Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 19:31

“Левски” с тотален срив, извън Топ 350 в света

“Сините” на 351-о място, ЦСКА е 303-и

“Левски” се срина в световната клубна ранглиста. “Сините” регистрираха спад от 97 места и след обновяването на класацията са на 351-а позиция с 64 точки. Тимът от “Герена” губи най-много места в сравнение с останалите родни тимове. Най-напред от българските отбори е Литекс – на 251-о място със 77 точки (пада с четири места), ЦСКА е 303-и със 70 точки (губи две места).

В топ 3 на ранглистата няма промяна. Световният и европейски клубен шампион Барселона остава начело с 367 точки, следван от големия си съперник в Испания Реал Мадрид (312) и аржентинския Велес Сарсфийлд (271). В топ 10 попадат още Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Сантос, Универсидад де Чили, Бенфика, Порто, Универсидад Католика (Чили)./БЛИЦ

Нещо да кажете или сте от тези, на които половинките им слагат "рогца", а вие се радвате, че някой ви е отменил...
Продължавайте да се кланяте на ГИ, той постигна невиждано падение за клуба, който УЖ обичате. Но явно обичате Гонзо и Батков, а не ЛЕВСКИ.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 19:44

santiliana написа:“Левски” с тотален срив, извън Топ 350 в света

“Левски” се срина в световната клубна ранглиста. “Сините” регистрираха спад от 97 места и след обновяването на класацията са на 351-а позиция с 64 точки. Тимът от “Герена” губи най-много места в сравнение с останалите родни тимове. Най-напред от българските отбори е Литекс – на 251-о място със 77 точки (пада с четири места), ЦСКА е 303-и със 70 точки (губи две места).

В топ 3 на ранглистата няма промяна. Световният и европейски клубен шампион Барселона остава начело с 367 точки, следван от големия си съперник в Испания Реал Мадрид (312) и аржентинския Велес Сарсфийлд (271). В топ 10 попадат още Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Сантос, Универсидад де Чили, Бенфика, Порто, Универсидад Католика (Чили)./БЛИЦ

Нещо да кажете или сте от тези, на които половинките им слагат "рогца", а вие се радвате, че някой ви е отменил...
Продължавайте да се кланяте на ГИ, той постигна невиждано падение за клуба, който УЖ обичате. Но явно обичате Гонзо и Батков, а не ЛЕВСКИ.

Сега отивам да се хвърля от балкона!Интересно дали Ливърпул са се "сринали" в класацията,защото чета за "вълна от самоубийства" в Ливърпул...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 19:56

Идеята братле винаги ми е била една и съща , но малко хора са я разбрали . Ганя организира казангейт за да пробва какво ще стане , а отделно от това и да поспечели нови приятелчета в лицето на гърнето и праховеца които сучат от същата партийна каса , от която е сукал и той , видя , че публиката почти не реагира и реши , че може да отиде още по далече и да легне на ония от панчарево и то на "герена ", както видяхме и това мина . Сега братле на тара са му поникнали крила и знаейки , че публиката пак няма да реагира , назначава "чорбар" даже нещо повече -член на УС на Левски , което е недопустимо . Да ти кажа честно , яд ме е , че публиката не реагира адекватно и същевременно ме дожалява защото съм сигурен , че повечето от тях са деца , а както знаем децата са наивни , другата част е да кажем с нисък интелектуален потенциал и поради тази причина се оставят да бъдат манипулирани от ловкия доносник , разбира се не подминавам и платената част от тях , но те си личат отдалече . Честно да ти кажа , ако тара остане президент на Левски аз лично очаквам да им върне това 7-1 за да може и по този показател да се изравним с тях . Тук някъде трябваше да е и ролята на гладиатора . Не да стои и да прави това което му каже тара , ами и да изисква от него . Той първи трябваше да иска обяснение от адвоката (например след казан ), защото именно гонзо беше останал единствената потенциална опора(тогава) на адвоката , в противен случай сектор Б щеше да му остави само мустаците като сувенир . Бъди сигурен , че ако гонзо беше реагирал адекватно , т.е. като мъж НИЕ всички щчхме да застанем зад него , защото беше гонзо т.е. "гладиатора в синьо " за жалост обаче .........аре няма да повтарям .
Надявам се че си разбрал , какво мисля , а покрай тебе и всички останали , които ме изкарват какъв ли не .

