Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:05

blue avalanche написа:
santiliana написа:Относно Батков- да го кажем така: Лично според мен, неговият най-голям грях спрямо Левски (вкл. и към всички нас) е, че "използва" редица наши любимци и успя да ги настрои едни срещу други.Което доведе и до такова настройване и между нас самите. Ето това е недопустимото...Иначе...в спорта на всички ни е ясно, че няма само победи, а има и падения. Още повече във времена като настоящото, когато издръжката на един футболен клуб, особено в България, си е чист мазохизъм. От тази гледна точка, в началото, когато започнах да пиша в този форум преди около 2 години, се опитвах да търся и някакво логично обяснение към действията му и дори се стигаше до коментари, че съм бил "про- Батков". Но се натрупаха страшно много издънки и ситуацията наистина изисква вече нов "въздух" на Герена, който да дойде от "вятъра на промяната". Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите. Много пъти съм го казвал- ако Лафчис и Жужо имаха по онова време парите на Чорни, ние щяхме всяка година да сме в групите на ШЛ. Защото имаха усета и умението да откриват страхотни играчи и да ги привличат при нас...а след това същите тези играчи биваха трансферирани за многократно по-високи суми...

Никой не може да бъде "настроен" срещу друг,ако сам не го иска!Защо си мислиш,че "нашите любимци" са се обичали някога?Прочети спомените на Соколов и ще видиш как са стояли нещата в нашия отбор по негово време.Хем тогава са били левскари!Плюс спартаклиите след това!Нищо не се е променило!

Знам, винаги е имало завист, но това е било докато са били играчи още.Млади са били още, кръвта им "кипи" и т.н...Съвсем друго е когато са "окачили обувките на пирона", вече улегнали, големи мъже.Грозно е всичко това, човече. Та нали сме им скандирали имената и на Наско, и на Гонзо, и на Дани... Спомням си преди години, имаше едно интервю с Ники Илиев по тогавашния "Ефир-2" във връзка с "разголения задник" на Наско към публиката на сектор А. И Ники в прав текст каза каквото трябваше (разкритикува го), а после сума време не си говореха дори...
За капак (дано не се бъркам), но мисля, че Лафчис му отне дори капитанската лента, щото не бивало да критикува Наско пред медиите и зрителите...
Последна промяна от santiliana на 12 яну 2012 22:09, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 яну 2012 22:07

Rivaldo10 написа:Между другото Гонзо беше близо до успеха на СС, но един автогол прецака всичко. В първенството Левски също спечели доста точки, в други години биха били предостатъчни за титла. Голяма грешка беше, че изгони Ясен и не незначи никого на негово място. При Сираков също имаше не малко издънки, а и той обича парите. Още като играч напусна Левски заради някое левче отгоре, а и не ми харесаха задните му части. ;)

То ,че пък Гонзо по слипове е по-хубава гледка ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 22:08

BLUE CHAMPIONS написа:
Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите.

Аз лично за 2 години от този човек не видях нищо дрого освен изхвърляния и празни и подигравателни приказки към българския народ, та от тази гледна точка мисля с ръка на сърцето си, че тези мистериозни банки са само в болния му мозък. Може би в най-добрия случай ще е еднократен спонсорски транш зарди някоя политическа игра.

аз засега не отхвърлям възможността , новия спонсор да се казва и дилян пеевски . Почти съм сигурен , че ВТБ не са и чували за Левски , но това е само предположение . Ако наистина се водиха някакви преговори по подписване на договор , все някой в русия щеше да "изтропа" новината . Та в този ред на мисли аз допускам ,всичкото това да се окаже една голяма шмекерия .
Някак си не ми се вързваше тара да изскочи и да каже -"вижте , хора на ДПС влизат в Левски " , все пак да не забравяме , че пеевски е съдружник на тара в "стандарт-нюз"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 22:09

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Еми ГИ излиза като мът, иказва положението е това и това , не може да се кара по този начин повече и си тръгвам.Но на Гонзо му е ясно ,че освен в Левски друг клуб в света няма да му предложи работа

Щото Сираков и Боримиров се скъсаха да ги канят... :twisted:
С изключение на паричките,дето Сираков излапа с националния!

Сираков на няколко пъти бе канен в Литекс, другите отобри трудно биха подсигорили финансовите му и не само претенции.
Боримиров както знаеш е поканен в ЛОко пд , но лудата му глава за сега му изяжда хляба.

Жестоко!Единият го поканили в един отбор-няколко пъти.Другият в един отбор-един път! :mrgreen:
"Лудата глава" СЕГА му изяжда хляба.А,преди това,на колко покани "отказа",че не се сещам?
"Сираков на няколко пъти бе канен в Литекс, другите отобри трудно биха подсигорили финансовите му и не само претенции."
Значи Батков,дето е лош и некадърен,му "подсигури финасовите и не само претенции",така ли?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 яну 2012 22:11

Няма Джаро,няма Маро!В Левски има нов шеф и той се казва Иво... :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:12

много е минало, малко е останало...Има-няма- 10-ина, 12 дни...И ще се узнае кои са тези толкоз потайни спонсори...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 яну 2012 22:13

Христов, отстрани е много лесно да коментираш...а, че си фен на Наско Сираков е ясно ! Да, той даде много на ЛЕВСКИ, но и взе доста от ЛЕВСКИ ! Нямам нищо против него, наша легенда е, но поне се старай като говориш против едни и ги съпоставяш, да е безпристрастно, а не иначе !

П.П. Слава Богу, на Дарко май не е тежка контузията...дай Боже !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 яну 2012 22:15

Rivaldo10 написа:Между другото Гонзо беше близо до успеха на СС, но един автогол прецака всичко. В първенството Левски също спечели доста точки, в други години биха били предостатъчни за титла. Голяма грешка беше, че изгони Ясен и не незначи никого на негово място. При Сираков също имаше не малко издънки, а и той обича парите. Още като играч напусна Левски заради някое левче отгоре, а и не ми харесаха задните му части. ;)

Абе не беше точно "Гонзо" близо ...
Ясен се справяше с нещата, благодарение на Гарра-та.
То ако беше оставено на адаша ... Щяхме да сме с Камбуров, ама добре, че мениджърите около Батков разбират повече футбола от "Гонзо". :lol:

А Мъри нямаше такив изявени футболисти като Гарра и Жо ...
В последствие, след работата му те станаха ... Показаха, че всъщност са добри.
Що се отнася до първенството ...
Въпроса е, че играехме ужасяващ футбол, когато "Гонзо" пое нещата ( а това стана след 0-5 от Спортинг ) ... не-прилягащ на името ни !
В спора се ражда истината ... :lol:
Никак не съм убеден, че "Гонзо" е имал някъв шанс да повтори дори и на половина, това, което направиха "СС". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:16

Blue_Lion написа:Христов, отстрани е много лесно да коментираш...а, че си фен на Наско Сираков е ясно ! Да, той даде много на ЛЕВСКИ, но и взе доста от ЛЕВСКИ ! Нямам нищо против него, наша легенда е, но поне се старай като говориш против едни и ги съпоставяш, да е безпристрастно, а не иначе !

П.П. Слава Богу, на Дарко май не е тежка контузията...дай Боже !

Няма му нищо на макето. Той обича малко да "пропуска" някоя и друга тренировка...
и направил небето синьо!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 яну 2012 22:17

santiliana написа:много е минало, малко е останало...Има-няма- 10-ина, 12 дни...И ще се узнае кои са тези толкоз потайни спонсори...

Дано на моя Рд да имаме нов спонсор!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”