Има ли шанс Тотнъм за първото място?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли шанс Тотнъм за първото място?
Няма да могат. Предвид тежките гостувания и липсата на качествени резерви много трудно, а си мисля и че няма да им позволят да станат първи.
Съмнявам се, титлата ще се реши между Манчестерите, 3-то място ще е максимума

- SuperSpurs
- Контакти:
blague написа:Гост на Ман Сити
Гост на Ливърпул
Гост на Арсенал
Гост на Челси
Като минат тези мачове и Тотнъм вземе поне 6 точки от тях тогава ще са фаворит, след 24 март ще стане ясно.
Прави сте, че гореспоменатите мачове са тежки. От друга страна това са си дербита и там все нещо може да се измъкне....да не говорим, че и Х няма да е лош резултат. За Тотнъм по-важното е, че вече премина другите тежки гостувания и сега ще домакинства на Нюкасъл, Манчестър Юнайтед, Стоук и Суонзи. На техните терени на никой няма да му е лесно и други ще губят точки.
Всичко ще се реши от контузиите или липсата им - ако се предпазят Бейл, Модрич, Ленън, Паркър, Сандро и най-вече капитана Ледли Кинг то.....знае ли човек. Както навремето е казал великия треньор Бил Никълсън за златния дубъл тим на Тотнъм - it is better to fail aiming high than to succeed aiming low.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Въпросът е малко риторичен 
При класирането в момента, естествено че Тотнъм има шанс да завърши на първо място. Правилният въпрос, според мен, е "Ще стане ли Тотнъм шампион?" и тук отговарям: НЕ. За мен Тотнъм имат, невероятен колектив от играчи и често се питам как е възможно да загубят някой мач като им гледам състава. Но всъщност им липсва нещо (според мен още малко време), за да станат шампиони. Просто след серия от 4-5 много добри мачове, много често Хоспърс се срутват и правят 2-3 посредствени игри без никаква логика

При класирането в момента, естествено че Тотнъм има шанс да завърши на първо място. Правилният въпрос, според мен, е "Ще стане ли Тотнъм шампион?" и тук отговарям: НЕ. За мен Тотнъм имат, невероятен колектив от играчи и често се питам как е възможно да загубят някой мач като им гледам състава. Но всъщност им липсва нещо (според мен още малко време), за да станат шампиони. Просто след серия от 4-5 много добри мачове, много често Хоспърс се срутват и правят 2-3 посредствени игри без никаква логика

LIVERPOOL RULZZ
Не смея да си го помисля дори и за миг.Звучи ми някак невероятно.В момента имат шансове,но както някои момчета по-нагоре казаха след мачовете навън срещу водещите отбори ще си покаже какво могат и какво не
).

Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
nomeruno написа:Да не стане като миналата година с Арсенал. И те по някое време дишаха във врата на Ман Юнайтед, но накрая се сринаха. В английското първенство докато не натрупаш точки така, че математически не могат да те минат нищо не се знае!
Да бе. Това да не ни е Бундеслигата.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
ivo77 написа:AБСУРДдори трудно ще останат в топ 4...
+1
нямам подпис...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Тотнъм имат хубав отбор тази година и реален шанс за топ 4, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Бейл, Модрич, ВдВаарт, Ленън, Адебайор...
На теория имат шанс за титлата, но на практика - не. Липсва шампионския манталитет, липсва и дължината на скамейката на Сити.
На теория имат шанс за титлата, но на практика - не. Липсва шампионския манталитет, липсва и дължината на скамейката на Сити.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Тотнъм е сигурен за топ 4 този сезон, но не вярвам да стигнат до титла.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Тотнъм показа на Сити, че не всичко става с пари. Реално имат голям шанс за титлата, но ще им е нужна и голяма доза късмет. Иначе смятам, че са сигурен топ3.