Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бий_Чорбата
Контакти:

Re: Пак няма да дават Левски по телевизията

Мнениеот Бий_Чорбата » 26 юли 2009 18:39

Ние да биеме па боли ме к.. къде ще го дават ;)

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 26 юли 2009 18:50

Това не са телевизий.Това са някакви измислени тв-та.До колкото ми е известно ТВ2(о..па-Про бг :) )май е незаконна или се лъжа-да я закрият :mrgreen: ТЕ няма да дават и ПСВ и Дери сити-от левски съм,но ми е интересно да ги гледам.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 юли 2009 19:11

Принципът е ясен.Домакинските мачове по ТВ,а гостуванията по радиото.Интересно, как въртят постоянно мачове от Европа,турнири и всякакви първенства от кол и въже - без пари ли им ги дават. А,за нашите отбори когато играят навън, все онези много пари искали и родните телевизии горките нямали толкова 8-)

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 26 юли 2009 19:39

Е добре де , как няма да дават мач от 3-тия предварителен на ШЛ ? Нали това е пследното стъпало преди групите , или има промяна от тази година ? Някой може ли да ми каже как стоят нещата , защото не намирам логика , ако 3-тия предварителен си е както преди да не бъде излъчен мача ... Мачът на Черно мре ще е супер интересен !!! Миналата година срещу Щутгарт направиха супер мач , сега като гости победиха с голям резултат , явно Черно море се очертава като силен гостуващ отбор , а мачът не е срещу който и да е , а срещу ПСВ .... Цска също заслужават да бъдат излъчени , все пак нали за това играят , за да ги гледа хората ?!?! Ринг май предпочитат да си показват 4-те пиленца по студията дето ги правят , а не да предават мачове ... Не че не съм съгласен да ги гледам , ама поне да махнат ЦАЙСА , много голям контраст има между говорителите :D :D :D

powerkroky

Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку

Мнениеот powerkroky » 26 юли 2009 20:17

Лефски се спичат в Европа , така че винаги могат да паднат.
Баку ще бие 2:0 с гол на Муджири ,според мен.
Поне ще си пия бирата спокойно , други ще са пред инфаркт.8-)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 юли 2009 20:31

третия кръг тая година не е последен преди групите.Ако продължат сега ,ще им още един кръг преди влизане в групите.А в него кръг ако отпаднат отиват в Лига Европа
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2009 20:35

powerkroky написа:Лефски се спичат в Европа , така че винаги могат да паднат.
Баку ще бие 2:0 с гол на Муджири ,според мен.
Поне ще си пия бирата спокойно , други ще са пред инфаркт.8-)

Е за това мнение ако не заслужаваш БАН,не знам. :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
someoneelse13
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот someoneelse13 » 26 юли 2009 20:45

Жоро ХРИСТОВ 100 %
Всяка легенда си има име 1914..2008-истинска история,истински отбор,истинска любов...ЛЕВСКИ СОФИЯ
http://www.youtube.com/watch?v=QjVlH9nAnS8
http://www.vbox7.com/play:c0bf9fa6
http://www.vbox7.com/play:36fd53c4
http://www.vbox7.com/play:0a57f826

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 26 юли 2009 21:16

Ами да ако Левски не падне анадолците няма да могат да си пият бирата спокойно чак до Нова година, защото класиране в 4 кръг на ШЛ гарантира минимум участие в ЛЕ. За пореден път след краха на партията-майка 1989 г. Левски ще е фактор в европа а не на Sony Cska Play station.

Но да оставим южните съседи на мира, не заслужават вниманието ни. Гледах внимателно мача на Баку в Азербайджан. Отбора е на ниво някъде 4-5 в България (според нашия съгледвач са на нивото на Пирин), играят бавно (не по-бавно от България обаче). Пред своя публика са във вихъра си и ако им потръгне могат да направят поразии. Също като да си гост на негостоприемен отбор като Пирин/Славия. Имат по принцип 3-4 добри играча, особено важно е персонално (но само от един човек) да се пази централният нападател. Бразилеца има и техника и добър удар, играе грамотно, вкл. с глава. Муджири първите 60-65 мин играе силно, има добри идеи и пасове, после отпада. Те са отбор на настроение, ако им тръгне добре е опасно, затова трябва да сме внимателни в началото, да ги сечем на контри, и постепенно да усилваме атаките. Публиката пълни стадиона (30 000), но не е от южноевропейски тип - няма агитки, цялата маса вдига шум сравним с не-повече от 6-7 хил души в БГ. Нещо като публиката на Динамо Киев.

Според мен при внимателна игра, използване на положенията (при тяхната защита ще имаме поне 5-6 добри ), успиване първите 45 мин с бърза игра на контра (Тряба да се използват и Живко и Зе Соареш) и натиск през второто ще стигнем до добър резултат. В София ако вкараме бързо първи гол (до 30 мин)ще паднат още 2-3. Според мен все пак ще успеем. После в 4 кръг ще сме психически освободени - сигурното участие в ЛЕ ще свали напрежението върху момчетата.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 26 юли 2009 21:26

А да и още нещо. Играта им е малко като Левски във втория и третия сезон на Гонзо. Нямат добра средна линия и се опитват директно да минат от защита в нападение - или с дълъг пас или при контрите. Не си подават и не задържат топката в средата на терена.

Върни се в “Архив”