Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот turbogena » 12 яну 2012 14:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RzU7aPnNCZU[/youtube]
Данчо и Ивчо показват класа! :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 яну 2012 15:47

Иво Тонев каза ,че е председател на УС и изп. директор. До края на месеца трябвало да подпишем с новия спонсор. Вчера е бил в Бургас и е преговарял за Жужу. Засега няма развитие ,но преговорите ще продължат ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 12 яну 2012 16:25

Гледах сега Иво Тонев и честно да ви кажа очаквах много повече.Явно и тази година ще духаме супата но дето се вика.......дано да греша и момчетата които ще играят да ме опровергаят като спечелят и купа и титла........защото си е жив късмет че сме само на три точки от първото място :roll:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 16:36

Новият изпълнителен директор на Левски Иво Тонев бе официално представен пред медиите на пресконференция, на която говори за това, което има намерение да направи в клуба. Той уточни, че освен като изпълнителен директор, заема и поста председател на Управителния съвет на клуба.

Иво Тонев обясни още, че Константин Баждеков и Георги Иванов – Гонзо, ще продължат да изпълняват досегашните си функции, като всичко което се случва в клуба, ще бъде под негов контрол, заради отговорността, която вече носи. От своя страна Иво Тонев заяви, че ще държи връзка и постоянен контакт със собственика на Левски – Тодор Батков.

„Благодаря за голямото внимание, което оказвате, защото това е внимание най-вече към Левски и съм убеден, че е за добро. Нещо, което се говореше от близо месец и повече днес вече е факт. От днес съм председател на УС на Левски както и изпълнителен директор. Сега е моментът да приключим с тази тема, да е ясно на всички, затова съм тук, за да ви кажа как точно ще изглежда ръководството на Левски. Няма да има никакви съществени промени в ръководството. Георги Иванов и Константин Баждеков остават на същите позиции, на които са. Нещата са пределно ясни, от днес нататък отговорност за всичко в Левски ще нося аз. Ще се постарая още в следващите дни максимално бързо да започнем с нещата, които считам, че трябва да се направи. Ще има някои промени, но те няма да бъдат в ръководството“, сподели Тонев.

„Аз съм завършил икономика, в момента в БСТ управлявам 140 милиона годишно. Аз ще отговарям за всичко. Ще отговарям за всичко. Георги Иванов е човекът, с който ще коментираме селекцията и с треньора. На него ще разчитам за първия отбор, а Баждеков ще отговаря за финансово-администратичната част на клуба. Аз ще изисквам как и какво да се случва.“

„На г-н Батков ще ви оставя да ви информира за новия спонсорски договор, но не искам да навлизам в подробности. Не знам, няколко пъти отговарях на въпроси, свързани с това, дали новите спонсори ще бъдат собственици. Не знам и не искам да знам. Днес дори разказах на Батков как ми минаха вчерашните разговори. Ще го държа в течение за абсолютно всеки ход, който предприема. Тодор Батков е собственик на Левски и непрекъснато ще поддържаме комуникация“, добави Иво Тонев пред журналистите.

Иво Тонев бе попитан и за ролята на друг нов шеф при „сините“ - Стилиян Шишков: „Левски е клуб с най-много фенове в България, нормално е те да се отнасят по-резервирано към човек, който е бил в ЦСКА. Не мога да вземам позиция. Стилиян Шишков е член на УС на Левски и има определени задължения към Левски, които ще върши, ще имам среща с него и след като се върна от Кипър.“

На въпрос, дали Бойко Борисов ще има думата в клуба, той отговори: „След като казах, че ще нося отговорност за всичко, значи, ще е така. Левски не е част от Министерски съвет, няма нищо общо едното с другото.“

„Георги Марков си остава зам.-председател на УС. Следващата седмица ще се сбере УС и ще направим една програма, по която всички членове ще работим“, добави още Иво Тонев.
=============================================================================================

Есенцията на всичко това е - НОВ БАРДАК СЪС СТАРИТЕ ЖРИЦИ НА ЛЮБОВТА . Не е зле някои да отидат на театър и по точно на "Още веднъж отзад "Смех
На същите тези хора , които в момента се заяждат с мен , доста по рано им обясних , че новината която ще изръсят ще е "Иво Тонев вече не е член на УС на локо софия ":))Сега ще кажа , че и чакането на СИЛЕН ЛЕВСКИ ще продължи до незнайно кога т.е. ТРАГЕДИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 яну 2012 16:46

