asdfghj написа:danko_sot написа:Аман от псевдофенове, дето като кажеш нещо лошо за ЦСКА и те изкарват теб за идиот и т.н. Вземете се събудете малко измислени, смешни фенчета. Мислете си, че така се доказвате като големи фенове на цСКА като се опитвате да замаскирате проблемите на тима в съзнанието си и охулвате всеки червен фен, който има очи и доблест да каже, че нещата в тива не вървят въобще и е пълна анархия в ЦСКА. Или просто така ви е по-лесно. Да си седите на топло вкъщи, да гледате Ман Юн или Барселона, пък сега вие какво може да направите, че ЦСКА се ръководи по този смешен начин. В крайна сметка си има собственици и те дават парите, а вие нищо не може да направите. Смешни сте! Да, точно вие сте най-смешни, които въпреки цялата простотия и идиотщина в клуба през последните години и конкретно сега при Титан скачате на всеки, който има съвест да каже, че сме пълна трагедия в момента. Томно вие не сте никакви фенове, а не хора като мен и други въф форума, които си признават, че нищо в клуба не е наред. Но майната ви, спете си и се правете на луди. Хич не ми дреме за вас и вашите тъпи коментари!
П.П. Текстът се отнася за някои лица, не за всички разбира се. Те си знаят кои са.
danko_sot никой не е против да изказваш мнение,но когато го повториш 33 пъти за един ден то става досадно.В друга тема те попитах какъв е проблема за да го обсъдим,защото постовете ти са постоянно отрицание.Ти всъщност си фен на ЦСКА или на мечтите си ? И аз искам моето старо Ауди да прилича на нов Мерцедес ама не става,но въпреки това си го поддържам.
33 пъти? Къде ги преброи 33 пъти за днес? И какво правиш по въпроса за аудито. Постоянно си повтаряш: Ама то мойто ауди всъщност е много хубаво, нищо му няма. А ако някой ти каже: Абе пич вземи си опраи малко колата, щот на нищо не прилича или си купи нова, ти ще му кажеш: Абе я си е.. майката, мноо си ми е убава колата.
Това, че нещата не са добре и независят от теб и дори на тоя етап доста трудно биха могли да се променят в ЦСКА, не значи, че трябва да си затваряме очите за ставащото се. Аз поне съм на тва мнение, а ти явно не си. Въпрос на мироглед и личен избор.