Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 23:56

blue avalanche написа:
siniq_fen написа:Жужу не е централен нападател, за да има 15 гола в 15 мача. От това , което аз съм видял от него смятам, че си отговаря на цената. ;)

А какъв играе Жужу? :o Да не би да има 15 асистенции от 15 мача?Или и полузащитник не е?А,може би,е защитник?
Само за сведение на любителите на високите цени,Демба Ба подписа с Нюкасъл като свободен агент!

Само за информация..очакваш Черноморец да разтрогнат с Жужу по взаимно съгласие и да подпише с Левски ,като свободен агент ли, или просто показваш "информираност"
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 00:01

B__A__N__DA__TA написа:
blue avalanche написа:
siniq_fen написа:Жужу не е централен нападател, за да има 15 гола в 15 мача. От това , което аз съм видял от него смятам, че си отговаря на цената. ;)

А какъв играе Жужу? :o Да не би да има 15 асистенции от 15 мача?Или и полузащитник не е?А,може би,е защитник?
Само за сведение на любителите на високите цени,Демба Ба подписа с Нюкасъл като свободен агент!

Само за информация..очакваш Черноморец да разтрогнат с Жужу по взаимно съгласие и да подпише с Левски ,като свободен агент ли, или просто показваш "информираност"

Не си мисли,че всички коментари във форума са насочени към теб!Нали не се вземаш твърде насериозно?
А,аз,бедният писарушка,изобщо,пък,не дръзвам да влизам в полемика с ТИТАН като теб!Аз си кореспондирам с простосмъртни... :oops:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 12 яну 2012 00:04

http://football.sportal.bg/news.php?news=343982
Ето и малко храна за душата
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 яну 2012 02:29

Е, бандата, може ли да направиш такава простотия, пускайки линк с трансфери на някакви туристи в ЦСКА? Това е темата за трансферния прозорец на Левски (на Левски - повтарям и подчертавам). Вие съвсем направихте тази тема, че и целия подфорум на Левски, обща. Който, каквото му скимне, идва тук и го пише.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 09:21

B__A__N__DA__TA написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=343982
Ето и малко храна за душата

"от B__A__N__DA__TA на 11 Яну 2012 23:11
Това е коментар за подфорум Левски, АКО НЕ МИ ВЯРВАШ :lol: Погледни горе в трея цвета и надписа ;)"
Айде сега смени Левски с ЦСКА,погледни цвета надписа горе и в трея и КРЪГОМ МАРШ!!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 12 яну 2012 09:34

A кога някой ще се сети да дигне тая тема като важна :?:

nevenka
Контакти:

Мнениеот nevenka » 12 яну 2012 10:25

голямата ни звезда ще бъде Калво-помнете ми думата.Този играч ще покаже на какво е способен,не случайно Никити Костов е настоял той да остане.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 яну 2012 16:52

blue avalanche написа:

И щом сте поискали Жужу да го освобождаваме и да идва при вас ли?Киряков е казал на Тонев че струва 600 000 евро ако Левски го иска да ги плати ако не интерес към него не липсва от отбори от чужбина.Жужу играе атакуващ полузащитник на 22 години е и скоро дебютира при мъжете на Алжир.От преди 30 минути новинка
:arrow:

Черноморец (Бургас) е започнал преговори с турския елитен клуб Газиантепспор за продажбата на крилото Жюгюрта Амрун-Жужу, съобщи градския спортен вестник на Газиантеп. Жужу имаше разговори с друг турски отбор миналата седмица, като дори представителите на Самсунспор пристигнаха в Бургас за разговори. Между двата клуба всичко беше уточнено, но Жужу отказа заплата от 25 хиляди евро на месец.

Вчера среща за бъдещето на този играч имаше между Левски и ръководството на Черноморец, но предложението беше отклонено от Черноморец, а според информацията по същото време са стартирали и повторните контакти с Газиантепспор. 22-годишният алжирец има 6 гола за Черноморец, а през тази есен получаваше редовни покани за олимпийския отбор на своята страна.

"Футболистът има отлична скорост и много добър дрибъл. Освен това е школуван във Франция и има мачове в местната Лига 2. Разговорите между двата клуба са започнали", твърди изданието. Както е известно, от Черноморец обявиха стартова цена за играча 600 хиляди евро. В Газиантепспор играе и българският национал Ивелин Попов.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 12 яну 2012 17:35

blue avalanche написа:

И какво общо има Демба Ба в случая??? :o Той беше свободен агент щото Уест Хям изпаднаха от ВЛ и за това премина без пари при Нюкасъл(имаше такава клауза в договора му) незнам за какво го използва това малоумно сравнение,като в случая Жужу има железен договор с Черноморец и те могат да му сложат каквато цена си поискат те определят цената не Левски.Да не би да са длъжни да ни го подарят? :o
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 17:39

Parmalat написа:От преди 30 минути новинка
:arrow:

Черноморец (Бургас) е започнал преговори с турския елитен клуб Газиантепспор за продажбата на крилото Жюгюрта Амрун-Жужу, съобщи градския спортен вестник на Газиантеп. Жужу имаше разговори с друг турски отбор миналата седмица, като дори представителите на Самсунспор пристигнаха в Бургас за разговори. Между двата клуба всичко беше уточнено, но Жужу отказа заплата от 25 хиляди евро на месец.
Вчера среща за бъдещето на този играч имаше между Левски и ръководството на Черноморец, но предложението беше отклонено от Черноморец, а според информацията по същото време са стартирали и повторните контакти с Газиантепспор. 22-годишният алжирец има 6 гола за Черноморец, а през тази есен получаваше редовни покани за олимпийския отбор на своята страна.
"Футболистът има отлична скорост и много добър дрибъл. Освен това е школуван във Франция и има мачове в местната Лига 2. Разговорите между двата клуба са започнали", твърди изданието. Както е известно, от Черноморец обявиха стартова цена за играча 600 хиляди евро. В Газиантепспор играе и българският национал Ивелин Попов.

Прав му път!Обещавам ти,че няма да плача за Жужу!Смея да прогнозирам,че,ако Жужу отиде в Газиантеп,това ще е краят на кариерата му.Така,както си е 22-годишен.Не съм чул някой от Газиантеп да е потеглил нагоре.Поправи ме,ако греша.
Както казва Ал.Константинов-има ли са бол пари...

Върни се в “Архив”