Удинезе купува Бандаловски!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

e_cvetcov
Контакти:

Re: Удинезе купува Бандаловски!

Мнениеот e_cvetcov » 12 яну 2012 11:34

Хора, не съм нито от Левски, нито от ЦСКА. Искам само да ви кажа, че отбор който има мераци за шампион не се разпродава в паузата. Тези ваши ТИТАНИ имат някаква друга идея и според мен е да продадат всичко, което става за нещо,изпраха си парите в ЦСКА, сега от трансферите ще си приберат чисти 7-8 млн. лв.(или там за колкото ги продават всичките), прехвърлят част от задълженията на фирмата си върху ЦСКА и след това си бият шута. Правят ви на балами.Аз не се сещам за друг отбор (не в БГ, а като цяло) с някакви сериозни претенции, каквито заявявате, да си продават всичко. Като накажат сега юнаците с витамините (а те ще ги накажат поне 6 месеца) 8 титуляра от есента ги няма. Който и да се вземе подготовката вече почна, тези хора ще имат да наваксват, но (пак лично мнение) ще се вземат някакви калъфи, които няма да стават. Дуци е назначен с ясната идея, че ще се осере и да има кой да обвинявате вие, феновете. Махнаха тренера, който имаше някаква лична позиция и върнаха Пената, който вече пред носа да му се изходиш няма да разбере (нищо против този голям човек, но вече си е на доста годинки). Ако не вземете нещата в свои ръце ви чака тежко бъдеще.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 12 яну 2012 11:36

Stanimir-74 написа:
L0rDa написа:Ей, писна ми от мрънкалници ! Поне изчакайте първата загуба на точки. Още повече да ми цитирате тука "ММ". Ако ще и с децата да играем пак е по-добре от милиони левове дълг, така че или си трайте, или извадете милионите и купувайте отбора, смешници. Ако се купуват опитни футболисти, били "старци със залязващи кариери", ако се купуват млади - "трябват ни опитни играчи за ШЛ", ако не се купува никой - "защо не се купува", ако се купува - "състава се разваля, няма да се обиграе". Срам ме е от вас.

Я и Гърнето имало ник тука! Не би трябвало да те е срам от нас - вече си няколко милиона напред!

Всички имаме ник тука, и аз и Дуци и Пената, ти си единствения трезвомислещ, как ни разкри само. Ако си 74 набор си за оплакване :|

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 12 яну 2012 11:42

L0rDa написа:
Stanimir-74 написа:
L0rDa написа:Ей, писна ми от мрънкалници ! Поне изчакайте първата загуба на точки. Още повече да ми цитирате тука "ММ". Ако ще и с децата да играем пак е по-добре от милиони левове дълг, така че или си трайте, или извадете милионите и купувайте отбора, смешници. Ако се купуват опитни футболисти, били "старци със залязващи кариери", ако се купуват млади - "трябват ни опитни играчи за ШЛ", ако не се купува никой - "защо не се купува", ако се купува - "състава се разваля, няма да се обиграе". Срам ме е от вас.

Я и Гърнето имало ник тука! Не би трябвало да те е срам от нас - вече си няколко милиона напред!

Всички имаме ник тука, и аз и Дуци и Пената, ти си единствения трезвомислещ, как ни разкри само. Ако си 74 набор си за оплакване :|

Десет човека, които говорят, създават повече шум, отколкото хиляда, които мълчат. Наполеон I Бонапарт