Иво Тонев обясни още, че Константин Баждеков и Георги Иванов – Гонзо, ще продължат да изпълняват досегашните си функции

Е досегашните функции на Гонзо не бяха ли изпълнителен директор който отговаря за всичко? Нещо още от първото интервю се говорят глупости.Аз съм 100 % сигурен че до 2 месеца ( най-късно) Гонзо няма да е в Левски.И ме хваща яд че и те си знаят,ама говорят глупости.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 16:49

sl321 написа:Иво Тонев обясни още, че Константин Баждеков и Георги Иванов – Гонзо, ще продължат да изпълняват досегашните си функции

Е досегашните функции на Гонзо не бяха ли изпълнителен директор който отговаря за всичко? Нещо още от първото интервю се говорят глупости.Аз съм 100 % сигурен че до 2 месеца ( най-късно) Гонзо няма да е в Левски.И ме хваща яд че и те си знаят,ама говорят глупости.

Не!Не бяха!Гонзо НИКОГА не е бил изпълнителен директор!Гонзо беше и остава СТДиректор!Тва е!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 яну 2012 18:01

А аз на мачове ходя и след Тампере, Жилина, Бате, Търнава и след загубата с 1:3 на Герена и ще продължа, не се притеснявай щото обичам ЛЕВСКИ ! Падали сме тежко, ще падаме пак, но ЛЕВСКИ затова е силен, защото феновете (онези истинските, не ти) ВИНАГИ са с отбора и защото Синият клуб се бори до последно, и като мачка - мачка както си трябва и носи онези мигове които ти топлят сърцето с години напред...че даже и мидичка като си търсиш, не усещаш студенината на водата :mrgreen:
А относно лошите трансфери на Гонзо, като цяло така е, но не се ли замисли за момент, че той взима трети или четвърти вариант на дадена позиция, защото Тара казва "Не, тоя е много скъп" или "Няма пари" ? Какво да направи Гонзо ??? Има виновник и тук си прав - това е ТАРА ! Но не, твоята цяла агресия е насочена към Гонзо...пак ти казвам, критикувай го, не го обиждай !!! И като си толкова зрял, за кой път да ти обяснявам, че това което имаш да го казваш, се прави на стадиона...в Сектор А никой нищо няма да ти каже, ако напсуваш Тара ;)
А защо ти да отговаряш ли...защото много знаеш ! Нали казваш кое не трябва да се прави и кое е грешно...ми щом е така, значи знаеш кое е и правилно, следователно е добре да го споделиш, не мислиш ли ? Твойто не е критика, след като се повтаряш 1000 пъти вече, едно и също, значи имаш какво да кажеш...а щом имаш какво да кажеш, искаме да ти чуем "умния" съвет ;)
Какво беше сега...а, да...сега съм Гугутка, нали ? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 18:24

Ама вие още ли се навиквате бе хора?! Та това даже и с красноармейците не сте го правили толкоз. Хайде вече да вземем да си гледаме отбора и да не се обиждаме един- друг. Всеки си има някакво виждане по въпроса и си го отстоява. Това проблем ли ви е?! Щото на мен не ми е. Вие мъже ли сте или някакви кУрделки, че пък чак толкова лично приемате негативно изказаните мисли за положението в Левски. Ами то е наистина такова. Към този момент. Утре може и да се оправи- Дай, Боже! Но до ден-днешен е такова- смешни сме. Факт! Кой не ни хвана, той не ни отупа тази есен. И на вас ви е харесало ли? Не вярвам. Защото Левски освен "свобода" значи и друго- "ПОБЕДА". А в последно време все по-рядко ставахме свидетели на това.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 18:42

