Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 15:58

гражданин от село написа:Черепа имаше подход,за това и го уважаваха.Винаги при проблем ще ги покани на ексурзия на Витоша и чисотата на природата и въздуха премахваха наслоилата се мръсотия в главите им.

:lol: вярно е. те и титаните имат ресурс(цимбика) да го направят, ама неправилно си хабят енергията, иначе чистия въздух ще подейства..... Няма, не става времената са други :cry: ся само пари за ремонт и нови джипки ги оправят :(
между другото, малкия череп ни е истински фен и един ден, съм сигурен , че ще вземе отбора :) и ще изглеждаме така
Стоян Орманджиев- директор
Стойчо Младенов-младши, ст.треньор
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2012 16:34

И Бранимир Костадинов(сина на Кольо Полковника)пресаташе. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 17:37

гражданин от село написа:И Бранимир Костадинов(сина на Кольо Полковника)пресаташе. :)

да, тогава проспорт ще е една от най-силните спортни медии ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2012 17:49

И ще си пишем във форума на Проспорт. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 18:14

гражданин от село написа:И ще си пишем във форума на Проспорт. :)

Да, ще сме модове и ще псуваме на воля :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2012 18:29

Тогава ще се развихрят Джекил и Хайд.Не моа ги мислъ потребителите! :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 19:48

да, ама аз ще си имам любимци като шекспир, блу или?, които ще ги защитавам от хиени, лъвове и цаци ;) ти ще си франкенщайн :evil:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 яну 2012 20:16

Къде го забрави този титан ъъъъъъъъъъ агент на мисълта фло,или него ми го оставяш,но той е много малка хапка за моята паст. :twisted:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 21:18

гражданин от село написа:Къде го забрави този титан ъъъъъъъъъъ агент на мисълта фло,или него ми го оставяш,но той е много малка хапка за моята паст. :twisted:

еее , много сваляме критерия, тогава и лайномед 90 да включим :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 яну 2012 23:18

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Милен Радуканов започна да забърква скандали в първия ни 100-годишен футболен клуб. Видинчанинът е нагнетил напрежение в съблекалнята, където показва и реваншизъм.

Срещу Радуканов пред ПловдивУтре изрева поливалентният футболист Стефан Киков, освободен от Ботев преди няколко дни по непонятни причини.

"Махна ме, защото съм приятел на Дуци Симонович. Аз въобще не съобразих, че всъщност Радуканов бе изритан от ЦСКА от моя приятел и бивш треньор в Сливен. С Дуци си говорим по телефона почти всеки ден, но и за миг не съм се сетил, че Радуканов му има зъб. Станало е така, защото нито веднъж Дуци не е споменал неговото име. На част от разговорите ми е ставал свидетел Светльо Петров, който пък и тук в Пловдив доказа, че е най-големият доносник, раждал се сред българските футболисти," разкри Стефан Киков.

30-годишният възпитаник на Ботев (Пд) е обиден на Радуканов и поради факта, че треньорът досега уж е показвал симпатии към представянето му на терена, както и влагането в тренировките.

"Бях контузен, когато Радуканов дойде в Ботев. Тренирах с него една седмица и имах дял за отстраняването на Черноморец за Купата. След този мач Милен ме прегръща, целува, само не ми бръкна в дупето от радост. Затова сега съм крайно огорчен, че ме отстрани по този долен начин. Защото аз не съм сополанко на 18 години, а доказал се футболист, който има претенции, че може да е полезен на родния си клуб", отсече Киков.

Футболистът вече е разговарял с шефовете Ангел Палийски и Марин Бакалов, за да си вземе неполучените заплати. Киков ще разтрогне с Ботев "по взаимно съгласие".
:shock: :shock: :shock:

Върни се в “ЦСКА”