п.п адвоката си постигна целта -ОПИТОМЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ , затова трябва да има и такива като мен , които да не престават да напомнят на останалите за минали събития опозоряващи емблемата , независимо дали тя е само "л" или "лопатата" или оригиналната в бяло или оригинаната в черно . Както казах Левски е в сърцето , ако ще и на емблемата да има половин "л"(образно казано)
Последна промяна от zlobul на 12 яну 2012 20:00, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 20:00

blue avalanche написа:
santiliana написа:“Левски” с тотален срив, извън Топ 350 в света

Сега отивам да се хвърля от балкона!Интересно дали Ливърпул са се "сринали" в класацията,защото чета за "вълна от самоубийства" в Ливърпул...

Хаха, но като се хвърлиш от балкона, викай за да не пострада някой пред блока...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 20:05

zlobul написа:Идеята братле винаги ми е била една и съща , но малко хора са я разбрали . Ганя организира казангейт за да пробва какво ще стане , а отделно от това и да поспечели нови приятелчета в лицето на гърнето и праховеца които сучат от същата партийна каса , от която е сукал и той , видя , че публиката почти не реагира и реши , че може да отиде още по далече и да легне на ония от панчарево и то на "герена ", както видяхме и това мина . Сега братле на тара са му поникнали крила и знаейки , че публиката пак няма да реагира , назначава "чорбар" даже нещо повече -член на УС на Левски , което е недопустимо . Да ти кажа честно , яд ме е , че публиката не реагира адекватно и същевременно ме дожалява защото съм сигурен , че повечето от тях са деца , а както знаем децата са наивни , другата част е да кажем с нисък интелектуален потенциал и поради тази причина се оставят да бъдат манипулирани от ловкия доносник , разбира се не подминавам и платената част от тях , но те си личат отдалече . Честно да ти кажа , ако тара остане президент на Левски аз лично очаквам да им върне това 7-1 за да може и по този показател да се изравним с тях . Тук някъде трябваше да е и ролята на гладиатора . Не да стои и да прави това което му каже тара , ами и да изисква от него . Той първи трябваше да иска обяснение от адвоката (например след казан ), защото именно гонзо беше останал единствената потенциална опора(тогава) на адвоката , в противен случай сектор Б щеше да му остави само мустаците като сувенир . Бъди сигурен , че ако гонзо беше реагирал адекватно , т.е. като мъж НИЕ всички щчхме да застанем зад него , защото беше гонзо т.е. "гладиатора в синьо " за жалост обаче .........аре няма да повтарям .
Надявам се че си разбрал , какво мисля , а покрай тебе и всички останали , които ме изкарват какъв ли не .

п.п адвоката си постигна целта -ОПИТОМЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ , затова трябва да има и такива като мен , които да не престават да напомнят на останалите за минали събития опозоряващи емблемата , независимо дали тя е само "л" или "лопатата" или оригиналната в бяло или оригинаната в черно . Както казах Левски е в сърцето , ако ще и на емблемата да има половин "л"(образно казано)

злоби, не им се обяснявай толкоз, нека си го носят "идола" колкото си щат. Що се хабиш и си образуваш нерви, не си струва, приятелю...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 яну 2012 20:07

zlobul написа:Идеята братле винаги ми е била една и съща , но малко хора са я разбрали . Ганя организира казангейт за да пробва какво ще стане , а отделно от това и да поспечели нови приятелчета в лицето на гърнето и праховеца които сучат от същата партийна каса , от която е сукал и той , видя , че публиката почти не реагира и реши , че може да отиде още по далече и да легне на ония от панчарево и то на "герена ", както видяхме и това мина . Сега братле на тара са му поникнали крила и знаейки , че публиката пак няма да реагира , назначава "чорбар" даже нещо повече -член на УС на Левски , което е недопустимо . Да ти кажа честно , яд ме е , че публиката не реагира адекватно и същевременно ме дожалява защото съм сигурен , че повечето от тях са деца , а както знаем децата са наивни , другата част е да кажем с нисък интелектуален потенциал и поради тази причина се оставят да бъдат манипулирани от ловкия доносник , разбира се не подминавам и платената част от тях , но те си личат отдалече . Честно да ти кажа , ако тара остане президент на Левски аз лично очаквам да им върне това 7-1 за да може и по този показател да се изравним с тях . Тук някъде трябваше да е и ролята на гладиатора . Не да стои и да прави това което му каже тара , ами и да изисква от него . Той първи трябваше да иска обяснение от адвоката (например след казан ), защото именно гонзо беше останал единствената потенциална опора(тогава) на адвоката , в противен случай сектор Б щеше да му остави само мустаците като сувенир . Бъди сигурен , че ако гонзо беше реагирал адекватно , т.е. като мъж НИЕ всички щчхме да застанем зад него , защото беше гонзо т.е. "гладиатора в синьо " за жалост обаче .........аре няма да повтарям .

