До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: До Томислав Русев

Мнениеот mikata » 11 яну 2012 19:16

Да видим утре какво ще пита Тонев :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Batkoto » 11 яну 2012 22:46

каквото и да го пита двойния аршин е налице,медиен комфорт за едните и гонене до дупка за другите .. после тези, които търсим справедливост се оказва, че сме дребни и злобни душички :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Молба към Томислав Русев!!!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 14:31

Г-н Русев моля ви, аз съм 100% обеден, че хиляди фенове на Левски желаят същото. Имам молба ако може ТОЧНО ВИЕ да вземете интервю с новия шеф на Герена г-н Тонев още днес ако може. Нека ако г-н Тонев има желание да каже истината на цяла България, да се разбере най-накрая какво става или не става в Левски.

-Защо се бави селекцията и кой е виновен за това, и кой именно е човека който я прави?
-Имали изобщо пари за нея?
-Какво става с новите спонсори?
-Кога ще се подпише този прословут договор най-после?

Тази молба г-н Русев не е само от мен в това съм обеден на 100%, на всички левскари ни писна да не знаем какво става в любимия ни нам клуб. Левски е светиня, не е място за дребни игрички и интриги!!! И г-н Русев искрено се надявам ако г-н Тонев ви откаже честта да ви даде интервю още днес, вие да си кажете мнението за това което става в Левски на 100%. Защото на нас левскарите ни писна от дати, срокове и ЛЪЖИ, писна ни, г-н Русев а вярвам и на вас също!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Молба към Томислав Русев!!!

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 14:38

Avanti_Ragazzi написа:Г-н Русев моля ви, аз съм 100% обеден, че хиляди фенове на Левски желаят същото. Имам молба ако може ТОЧНО ВИЕ да вземете интервю с новия шеф на Герена г-н Тонев още днес ако може. Нека ако г-н Тонев има желание да каже истината на цяла България, да се разбере най-накрая какво става или не става в Левски.

-Защо се бави селекцията и кой е виновен за това, и кой именно е човека който я прави?
-Имали изобщо пари за нея?
-Какво става с новите спонсори?
-Кога ще се подпише този прословут договор най-после?

Тази молба г-н Русев не е само от мен в това съм обеден на 100%, на всички левскари ни писна да не знаем какво става в любимия ни нам клуб. Левски е светиня, не е място за дребни игрички и интриги!!! И г-н Русев искрено се надявам ако г-н Тонев ви откаже честта да ви даде интервю още днес, вие да си кажете мнението за това което става в Левски на 100%. Защото на нас левскарите ни писна от дати, срокове и ЛЪЖИ, писна ни, г-н Русев а вярвам и на вас също!!!!

Подкрепа!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 яну 2012 14:39

Какво по-различно очакваш да ти каже Тонев сега в сравнение с пресконференцията преди малко повече от седмица? И какво всъщност очакваш въобще да ти каже Тонев по въпроса, след като поне аз чух в 3 интервюта на въпроса за нови собственици в клуба, Тонев еднозначно отговаряше:
"Не знам нищо по този въпрос, а и не искам да знам!"
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 яну 2012 14:45

И аз ви подкрепям, въпреки ,че съм ЦСКА-р, някой трябва да спре мъката ви!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 14:47

BLUE CHAMPIONS написа:Какво по-различно очакваш да ти каже Тонев сега в сравнение с пресконференцията преди малко повече от седмица? И какво всъщност очакваш въобще да ти каже Тонев по въпроса, след като поне аз чух в 3 интервюта на въпроса за нови собственици в клуба, Тонев еднозначно отговаряше:
"Не знам нищо по този въпрос, а и не искам да знам!"

Очаквам най-после един журналист да го разпори от неприятни въпроси. Тези въпроси от които наистина се интересуват феновете на Левски. А не за РЕМОНТА НА БАНЯТА НА ГЕРЕНА!!!! Разбираш ли? Истински неудобни въпроси, а не такива дето винаги изнасят на отговарящата страна!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 20 яну 2012 14:49

Озадачаващото в случая е,че се случва нещо в един от двата най-титулувани футболни отбора в България ,нещо голямо и фундаментално и никой журналист не си прави труда да се набърка в дълбокото и да проведе някакво разследване за това.Вместо това си чешат езиците за глупости.Естествено това е изцяло в духа на абсолютната апатия у цялото ни общество.Нали си представяте какво би се случило в която и да е нормална държава в Европа при подобна ситуация?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 14:55

olfix написа:Озадачаващото в случая е,че се случва нещо в един от двата най-титулувани футболни отбора в България ,нещо голямо и фундаментално и никой журналист не си прави труда да се набърка в дълбокото и да проведе някакво разследване за това.Вместо това си чешат езиците за глупости.Естествено това е изцяло в духа на абсолютната апатия у цялото ни общество.Нали си представяте какво би се случило в която и да е нормална държава в Европа при подобна ситуация?

Дано поне си даде мнението и то днес,защото утре ще е късно.(За Томислав Русев)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 яну 2012 14:55

Avanti_Ragazzi написа:

Очаквам най-после един журналист да го разпори от неприятни въпроси. Тези въпроси от които наистина се интересуват феновете на Левски. А не за РЕМОНТА НА БАНЯТА НА ГЕРЕНА!!!! Разбираш ли? Истински неудобни въпроси, а не такива дето винаги изнасят на отговарящата страна!!!

Няма такъв журналист, всичките са платени от Батков. Ето, ЦСКА взима ваша тр. цел, а Гонзо казва, че не го харесали.В Спортала, стандарта, балони, 7 спорт(не ги и чета даже) итн. ежедневно излизат статии, които плюят по ЦСКА и прикриват всичко свързано с Левски. Никой, хеле пък Томето, които са яли хляб от Батков не биха си рискували яденето заради Левски.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”