като изобщо не е такъв! Футболът е мъжка игра, а не за балерини.
Ел Шарауи ето това се нарича играч за "Милан" - подвижен, комбинативен, шутиращ навреме.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Мнениеот John Terry » 19 яну 2012 22:24

Спокойно,Пато за пореееееееееееден път се контузи и ще отсъства към 1 месец.По принцип го харесвам,въпреки че прави слаб сезон,но с тия безкрайни котнузии излиза,че му плащаме само заплатата без да го използваме.По-добре да го бяхме пробутали на ПСЖ!
Но всяко зло за добро,дано сега Фараончето получи повече шанс за изява щото се вижда,че има потенциал да е сред най-добрите!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 яну 2012 23:17

daniel875 написа:
Santiago Munezz написа:Джамел Месба от Лече не е в групата за мача им с Фиорентина а тренера на Лече е казал,че той вече е играч на Милан,всичко било уточнено двете ръководства се били разбрали както и самия Месба се е разбрал с нас за договора си,останалото е формалност като всичко щяло да стане официално в понеделник!

На този Пато ако му счупят крака или му забранят да играе футбол доживот, ще е най - хубавата новина.
Това подобие на футболист само се мисли, че става за този спорт. По - добре да се съсредоточи върху балета, че там повече му се отдава!
Снощи срещу "Новара" колко пъти трябваше да изтърве, за да вкара гол, който ме подразни. Какво се прави на големия футболист, след като изобщо не е такъв! Футболът е мъжка игра, а не за балерини.
Ел Шарауи ето това се нарича играч за "Милан" - подвижен, комбинативен, шутиращ навреме.

Пожелаваш на играч на Милан да му счупят крака... Съжалявам те, наистина :cry:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 20 яну 2012 00:08

Доста е посещаван международния форум на Милан:
http://forum.acmilan-online.com/

Хареса ми, има доста хумор и добри мнения. Fossa dei Leoni!!!
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 яну 2012 17:58

Единственото хубаво от мачове като днешния е победата. "Милан" трябва да много да се постарае в следващите мачове, за да заличи срама от загубата от "Интер". Това беше една неочаквана загуба, направена от един-единствен играч, не мога да кажа дори отбор. Милито вкара положението си, както си го знаят всички по света, и толкова. Позорна загуба, която задължително трябва да бъде последвана от множество победи. Не е вярно, че програмата на тима е толкова трудна, колкото се приказва. По принцип тимът на "Милан" играе по - добре като гост през този сезон, отколкото като домакин. Става дума за дербитата нали.
Не е сериозно да се играе такъв на пръв поглед комбинативен футбол, но всъщност повече е размотаване на топката.
Ел Шараави ми харесва все повече и повече. Другите не искам да ги отличавам.
И преди, и сега съм на мнение, че "россонерите" играят добре, сполучливо, НО за да станат машина, която да гази всичко по пътя, трябва качество, класа, която в момента ЛИПСВА. Италианското първенство не е слабо, но заради онези, които се пишат за наши "братовчеди", всичко беше опорочено. Сега нищо не е същото. Футболистите на "Милан" са доста силни, за Италия са най - добрите, но в света не бих казал. Трудно италианските клубове ще излязат от дупката, която се получи заради Калчополи. И по - точно, че и "Интер" трябваше да го отнесат, но те нали трябваше да бъдат облагодетелестваните. Сякаш, че цели 44 години в миналото "Милан" не е търпял това, което "нерадзурите" търпяха "само" седемнадесет. Борбата за титлата е пределно ясно, че ще е с "Ювентус". Който си мисли нещо друго, значи или нищо не разбира от футбол, или е страшно заблуден. Загубата миналата седмица само съживи шансовете на "аристократите", че могат да се борят за титлата. Това е просто химера. Дори и да бият тази вечер, в което сериозно се съмнявам предвид класата на "Лацио".
Изключително важно е "Милан" не просто да отстрани "Арсенал", в което изобщо не се съмнявам, а да го направи убедително. Също така от много голямо значение е "Наполи" да "бие шута" на "Челси". "Интер" има доста лека задача, която ще преодолее.
Очаквам до края на месеца Тевес да подпише с "Милан".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Милан”