п.п адвоката си постигна целта -ОПИТОМЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ , затова трябва да има и такива като мен , които да не престават да напомнят на останалите за минали събития опозоряващи емблемата , независимо дали тя е само "л" или "лопатата" или оригиналната в бяло или оригинаната в черно . Както казах Левски е в сърцето , ако ще и на емблемата да има полови "л"(образно казано)

Стига бе...доживях да имам допирни точки с теб относно Левски !
Начи, всичко това което казваш, Тара го прави само и единствено заради пари ! Отявлен комуняга е и член на ДС - Срам за ЛЕВСКИ !
Тук неща като "приятелство" и прочее ценности, нямат място ! За казангейт и аз вярвам, че той има пръст в това, а за мача на Герена, чорбата не знаеха, че им е продаден мача, щото и те горките нямат пари да се усмихнат ! Някой игра тото ми се струва, щото нямаше пари в клуба !
Само едно се опитвам да ти кажа - направиха се редица акции против него от феновете на ЛЕВСКИ ! И от тези в Сектор Б, и от тези в А или който искаш сектор, макар, че какво значение има сектора, при положение, че всички са ЛЕВСКАРИ ???
За Гонзо си имаш мнение, моето се различава от твоето явно и не смятам, че трябва да спорим по тази тема пак...критикувай го, ок ! Но не го обиждай, това ти казвам :)

Що се касае до Иво Тонев, прави добро впечатление като приказки, но поне до следващата зима, ще си проличи какви са новите спонсори/собственици и с какви намерения са в клуба, като това се отнася респективно и за Тонев ! Казвам зимата, защото сега като нищо могат да ни направят шампиони, после една-две добри игри в Европа и хората ще почнат да му се кефят, в което няма лошо...ама така стана и при чорбата, и после хоп - няма лиценз ! Затова аз съм резервиран, има моята подкрепа т.е. няма да го съдя в началото, но не си правя илюзии за розово бъдеще !
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 20:09

Тук съм на 100% съгласен с "лъва". Наистина е така.
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 20:22

Само едно се опитвам да ти кажа - направиха се редица акции против него от феновете на ЛЕВСКИ ! И от тези в Сектор Б, и от тези в А или който искаш сектор, макар, че какво значение има сектора, при положение, че всички са ЛЕВСКАРИ ???
=======================================================================
хайде сега братле се сети кой беше този който излезе пред разгневените фенове , които бяха готови да разкъсат тара , спомни си добре кой излезе да ни обяснява как г-н Батков бил честен човек и как милеел за Левски , спомни си кой излезе да ни моли да му дадем кредит на доверие и така нататък ....сега надявам се и разбра защо ненавиждам това лице ?

п.п Именно за това интервю се помолих на хора от канал 3 , но не искаха да ми го предоставят . Сега видях , че си пуснал и емблемите .Тази на която пише "СК "(1934) я имам в черно , но това няма никакво значение .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 20:29

след въпросния казангейт тара каза , че има намесен офицер от ГДБОП и роден съдия , който също е бил намесен , но и на двамата още не било момента да спомене имената . Та в тия 550 страници в които съм обиждал го*ньо съм писал , че тара и майка си ще продаде за пари , така че се молете някой да не се сети да заложи за Левски-цска 1-7 или 0-8 , че тогава незнам къде ще се крием .

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 яну 2012 20:39

zlobul написа:след въпросния казангейт тара каза , че има намесен офицер от ГДБОП и роден съдия , който също е бил намесен , но и на двамата още не било момента да спомене имената . Та в тия 550 страници в които съм обиждал го*ньо съм писал , че тара и майка си ще продаде за пари , така че се молете някой да не се сети да заложи за Левски-цска 1-7 или 0-8 , че тогава незнам къде ще се крием .

Корупцията е основната причина за отлива на хората от стадионите, а това започна да се случва преди повече от 3 години. Нали не мислиш, че корупцията дойде с идването на Батков в Левски или назначаването на Гонзо в управата? Защо преди Батков не се взеха нужните мерки, а и какви мерки да се вземат, като полицията само търси повод, за да пребие и арестува поредните фенове?
Сега да не ме вземете за защитник на Батков, напротив дано се разкара максимално по-скоро от Левски, но по-важното е кой ще го замести, защото винаги има накъде още да се затъва...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”