ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот boys85 » 12 яну 2012 14:42

Марчев с трансфер във втородивизионен полски отбор.
http://www.livesport.bg/Bivsh-igrach-na ... lsha-51921

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 яну 2012 15:29

Стънката наистина се отказва:
http://www.ole-bg.com/319615.html

Да е жив и здрав, много правилно решение на ръководството да му предложат работа.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2012 17:21

Желая му успех в новото поприще.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 12 яну 2012 19:40

greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Преди това ще го спукам от бъзици и ругатни по време на контролите. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХРАНТУТНИКА НАГЪЛ :mrgreen: !!!

хаха Ти си няй големи ..... който съм виждал тук във форума на Морето честно ако ходиш на мачове на морето по добре са откажи по добре за тебе и за публиката щял да го храни по време на контролите по добре си стои във вас до сега ти търпях коментарите ама този път направо преля каквото си имаш на ум ако обичаш за Божилов ;) такива не са нужни на Стадион '''ТИЧА'' САМО ЧЕРНО МОРЕ !

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2012 19:55

GrEeN-FaN написа:
greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Преди това ще го спукам от бъзици и ругатни по време на контролите. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХРАНТУТНИКА НАГЪЛ :mrgreen: !!!

хаха Ти си няй големи ..... който съм виждал тук във форума на Морето честно ако ходиш на мачове на морето по добре са откажи по добре за тебе и за публиката щял да го храни по време на контролите по добре си стои във вас до сега ти търпях коментарите ама този път направо преля каквото си имаш на ум ако обичаш за Божилов ;) такива не са нужни на Стадион '''ТИЧА'' САМО ЧЕРНО МОРЕ !

Като ти се глада посредствен футбол, пляскай и подкрепяй такива некадърници като Божилов и Дончо бе разбирачо :mrgreen: .
Ако този продължават да го пускат титуляр, на стадиона ще отида само ако ми плащат вредни. Нямам намерение да си късам нервите всеки мач.
На феновете ни които разбират от футбол, на всеки вход на стадиона, трябва да раздават успокоителни преди мач заради подобни нещастници.

И да попитам как събра толкова много глупост в едно триредово изречение :mrgreen: . Ти на училище ходил ли си въобще бе Дилянчо :mrgreen: ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 12 яну 2012 19:59

Приятно гледане! :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 яну 2012 20:04

Ааааа не.
Без мен :mrgreen: .
Ще гледам футбол от острова, той поне е приятен :mrgreen: .

Общо взето, е ясна причината за отказа на Заря от Божилов. Причината е и финансова :mrgreen: .
Вероятно ще вземат беларусин - свободен агент;

http://www.zarya.lg.ua/news/482797#more-482797

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 яну 2012 21:01

Ако не се лъжа ти беше този,който най-много критикуваше Кривия,а сега изведнъж ти се догледа качествен футбол.Само не знам,кой ще те остави да ругаеш някой от футболистите на любимия отбор.Най-много на някоя контрола да ти е Бенефиса. :mrgreen:

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 12 яну 2012 21:41

greenpeak написа:
GrEeN-FaN написа:

Като ти се глада посредствен футбол, пляскай и подкрепяй такива некадърници като Божилов и Дончо бе разбирачо :mrgreen: .
Ако този продължават да го пускат титуляр, на стадиона ще отида само ако ми плащат вредни. Нямам намерение да си късам нервите всеки мач.
На феновете ни които разбират от футбол, на всеки вход на стадиона, трябва да раздават успокоителни преди мач заради подобни нещастници.

И да попитам как събра толкова много глупост в едно триредово изречение :mrgreen: . Ти на училище ходил ли си въобще бе Дилянчо :mrgreen: ?

аз гледам БГ футбол и гледам любимият ми отбор ти ако не ти се гледа стой си във вас и гледай Премиер шип там има футбол ;) ако искаш 100 успокоителни си вземи.Ходил съм на училище да не са притеснявай.Нямам намерение да пиша повече по таз тема ;) както искаш така го разбирай

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 яну 2012 09:42

Южноамериканският нападател, който очакват в Черно море, може да се окаже по-добър дори от Ермес Паломино. За това загатна в интервю за „Морски Гонг” в ефира на Дарик старши треньорът на Черно море Стефан Генов.

Треньорът възлага сериозни надежди и на Марлон Фернандес и Адисон Даниел, които вече се готвят с тима и днес трябва да минат медицински прегледи. „На базата на това, което съм гледал на видео касети и дискове двамата ще ни свършат доста полезна работа. Ако минат успешно медицинските прегледи и двамата, направо ще подпишат договори с клуба” .

Дениран Ортега се очаква да се присъедини към подготовката на Черно море или днес, или до края на седмицата. „Разбрах, че е свободен, живее във Варна. Не ни коства нищо да проверим моментните възможности. Всеки го знае. Той се е легитимирал в нашето първенство доста успешно и в Славия, и в Спартак Вн. Това е много важно, че можем и да комуникираме на български с него. С български паспорт е. Той не е взет, поканили сме го на проби”, каза още Генов

Междувременно стана ясно, че вероятните съперници за първите две контроли на Черно море на лагера в турския курорт Анталия са тимовете на Спортул и Черноморец Одеса. Все още, обаче това не е на 100 процента сигурно.

Чуйте повече от Стефан Генов за новите Марлон Фернандес и Адисон Даниел, за очаквания на проби Дениран Ортега и чакания южноамерикански нападател.
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”