Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Мнениеот Жоржиньо » 12 яну 2012 18:06

Тоя дето го е напраил тва да убие момичето е някъв изверг заслужава не само той да умре а цялото му семейство,че са създали такова животно....

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 яну 2012 18:14

8-)

Аз като ви казвам, че този човек (ББ) се е самозабравил и е изгубил човешки образ, вие скачате срещу мен.
С какво се гордее Борисов ?! Този случай е пълен провал на полицията !!!
Не са спасили момичето. Не са го открили навреме. Гордеят се, че са намерили труп ?!? :shock: Голям успех, няма що ! :evil:
Да не говорим за това, че са допуснали един от предполагаемите убийци да се самоубие. Така другия няма как да бъде осъден никога. Умрелият съучастник няма как да свидетелства ...
Пълен провал !!!
А това, че е можел да ги изпозастреля всичките, които са обискирали апартамента му преди да се гръмне ??? Пълен непрофесионализъм !!!
За капак Бойко Борисов вместо да разкритикува министерството, с което най-много се гордее, той започва да плюе по родителите на убитото дете. :evil:
А, това с пържолите за кучето .... Нямам думи направо !!! :o :shock:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 12 яну 2012 18:20

Blagoy написа:
Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", заключи през смях премиерът

Този олигофрен се шегува на гърба на убитото момиче и на почернените роднини! Що за човек ни е премиер!? :evil: Как може да се шегуваш със смъртта на 17-годишно българче! Аз това не мога да го проумея...

Въпросът тук трябва да е друг.Какъв е този загубен народ, който не само го търпи,а и му се радва на простотията...?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 яну 2012 18:22

marmi52 написа:8-)

Аз като ви казвам, че този човек (ББ) се е самозабравил и е изгубил човешки образ, вие скачате срещу мен.
С какво се гордее Борисов ?! Този случай е пълен провал на полицията !!!
Не са спасили момичето. Не са го открили навреме. Гордеят се, че са намерили труп ?!? :shock: Голям успех, няма що ! :evil:
Да не говорим за това, че са допуснали един от предполагаемите убийци да се самоубие. Така другия няма как да бъде осъден никога. Умрелият съучастник няма как да свидетелства ...
Пълен провал !!!
А това, че е можел да ги изпозастреля всичките, които са обискирали апартамента му преди да се гръмне ??? Пълен непрофесионализъм !!!
За капак Бойко Борисов вместо да разкритикува министерството, с което най-много се гордее, той започва да плюе по родителите на убитото дете. :evil:
А, това с пържолите за кучето .... Нямам думи направо !!! :o :shock:

Много се е самозабравил и това накрая ще му изиграе лоша шега.С нетърпение чакам момента, в който ще сдаде премиерския пост, за да му гледам тъпата мутра.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 яну 2012 18:28

А защо искаш да го гледаш изобщо тоя кретен? Аз не мога да гопонасям..., чак се надвам тайничко някой да му свети маслото на тоя малоумник, че да се отървем от него, защото по друг начин няма да можем! С избори няма да стане! Те ще бъдат манипулирани и жестоко подправяни, за да останат ГЕРБ на власт! От ден на ден ББ се превръща в копие на бай Тошо Живков!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 яну 2012 18:33

megan fox написа:....... От ден на ден ББ се превръща в копие на бай Тошо Живков!

De mortius aut bene, aut nihil. А в сравнение с ББ Тато е титан. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 12 яну 2012 18:39

Майката на Мирослава проговори: Проклета да е полицията!!! :arrow: http://www.razkritia.com/132616/%D0%BC% ... %BA%D0%BB/
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 яну 2012 18:56

megan fox написа:А защо искаш да го гледаш изобщо тоя кретен? Аз не мога да гопонасям..., чак се надвам тайничко някой да му свети маслото на тоя малоумник, че да се отървем от него, защото по друг начин няма да можем! С избори няма да стане! Те ще бъдат манипулирани и жестоко подправяни, за да останат ГЕРБ на власт! От ден на ден ББ се превръща в копие на бай Тошо Живков!

Просто искам само да му видя тъпото изражение.Аз също не мога да го понасям, но арогантното и надменното му поведение спрямо хората ме дразни адски много.., мисли се за недосегаем.Това което казваш за манипулацията на изборни гласове е вярна, но има и не малко хора, които все още му се връзват на глупостите.Не мога да повярвам колко много е изпростял народа..
Последна промяна от RedeviL на 12 яну 2012 19:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 яну 2012 19:10

Дано убият дъщерята на тоя нещастник и Цветанов да праща пържолки на кучето.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

haha

Мнениеот haha » 12 яну 2012 19:13

SuperSpurs написа:
haha написа:
urkoto написа:Какво ревете бе, балъци!? Нали вие си го избрахте, че си го и преизбрахте! Аре сега му се радвайте!!!

Нали :!: Толкова да си ограничен след като прави 2 години и половина само безобразия,за да не се сетиш,че като подкрепиш Плевнелиев правиш Бойко президент.Относно това си изказване,надали има нужда да се коментира,Бай Ганьо колкото и власт да има си остава Бай Ганьо.

Не съм фен на г-н Борисов, но кой трябваше да бъде подкрепен ако не Плевналиев (говоря за балотажа)? По-добре ....ако щеш Мики Маус отколкото комунист!

Като народа е глупав да гласува за човек,който само им се подиграва (да не постваме пак линкове за некачествен човешки материал,българите са като неговите кучета и т.н.).Не ми се спори на тема политика,просто днешното Му изказване за пореден път доказа какъв олигофрен е.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”