Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот venomcho » 11 яну 2012 19:38

ама ти си много интересен човек - нз за кой път вече те питам:
къде видя АЗ лично някъде да съм се засегнал, било от този или от който и да е от предишните постове?
промени ли ми се настроението, начина на писане и изразяване или нещо друго?
щото ти явно това си мислиш и гледам все едно с някво задоволство такъв чак 8-)
кви НАПЪНИ кви 2 евро и половина бе майна ;)
за трети път:
аз не мисля, че ти имаш много никове в ТОЗИ форум, а че във вашия си форум, (който така и не знам в будна кома ли е, кметъла ли го хакна) ТИ пишеш така все едно си друг ЧОВЕК :!:
как да ти го обясня вече...или просто се правиш на хамав...

П.П. абе като цяло доста безмислени са последните постове

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 яну 2012 21:23

venomcho
ама ти си много интересен човек - нз за кой път вече те питам:
къде видя АЗ лично някъде да съм се засегнал, било от този или от който и да е от предишните постове?
промени ли ми се настроението, начина на писане и изразяване или нещо друго?
щото ти явно това си мислиш и гледам все едно с някво задоволство такъв чак
кви НАПЪНИ кви 2 евро и половина бе майна
за трети път:
аз не мисля, че ти имаш много никове в ТОЗИ форум, а че във вашия си форум, (който така и не знам в будна кома ли е, кметъла ли го хакна) ТИ пишеш така все едно си друг ЧОВЕК
как да ти го обясня вече...или просто се правиш на хамав...

П.П. абе като цяло доста безмислени са последните постове

Че кой е казал, че си се "засегнал"... :mrgreen: Казах, че си се "хванал"!!! :mrgreen: ... Има разлика!!!
Иначе... за пореден път твърдиш, че в друг форум "пиша по друг начин"... Помолихте и предния път... ще те помоля и сега да бъдеш по-конретен и с пример какво точно искаш да кажеш с това... Понеже има само едно място на което пиша с корено различен от ника ми тук и това е Пловдив24, където съм Eumolpus, те улеснявам в това да изнамериш примери, с които да покажеш, това за което говориш!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 яну 2012 22:51

стига с тея никове бе майна ;)
ника ти е същия, ама форума не - демек "у вас си"
и не знам защо го приемаш тва като обвинение, че ме караш да търся "доказателства" ?
то си е нормално със "своите" един, а с "чуждите" друг...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 10:16

venomcho
стига с тея никове бе майна
ника ти е същия, ама форума не - демек "у вас си"
и не знам защо го приемаш тва като обвинение, че ме караш да търся "доказателства" ?
то си е нормално със "своите" един, а с "чуждите" друг...

:mrgreen: ... Нали ме питаше за какви "НАПЪНИ" от ваша страна става въпрос?!! :mrgreen: Точно за ТЕЗИ майна - да ме изкарате един вид човек, който ПРЕД ЕДНИТЕ ГОВОРИ ЕДНО - А ПРЕД ДРУГИТЕ ДРУГО!!! Точно и затова ти казах, че е БЕЗСМИСЛЕНО майна :mrgreen: ... Точно затова ти казах, че има хора от ВАШИТЕ и пишещи тук, с които съм се срещал ОЧИ-в-ОЧИ и ще ти кажат, че РАЗЛИКА НЯМА... Сигурен съм, че сред вас има и такива, които се познават с локомотивци, които ме познават ЛИЧНО и са разговаряли с мен по тези въпроси... питайте ги има ли разлика... и накрая - точно затова ти казах да БЪДЕШ КОНКРЕТЕН и с ПРИМЕР да покажеш КАК ТОЧНО СЪМ РАЗЛИЧЕН НА ДРУГОТО МЯСТО!!! ... Абе майна... да те питам... да не си ти този 'дето преди години в стария спортбг форум беше пуснал чак тема за мен тип - "тънък бъзик" и бе сложил една снимка на мангал и твърдеше, че съм аз!!! :mrgreen: т'ва в кръга на шегата де, 'ма темата си беше факт!!!
...................................................................................

Абе.... :mrgreen: .... кой заключи онази тема за дербито от 98/99-та бе майна... та неможах да се доискажа... димек да отговоря на Раула да не реш, че съм се покрил... сега ще го направя тук... та и botevforever да може да ми отговори и той - това ли бе "страшната" тема?!
Raoul_Duke
Рам, ти нали си по статистиката, я дай повече инфо за въпросния мач и как видиш ли секунди след включването на камерите, нЕкви корави ладове влизат и разбиват около 300-та роми в гостуващия сектор

:mrgreen: Raoul_Duke... преди да ти отговоря за моите спомени оттози мач... да те питам :mrgreen: ... И ти ли си от "тънките бъзикатори" :mrgreen: като venomcho и Pupper-а, които "тънко" ни намекваха в онази тема за "обединенията и вливанията", за какво точно ще иде реч в този "идеен проект" на тази "страшна" за нас тема, с която предстоеше да "размажете" Локомотив?! :mrgreen:

Иначе конкретно на въпроса ти... На този мач аз влезнах някъде около 5 или 6-тата минута след началото му, заедно с Коцето Думанов... Лично аз незнам да е имало някаква разпра в сектора ни... това обаче което си спомням е, че това беше може би първият мач в Пловдив, в който феновете използваха пиротехника различна от единственото до момента - миниум и бял бронз!!!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2012 10:48

Тая тема уж е за вливания и сливания на ФК в България, ама вие пак си я направихте майна-тема, или заглавието е просто така сложено, за да прикрие същността на темата, а именно-вливането на Локомотив във Велбъжд е смешно и жалко, докато вливането на Металург в Сдружението е върхът на тънката дипломация :?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 11:04

plovdivram написа: Точно затова ти казах, че има хора от ВАШИТЕ и пишещи тук, с които съм се срещал ОЧИ-в-ОЧИ и ще ти кажат, че РАЗЛИКА НЯМА...

