Спокойно.AZTV e включена в пакета на Аи ТВ Партнер...А ИНАЧЕ НАИСТИНА ЖАЛКО ЗА така наречената спортна телевизия на България!!!hlapeto
Лично съобщение
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Пак няма да дават Левски по телевизията

За Булсатком не знам. А ще я познаеш по абревиатурата - точно така се изписва в горния ляв ъгъл AZTV.
- gonzofenka
- Контакти:
ПОДПИСАХ!!

Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку
Няма как да отпаднем от тея особено ако вакараме един гол в началото там ... Баку ще излязат пренавити там и точно този един гол ни трябва и всичко свършва !
_/\_
без да се заяждам,ама защо сте създали петиция само от името и за левски.Не мислите ли,че подобна петиция би била по-подходящо да е от името на всички фенове в България.Или вие се делите от другите в България
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:без да се заяждам,ама защо сте създали петиция само от името и за левски.Не мислите ли,че подобна петиция би била по-подходящо да е от името на всички фенове в България.Или вие се делите от другите в България
Ако я бяхме създавали поне 10 фена на Левски ...добре - да питаш ...писал я е ЕДИН човек ...дали той се дели - питай него

ЛЕВСКАР до гроб!
ПРАВ СИ!ТРЯБВА ДА ПРЕДАВАТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ С БЪГАРСКИ УЧАСТНИЦИ!!! ДАНО НИ ЧУЯТ...
- yasen_ov4arov
Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
Да,проблемът ми е ,че съществуват недодялани глупаци като теб.Ако имаш нещо смислено да казваш кажи го бе:нека позная-завиждам на Левски нали
?Това вече го минахме ,ако можеш да оспориш твърденията ми давай,но смислено.Ако просто ще ме псуваш давай на лични.
Няма как да стане! Има една форма на съществуване, която не може да се стегне... Тя само засъхва и хваща коричка!
Къци,тези смешки кога ги научи-преди или след като постигнахте невижданите успехи в Европа?За теб се отнася същото,което е и за горния индивид.
П.С:вземи да прочетеш някоя и друга книга вместо да ми философстваш става ли
?

Няма как да стане! Има една форма на съществуване, която не може да се стегне... Тя само засъхва и хваща коричка!

Къци,тези смешки кога ги научи-преди или след като постигнахте невижданите успехи в Европа?За теб се отнася същото,което е и за горния индивид.
П.С:вземи да прочетеш някоя и друга книга вместо да ми философстваш става ли

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.