Удинезе купува Бандаловски!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Удинезе купува Бандаловски!

Мнениеот percival » 12 яну 2012 10:53

Цитирането на "Меридиан Мач" по теми за ЦСКА е равносилно да цитираш вестник "Дума" във форума на ГЕРБ .
Спрете да кълвете като риби .Драскачите си драскат вие се връзвате ,правят си кинти на ваш гръб ,а вие си хабете нервите !
Като има нещо официално клуба ще даде информация !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 12 яну 2012 10:58

POPCORN написа:абе вие всички сте полудяли яко бе?Бандаловски точно заслужава най-много да играе в такъв отбор.Както каза човека преди мене незнам кой български футболист би могал да откаже на удинезе!Още повече тоя отбор трявба да се издържа с нещо, то най-лесно да критикувате...ми вземете,че налейте средства и няма да продаваме играчи, даже може да купим някой друг добър играч.Откъде знаете какви футболисти ще вземе ЦСКА, като това са само някакви слухове?Дори и да ги вземе поне ще ни трявба 4-5 мача, за да може да разберем дали стават за ЦСКА или не?Те и АРС и Рипс бяха голямите футболисти и Калов пък ги видяхме какво стана..Така,че дайте да видим като почнат мачовете и тогава да коментираме, а не сега и да говориме кой бил менте кой бил с 2 леви крака и тн!

Венци Живков - Познах те, не се прави на пуканка!Тук поне не ти личи пернишкото"Л" :) Много си прав - тоя отбор трябва да се издържа с нещо и то е ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ, ЗА ДА ЗАКЪРПИМ БЮДЖЕТА! Евалата, много си солидарен - ти си истински финансист!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 яну 2012 11:04

"Един румънски пенсионер" !!!!

Пич, В.Илиев е на същите години като Дика, а самия Дика е доста по-реализиран от Вальо !!!
Дика ако дойде може да замести Зику , а ще е с пъти по-добър на лявото крило от Делев!!!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 12 яну 2012 11:17

Pichichi написа:"Един румънски пенсионер" !!!!

Пич, В.Илиев е на същите години като Дика, а самия Дика е доста по-реализиран от Вальо !!!
Дика ако дойде може да замести Зику , а ще е с пъти по-добър на лявото крило от Делев!!!

Дика ще навърши 32, не е толкова много, но наистина няма как да замести на 100% Зику. Ако беше в прекрасна форма отдавна да си е намерил клуб, а не да е свободен агент без отбор. Само ще сънуваме такъв голмайстор вече... Нито на Бандаловски, нито на Мораеш ще намерим адекватни заместници. Имам чувство, че цял ден споря с адвокатската кантора на Титан - нямам думи!
Последна промяна от Stanimir-74 на 12 яну 2012 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 12 яну 2012 11:19

Ей, писна ми от мрънкалници ! Поне изчакайте първата загуба на точки. Още повече да ми цитирате тука "ММ". Ако ще и с децата да играем пак е по-добре от милиони левове дълг, така че или си трайте, или извадете милионите и купувайте отбора, смешници. Ако се купуват опитни футболисти, били "старци със залязващи кариери", ако се купуват млади - "трябват ни опитни играчи за ШЛ", ако не се купува никой - "защо не се купува", ако се купува - "състава се разваля, няма да се обиграе". Срам ме е от вас.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 яну 2012 11:24

Адвокат ми идва в повече, гледам реално на нещата :
Дика и В.Илиев са 80-ти набор и 2-та !!!
Не разбирам следните мения единия е силно желан (В.Илиев все едно е Бекенбауер на младини) а на другия му викаме че е пенсионер и нищо не става от него !!!
Дика има толкова мачове в ШЛ и ЛЕ колкото Зику никога няма да има, а пък за В.Илиев да не говориме !!!
Не може само с негативизъм, първо нека дойде Дика(ако въобще дойде) вижте го как играе и после
почвайте да псувате, ако е слаб и аз ще го оплюя също .
Пак се повтарям но Дика ще е с пъти по-добре от Спас Делев на левия фланг !!!
Последна промяна от Pichichi на 12 яну 2012 11:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 12 яну 2012 11:24

L0rDa написа:Ей, писна ми от мрънкалници ! Поне изчакайте първата загуба на точки. Още повече да ми цитирате тука "ММ". Ако ще и с децата да играем пак е по-добре от милиони левове дълг, така че или си трайте, или извадете милионите и купувайте отбора, смешници. Ако се купуват опитни футболисти, били "старци със залязващи кариери", ако се купуват млади - "трябват ни опитни играчи за ШЛ", ако не се купува никой - "защо не се купува", ако се купува - "състава се разваля, няма да се обиграе". Срам ме е от вас.

Я и Гърнето имало ник тука! Не би трябвало да те е срам от нас - вече си няколко милиона напред!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 яну 2012 11:25

Stanimir-74 написа:1. Ако Удинезе иска да вземе Бандаловски, то определено ще трябва да извади над половин милион евро. Поне аз смятам, че стойността му е по-висока. Освен това в момент, в който си продал няколко основни играча Бандаловски остава от малкото конвертируеми и на този етап незаменими! Удинезе може да е кандидат за шампион, но да не би да е по-голям тим от ЦСКА?
2. Относно слуховете ще ти кажа, че основните ни конкуренти Лудогорец и Литекс отдавна направиха своите селекции, а при нас какво се случва? Говори се за двама неиграли и нереализирани италианци и един румънски пенсионер. Има ли нещо по същество?
3. Тунчев ни отряза, В.Илиев го направи за втори път за 1 година, Гай ни отряза точно преди да отиде в Партизан, говори се, че и сега е поканен.
4. А четвъртият ти въпрос е направо смехотворен! Есента взехме голмайстора на румънското първенство Зику, най-перспективният и желан играч в Румъния-Мораес, единственият вратар в България(и най-качествен), играл на последното световно първенство - Райс Мболи + всички таланти на Пирин. Това всичко + един прекрасен треньор-малко ли е? Кой беше направил по-добра селекция?
И на 5-то, но не и на последно по важност място - ти какво правиш в тоя форум??

i kwa selekciq naprawiha liteks i ludogorec ta чак за пример се дават те си взеха резерви е аз неискам такива футболисти в цска ако идва някой нека да титоляр като зику и мораеш
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 12 яну 2012 11:30

За Спас ще кажа нещо, което знам от един мениджър който е водил скаут от Англия в мач където Делев е изпаднал в 8 засади. Човека казал, та ние имаме по 5 атаки на мач как да вземем такъв глупак да ги проваля 8-) та тавана за Делев е Русия или Турция, за нормално първество няма нито техника нито тактика.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 12 яну 2012 11:31

Май Титаните ще продадат акциите, щом правят такава разпродажба...

Върни се в “Футбол - България”