еми как да има бе майна - нали пак са НАШИ :mrgreen:

plovdivram написа:Абе майна... да те питам... да не си ти този 'дето преди години в стария спортбг форум беше пуснал чак тема за мен тип - "тънък бъзик" и бе сложил една снимка на мангал и твърдеше, че съм аз!!!

е кой друг освен мен, дето тука имам пуснати хиледи теми (демек нито една досега), пък камо ли форум, дето даже не го знам :mrgreen:

plovdivram написа:И ти ли си от "тънките бъзикатори" :mrgreen: като venomcho и Pupper-а, които "тънко" ни намекваха в онази тема за "обединенията и вливанията", за какво точно ще иде реч в този "идеен проект" на тази "страшна" за нас тема, с която предстоеше да "размажете" Локомотив?! :mrgreen:

е тва обвинение малко по-сериозно ми идва от горното, айде чакам сега ТИ да покажеш къде АЗ съм заплашвал/намеквал :!:

П.П. кЪшчей, напусни :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2012 11:23

venomcho написа:
П.П. кЪшчей, напусни :mrgreen:

Откъде ме гониш?Да съм ти дошъл в дома, във фирмата?И се отнасяй с уважение към ника ми, защото аз не съм си позволил подигравка с никого от вас..бултраси!
Сега ще съм ти благодарен, ако ми отговориш какво общо има заглавието на темата със съдържанието и?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 яну 2012 11:24

venomcho, този път нещо... точно нищо не каза майна!!! :mrgreen: т.е. така и не разбрахме - какво те наведе на мисълта, че аз на едното място, с едните говоря едно, а на другото - друго дотолкова, че тук се опитваш дори мен да убедиш, че това е ФАКТ?!! Да разбираме ли, че пак нещата като опрат до това да бъдете конкретни отиват в посока "размиване"?!

venomcho
е тва обвинение малко по-сериозно ми идва от горното, айде чакам сега ТИ да покажеш къде АЗ съм заплашвал/намеквал

Понеже не си явно разбрал смисъла на казаното от мен ще се поясна... :mrgreen: ... Не съм те обвинявал!!! Просто на няколко пъти споменатата в тази дискусия между нас тема за "циганите" и как "тънко" я "развивате" "фактологически" обосновавайки я :mrgreen: ме наведе на мисълта, че вие сте добре запознати с това, което предстоеше да излезе... разбира се може и да греша, но ако има нещо, което е причина за една евентуална моя грешка, то това ще е просто евентуално "съвпадение" на събитията... т.е. няма какво да доказвам... просто се върни малко по-назад в темата и ще видиш какво имам предвид!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 яну 2012 11:47

plovdivram написа: ме наведе на мисълта, че вие сте добре запознати с това, което предстоеше да излезе.... просто се върни малко по-назад в темата и ще видиш какво имам предвид

колкото и да се връщам няма как да открия такива мои думи, ама ти почваш със същото, дето и на нас ни го прехвърляш - тук-там употребиш ТИ вместо ТОЙ и ВИЕ вместо ТОЧНО КОЙ и тя така се създава "историята в интернет" ;)

как да те убедя, че и за мен бяха "изненада" (малко преносно де :mrgreen: ) тези клипчета и въобще не съм знаел за тях, ама то оттам ти идват много заблуждения - тъй-като постоянно обобщаваш ВИЕ като говориш с ЕДИН от нас или си мислиш, че наистина тука пишем двама с 20 ника :mrgreen: или просто подценяваш многобройността ни, които единици, няма как да се познават и знаят нещо един за друг...ако вие сте такава "секта" сори 8-)

П.П. кЪшчей, мен лично СИ, за другите не ме интересува, така че тук не се вписваш, виж там няма ли някоя тема за Бог Ицо да я осереш :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2012 12:04

venomcho написа:
plovdivram написа: ме наведе на мисълта, че вие сте добре запознати с това, което предстоеше да излезе.... просто се върни малко по-назад в темата и ще видиш какво имам предвид

колкото и да се връщам няма как да открия такива мои думи, ама ти почваш със същото, дето и на нас ни го прехвърляш - тук-там употребиш ТИ вместо ТОЙ и ВИЕ вместо ТОЧНО КОЙ и тя така се създава "историята в интернет" ;)

как да те убедя, че и за мен бяха "изненада" (малко преносно де :mrgreen: ) тези клипчета и въобще не съм знаел за тях, ама то оттам ти идват много заблуждения - тъй-като постоянно обобщаваш ВИЕ като говориш с ЕДИН от нас или си мислиш, че наистина тука пишем двама с 20 ника :mrgreen: или просто подценяваш многобройността ни, които единици, няма как да се познават и знаят нещо един за друг...ако вие сте такава "секта" сори 8-)

П.П. кЪшчей, мен лично СИ, за другите не ме интересува, така че тук не се вписваш, виж там няма ли някоя тема за Бог Ицо да я осереш :mrgreen:

Веномчо, аз пак мога да те питам, дали е задължително да си кух, за да си фен на Сдружението?И си припомни защо те попитах, като си погледнеш болдваната буква от ника ми!Припомни си и в коя тема стана това!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”