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 яну 2012 11:43

e_cvetcov написа:Хора, не съм нито от Левски, нито от ЦСКА. Искам само да ви кажа, че отбор който има мераци за шампион не се разпродава в паузата. Тези ваши ТИТАНИ имат някаква друга идея и според мен е да продадат всичко, което става за нещо,изпраха си парите в ЦСКА, сега от трансферите ще си приберат чисти 7-8 млн. лв.(или там за колкото ги продават всичките), прехвърлят част от задълженията на фирмата си върху ЦСКА и след това си бият шута. Правят ви на балами.Аз не се сещам за друг отбор (не в БГ, а като цяло) с някакви сериозни претенции, каквито заявявате, да си продават всичко. Като накажат сега юнаците с витамините (а те ще ги накажат поне 6 месеца) 8 титуляра от есента ги няма. Който и да се вземе подготовката вече почна, тези хора ще имат да наваксват, но (пак лично мнение) ще се вземат някакви калъфи, които няма да стават. Дуци е назначен с ясната идея, че ще се осере и да има кой да обвинявате вие, феновете. Махнаха тренера, който имаше някаква лична позиция и върнаха Пената, който вече пред носа да му се изходиш няма да разбере (нищо против този голям човек, но вече си е на доста годинки). Ако не вземете нещата в свои ръце ви чака тежко бъдеще.

ми кой бг отбор не продава когато има оферта и като стане шампион какво и отпадне веднага като литекс истината че няма пари а и няма балами да даваТ титан баваят заплатите на мангалите кадето искарват парите им защо трябва да ги дават за ЦСКА истината е че трябва феновете да сме на стадиона а не пред копа и не преди мач да даваме 50 лв за бира а на мача да влизат с фалшиви билети като повечето фенове от централния фен клуб
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 яну 2012 11:51

Синя Гордост написа:
kiko75 написа:за спас ще кажа нещо кото знам от един мениджър коиъо е водил скаут от англия в мч който делев е изпаднал в 8 засади човека казал та ние имаме по 5 атаки на мач как да вземем такъв глупак да ги проваля 8-) та тавана за делев е роосия или турция за нормално първество няма нито техника нито тактика

Това е култов коментар,човече! :lol:

това важи за всички играчи с бг произход
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 12 яну 2012 11:55

Ще вдигаме шум когато му дойде времето (провал, загуби, грозна и нерезултатна игра и т.н), сега на отбора му трябва спокойствие и малко доверие.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 12 яну 2012 11:56

Това е култов коментар,човече! :lol:[/quote]
това важи за всички играчи с бг произход[/quote]
Съгласен съм,няма 2 мнения по въпроса. Просто е ужасно вярно и на място коментара на мениджъра.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 яну 2012 12:07

заявявате, да си продават всичко. Като накажат сега юнаците с витамините (а те ще ги накажат поне 6 месеца) 8 титуляра от есента ги няма. Който и да се вземе подготовката вече почна, тези хора ще имат да наваксват, но (пак лично мнение) ще се вземат някакви калъфи, които няма да стават. Дуци е назначен с ясната идея, че ще се осере и да има кой да обвинявате вие, феновете. Махнаха тренера, който имаше някаква лична позиция и върнаха Пената, който вече пред носа да му се изходиш няма да разбере (нищо против този голям човек, но вече си е на доста годинки). Ако не вземете нещата в свои ръце ви чака тежко бъдеще.

Теорията ти е хубава , само няколко пуктнатини :
Защо Титан загуби пари като сключи договор с банка да събере вземанията им от държавата ???
Защо Титан плати на министерството към 2 млн. лв. за да вземат на концесия стадиона ???
Дори и да разпродават отбора за да спечелят пари то единствената свястна причина ако искат да се махнат
е да продадат отбора на друг . Естествено е че когато продаваш нещо то купувачът получава и пасивите .
Аз лично не вярвам в момента някой да се интересува от ЦСКА , също така не вярвам че ТИТАН са си изхвърлили
парите през прозореца плащайки задълженията на клуба от последните 20-на г.

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 12 яну 2012 12:24

трябва да си луд за да оставиш лестър и стяуа и да доидеш в смешното бг първенство...титан нямат пари затова продават,а доколкото това че цска направи супер лятна селекция да вярно е,ама гаранция има някакви далавери с зику и мораеш,а и както са тръгнали нещата за четвърта поредна година ще има калъфки за цска,как може да си продадеш всички важни играчи,абсурд е да им се намерят достоини заместници...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 12 яну 2012 12:26

Хъбаво,че някои школи създадоха футболисти, за да има с какво да търгуват сега перничани! ;)

Върни се в “Футбол - България”