Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

exiter
Контакти:

Re: Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Мнениеот exiter » 12 яну 2012 17:26

n0_FeArBG написа:Нямам думи ...наистина нямам.Горкото момиче е починало,а тоя плешив кретен,ми говори отново откачени неща!В България не трябва промяна ...трябва всичко да се почне отначало. :( R.I.P

+1914
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 12 яну 2012 17:32

haha написа:
urkoto написа:Какво ревете бе, балъци!? Нали вие си го избрахте, че си го и преизбрахте! Аре сега му се радвайте!!!

Нали :!: Толкова да си ограничен след като прави 2 години и половина само безобразия,за да не се сетиш,че като подкрепиш Плевнелиев правиш Бойко президент.Относно това си изказване,надали има нужда да се коментира,Бай Ганьо колкото и власт да има си остава Бай Ганьо.

Не съм фен на г-н Борисов, но кой трябваше да бъде подкрепен ако не Плевналиев (говоря за балотажа)? По-добре ....ако щеш Мики Маус отколкото комунист!
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2012 17:34

Не е за коментар това. Колко трябва да си се самозабравил, че да плещиш такива глупости.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 яну 2012 17:41

Значи ако някой изчезне и близките му се оплачат от работата на полицията, а месец по-късно изчезналият е намерен в някоя канавка, близките трябва да се извинят на полицията и да признаят колко много работа върши тя. А също трябва да купим и пържоли за кучето, което, е изровило трупът.
Не знам за другите, но на мен това ми звучи като абсолютна простотия, меко казано. Дори най-големият идиот няма да тръгне да плеска такива глупости на всеослушание.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 яну 2012 17:44

Изключително просташки и лишен от всякакво чувство за съпричасност към трагедията коментар на Бойко Борисов!
А относно този случай:Работите изглежда са доста дълбоки,а и особено след "самоубийството" на един от двамата заподозрени...явно,че са замесени бивши ченгета с доста висок ранг в криминалните среди.
Накратко:"Случаят Белнейски 2"

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 12 яну 2012 17:45

Най-добре е да ни затрият като държава и нация и да се свършва. Колкото по-бързо ни закрият, толкова по-добре.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 яну 2012 17:46

И точно след седмица това нещо ще бъде забравено и дежурните целувачи на задника на ББ пак ще му свалят звезди!

На следващите избори пак да гласувате за ГЕРБ и техните кандадити! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 яну 2012 17:49

megan fox написа:И точно след седмица това нещо ще бъде забравено и дежурните целувачи на задника на ББ пак ще му свалят звезди!

На следващите избори пак да гласувате за ГЕРБ и техните кандадити! :evil: :evil: :evil:

Какво ли не бих дал да му видя физиономията след като сдаде премиерския пост.. 8-)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 яну 2012 17:50

А някой от МВР ще се извини ли на обществеността, че пред очите им един от задържаните се е самоубил? Това означава, че или не е задържан както трябва т е обезопасен или не се е самоубил. Но и в двата варианта вината е на МВР...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 яну 2012 17:55

Бойко Борисов просто се самозабрави. Явно властта наистина е някакъв много силен наркотик. Толкова пъти съм гласувал за този човек...гледах снощи един репортаж от магистрала Струма...там в обкръжението на неговата кохорта се караше на някаква жена-археоложка. Направо съжалих жената! Тя обяснява, че земята е замръзнала и не може да се копае, той обяснява, да включват калорифери и новата министърка да ги пази с чадър от дъжда...около него се хилят, археоложката и иде да потъне от срам в земята. Днес сутринта по БНТ се караше на журналистката, която водеше предаването. Сетих се за публичните унижения на интелигенцията по време на "културната революция" на Мао Дзе Дун. Властта покварявала...и това е пълна истина...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Върни се в “Свободна зона”