blue avalanche написа:santiliana написа:Относно Батков- да го кажем така: Лично според мен, неговият най-голям грях спрямо Левски (вкл. и към всички нас) е, че "използва" редица наши любимци и успя да ги настрои едни срещу други.Което доведе и до такова настройване и между нас самите. Ето това е недопустимото...Иначе...в спорта на всички ни е ясно, че няма само победи, а има и падения. Още повече във времена като настоящото, когато издръжката на един футболен клуб, особено в България, си е чист мазохизъм. От тази гледна точка, в началото, когато започнах да пиша в този форум преди около 2 години, се опитвах да търся и някакво логично обяснение към действията му и дори се стигаше до коментари, че съм бил "про- Батков". Но се натрупаха страшно много издънки и ситуацията наистина изисква вече нов "въздух" на Герена, който да дойде от "вятъра на промяната". Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите. Много пъти съм го казвал- ако Лафчис и Жужо имаха по онова време парите на Чорни, ние щяхме всяка година да сме в групите на ШЛ. Защото имаха усета и умението да откриват страхотни играчи и да ги привличат при нас...а след това същите тези играчи биваха трансферирани за многократно по-високи суми...
Никой не може да бъде "настроен" срещу друг,ако сам не го иска!Защо си мислиш,че "нашите любимци" са се обичали някога?Прочети спомените на Соколов и ще видиш как са стояли нещата в нашия отбор по негово време.Хем тогава са били левскари!Плюс спартаклиите след това!Нищо не се е променило!
Знам, винаги е имало завист, но това е било докато са били играчи още.Млади са били още, кръвта им "кипи" и т.н...Съвсем друго е когато са "окачили обувките на пирона", вече улегнали, големи мъже.Грозно е всичко това, човече. Та нали сме им скандирали имената и на Наско, и на Гонзо, и на Дани... Спомням си преди години, имаше едно интервю с Ники Илиев по тогавашния "Ефир-2" във връзка с "разголения задник" на Наско към публиката на сектор А. И Ники в прав текст каза каквото трябваше (разкритикува го), а после сума време не си говореха дори...
За капак (дано не се бъркам), но мисля, че Лафчис му отне дори капитанската лента, щото не бивало да критикува Наско пред медиите и зрителите...