Blue_Lion написа:ЛЕВСКИ изгубена кауза ли е,бе "интелект" ?
Ти си този който прави от мухата, слон и въобще всички лоши качества които приписваш на другите...са твои !
А аз на мачове ходя и след Тампере, Жилина, Бате, Търнава и след загубата с 1:3 на Герена и ще продължа, не се притеснявай щото обичам ЛЕВСКИ ! Падали сме тежко, ще падаме пак, но ЛЕВСКИ затова е силен, защото феновете (онези истинските, не ти) ВИНАГИ са с отбора и защото Синият клуб се бори до последно, и като мачка - мачка както си трябва и носи онези мигове които ти топлят сърцето с години напред...че даже и мидичка като си търсиш, не усещаш студенината на водата :mrgreen:
А относно лошите трансфери на Гонзо, като цяло така е, но не се ли замисли за момент, че той взима трети или четвърти вариант на дадена позиция, защото Тара казва "Не, тоя е много скъп" или "Няма пари" ? Какво да направи Гонзо ??? Има виновник и тук си прав - това е ТАРА ! Но не, твоята цяла агресия е насочена към Гонзо...пак ти казвам, критикувай го, не го обиждай !!! И като си толкова зрял, за кой път да ти обяснявам, че това което имаш да го казваш, се прави на стадиона...в Сектор А никой нищо няма да ти каже, ако напсуваш Тара ;)
А защо ти да отговаряш ли...защото много знаеш ! Нали казваш кое не трябва да се прави и кое е грешно...ми щом е така, значи знаеш кое е и правилно, следователно е добре да го споделиш, не мислиш ли ? Твойто не е критика, след като се повтаряш 1000 пъти вече, едно и също, значи имаш какво да кажеш...а щом имаш какво да кажеш, искаме да ти чуем "умния" съвет ;)

Изгубената кауза се нарича доносник тара и неговата пловдивска подлога .Ако мислех , че Левски е изгубена кауза , нямаше да напиша и буква в този форум .
Няма как да не съм изпитвал студенината на водата , защото една от професиите ми е леководолазен инструктор .
Има някакви нотки на съгласие , което е добре като за начало , а може би това ми е и целта .Дори и най-правоверния гонзовист може да се накара леко по леко да снема доверието си от него или най=малкото да гледа под лупа действията му или казано жаргонно с "друго око ". Почти съм сигурен , че на подсъзнателна основа всички вие ще го правите това нещо , разбира се не очаквам признание .
Братле , разбери едно нещо .....ВСИЧКИ ТУК СМЕ ЛЕВСКАРИ по свой си начин , но ние сме и различни хора . Аз винаги съм говорил от първо лице единствено число , което значи , че пиша нещата както си ги усещам аз . Намразил съм гоньо и тара -Да , но се опитвам да се аргументирам и защо , а не просто защото сме паднали от този и от онзи т.е. не ги намразих защото Левски е загубил мача , те подпомогнаха това да се случи (веднъж с казан , веднъж с лягане ) . Още след мача с търнава написах , че след като сме отпаднали от тия дървеняци , значи на практика сезона е обезмислен , а вие ме питате всеки ден на какво ще се радвам и на какво -не , след като съм обяснил 1000 пъти , че ще се радвам на изгонването на виновниците за всичкия този срам , който трябваше да преживеем -ПРОСТО Е .Що се отнася до "чорбарите "....е можеш да намериш такива и в управителния съвет на Левски , тара се е погрижил навсякъде да има такива :).
Преди малко изгледах цялата пресконференция на Тонев и мисля че :
1-Тонев или е пракалено умен или някой му е подсказал да не маха го*ньо още с назначаването си , защото гугутките ще реагират .
2-Изказването му за селекцията означава -го*ньо е докарал само ментета , което означава че няма да му се даде шанс да участва в селекцията , което е добре .
3-Каквото и да става в Левски , човека ще поеме отговорността.Дано само да не я поеме така както я поемаше пловдивското бездарие.
4-Щял да се срещне с ветераните на Левски , които до един "харесват " го*ньо , което аз разбирам така : ще се срещна със Сираков и още някои , но тези "някои "ще са за цвят :)))
Единственото нещо което остана загадка е : кой е новият потенциален спонсор или за пореден път тара си играе някакви игрички ?

Искахте ми мнение по различно от това "говньо-некадърник ", ето ви го .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 яну 2012 19:25

zlobul написа:
Blue_Lion написа:ЛЕВСКИ изгубена кауза ли е,бе "интелект" ?
Ти си този който прави от мухата, слон и въобще всички лоши качества които приписваш на другите...са твои !

Изгубената кауза се нарича доносник тара и неговата пловдивска подлога .Ако мислех , че Левски е изгубена кауза , нямаше да напиша и буква в този форум .
Няма как да не съм изпитвал студенината на водата , защото една от професиите ми е леководолазен инструктор .
Има някакви нотки на съгласие , което е добре като за начало , а може би това ми е и целта .Дори и най-правоверния гонзовист може да се накара леко по леко да снема доверието си от него или най=малкото да гледа под лупа действията му или казано жаргонно с "друго око ". Почти съм сигурен , че на подсъзнателна основа всички вие ще го правите това нещо , разбира се не очаквам признание .
Братле , разбери едно нещо .....ВСИЧКИ ТУК СМЕ ЛЕВСКАРИ по свой си начин , но ние сме и различни хора . Аз винаги съм говорил от първо лице единствено число , което значи , че пиша нещата както си ги усещам аз . Намразил съм гоньо и тара -Да , но се опитвам да се аргументирам и защо , а не просто защото сме паднали от този и от онзи т.е. не ги намразих защото Левски е загубил мача , те подпомогнаха това да се случи (веднъж с казан , веднъж с лягане ) . Още след мача с търнава написах , че след като сме отпаднали от тия дървеняци , значи на практика сезона е обезмислен , а вие ме питате всеки ден на какво ще се радвам и на какво -не , след като съм обяснил 1000 пъти , че ще се радвам на изгонването на виновниците за всичкия този срам , който трябваше да преживеем -ПРОСТО Е .Що се отнася до "чорбарите "....е можеш да намериш такива и в управителния съвет на Левски , тара се е погрижил навсякъде да има такива :).
Преди малко изгледах цялата пресконференция на Тонев и мисля че :
1-Тонев или е пракалено умен или някой му е подсказал да не маха го*ньо още с назначаването си , защото гугутките ще реагират .
2-Изказването му за селекцията означава -го*ньо е докарал само ментета , което означава че няма да му се даде шанс да участва в селекцията , което е добре .
3-Каквото и да става в Левски , човека ще поеме отговорността.Дано само да не я поеме така както я поемаше пловдивското бездарие.
4-Щял да се срещне с ветераните на Левски , които до един "харесват " го*ньо , което аз разбирам така : ще се срещна със Сираков и още някои , но тези "някои "ще са за цвят :)))
Единственото нещо което остана загадка е : кой е новият потенциален спонсор или за пореден път тара си играе някакви игрички ?

Искахте ми мнение по различно от това "говньо-некадърник ", ето ви го .

1. Не съм гонзовист и отдавна съм казал, че Гонзо прави грешки ! Това което казвам е да го критикуваш колкото искаш, без да го обиждаш !
Относно глупостите на Боримиров и Сираков, Левскари са, легенди са, и ми е болно като ги слушам...те по този начин пречат на клуба, защото и играчите ги четат тези неща, ами и ние...и какво, трябва да се делим на привърженици на Гонзо или такива на Наско...айде моля ти се, трябва да има приемственост и да сме единни, а не разделени ! Затова пречат...май само Вуцов не плю по Левски, като признавам си, може и да е плюл, но поне аз не помня да го е правил, СЛЕД като напусна клуба !
2. ТАРА е единствения виновник за състоянието на ЛЕВСКИ ! Той и никой друг...да се радваме, че не е Томов, че тогава жална ни майка...аз лично на новите спонсори/собственици не мога да се радвам, щото колкото и зле да е с Ганьо, после да не се окаже, че ще си го търсим със свещичка ! Просто такова е положението в страната - корупция, замазване на очите, несъстоятелност, спекулативни действия, алчност и т.н. В такава среда нещо градивно (като например Костов, поне така ми се струва) трудно може да вирее !
3. Пак ти казвам, критикувай на стадиона ! Този форум не се чете нито от Гонзо, още по-малко от Тара...просто си представям тодАр как е седнал пред компа вкъщи, с една бириШка, пийва и започва да чете...няма да се учудя и акаунт да си е направил някъде...това плащам за да го видя :mrgreen:
4. Както каза, да всички сме различни, но обичаме ЛЕВСКИ ! Да, така е...това е нещото което обединява непознати хора и ги превръща в приятели, било то пред монитора или на стадиона ! Колко пъти съм се прегръщал по братски с непознати в момент на лудост след гол на ЛЕВСКИ...и колко приятели имам покрай отбора...абе много са ! Идеята е, че както ти не искаш те да ти пречат да си казваш мнението, така и ти не трябва да го правиш ! Смешно, че и жалко е този които има различно мнение от твоето да бъде заклеймяван като "предател" и "Гугутка", а пък хората в които ходим в Сектор Б да ги слагаш под общ знаменател като членове на "София-Запад" ! Аз дори не съм от никоя фракция и нямам намерението да ставам член на някоя !
А като почнеш да говориш за история, поне прочети преди това..може да си по-възрастен от мен, ама е редно поне малко да знаеш от историята на клуба ни !
Изображение

Върни се в “Левски”