Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот milan199440barca » 11 яну 2012 20:21

И що излиза? Жалейка по Мони Горския, Доган Светкавицата и Сергей Камуфлажа. В България отдавна не се избира доброто, а по-малкото зло.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 11 яну 2012 20:21

Господи, кога ще си прибереш версиите....?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 20:22

pehopeho написа:Ако си прав това ще му изиграе много лоша шега на изборите! Залата е страхотна, магистралите - евала, южната дъга ... и т.н., но хората ядат хляб, а той е с пари!

Магистралите не са от най-високо качество.
И ти го каза - Хората ядат хляб, а не асфалт.
Аз искам да видя реални действия за изкореняване на корупцията и борба срещу престъпността. Действия за справяне с циганския проблем. О, да има такъв! Реформи в съдебната система, здравеопазването, МВР. Нещо да се направи с образованието. Условия за малък и среден бизнес, да не позволява да рушат природата и т.н.
От него чувам само и единствено - "Вижте какви магистрали ви строя, какво ревете" ?
Последна промяна от Eminem на 11 яну 2012 20:26, променено общо 3 пъти.

На линия
Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 яну 2012 20:23

Eminem написа:
pehopeho написа:Ако си прав това ще му изиграе много лоша шега на изборите! Залата е страхотна, магистралите - евала, южната дъга ... и т.н., но хората ядат хляб, а той е с пари!

Аз искам да видя реални действия за изкореняване на корупцията и борба срещу престъпността. Действия за справяне с циганския проблем. О, да има такъв! Реформи в съдебната система, здравеопазването, МВР. Нещо да се направи с образованието. Условия за малък и среден бизнес и т.н.
От него чувам само и единствено - "Вижте какви магистрали ви строя, какво ревете" ?

+1
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:26

W84me написа:Защо забравяте,че спортната зала в София беше започната преди той да дойде на власт?! И вече 3та година продължава да открива проекти на предишното правителство?Къде е този човек,защо не е от 8 до 5 на работното си място,а обикаля да играе шах,футбол,тенис,водна топка,голф,кара ски,сноуборд,моторна шейна и т.н.Ако вие напуснете работното си място,какво ще се случи с вас,бихте ли ми казали?

Хайде стига говори глупости! Какво работно място, какви пет лева?! Къде му е работно място?! Да не би да не трябва да излиза от Министерски съвет?! Иначе е вярно, че не той започна залата, но нали знаеш последния, или губи, или печели! в случая ББ взе последното десет. А и за мен неговото правителство има най-голямата заслуга. И други имат, но много по-малка!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 яну 2012 20:29

pehopeho написа:
W84me написа:Защо забравяте,че спортната зала в София беше започната преди той да дойде на власт?! И вече 3та година продължава да открива проекти на предишното правителство?Къде е този човек,защо не е от 8 до 5 на работното си място,а обикаля да играе шах,футбол,тенис,водна топка,голф,кара ски,сноуборд,моторна шейна и т.н.Ако вие напуснете работното си място,какво ще се случи с вас,бихте ли ми казали?

Хайде стига говори глупости! Какво работно място, какви пет лева?! Къде му е работно място?! Да не би да не трябва да излиза от Министерски съвет?! Иначе е вярно, че не той започна залата, но нали знаеш последния, или губи, или печели! в случая ББ взе последното десет. А и за мен неговото правителство има най-голямата заслуга. И други имат, но много по-малка!!!

Работното му място не е на тенис корта или в футболният терен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:30

Eminem написа:

Аз искам да видя реални действия за изкореняване на корупцията и борба срещу престъпността. Действия за справяне с циганския проблем. О, да има такъв! Реформи в съдебната система, здравеопазването, МВР. Нещо да се направи с образованието. Условия за малък и среден бизнес, да не позволява да рушат природата и т.н.

И аз, и аз!!! Но за съжаление до сега не съм го видял от нито едно правителство след 10-ти ноември.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 20:33

Eminem написа:

Аз искам да видя реални действия за изкореняване на корупцията и борба срещу престъпността. Действия за справяне с циганския проблем. О, да има такъв! Реформи в съдебната система, здравеопазването, МВР. Нещо да се направи с образованието. Условия за малък и среден бизнес, Да не позволява да рушат природата и т.н.

Асфалта не се яде , но покрай него доста семейства получават заплати и ядат бял хляб , с две думи създават се работни места , участват както малки така и средни предприятия като подизпълнители.Влизат пари отвън и остават тук.Това помисли ли го преди да цитираш червения си лидер?
Днес ,магистрали , утре железопътни линии ,това се казва инфраструктура и е основен показател за привличане на чуждестранни инвестиции.
Другият основен плюс на прословутите ни магистрали е ,че ще спаднат рязко смъртните случаи по натоварените маршрути Ст.Загора - Карнобат и Перник -Кулата.
Та отговорът на питането ти е простичък - асфалта не се яде , но създава ядене.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:35

W84me написа:
pehopeho написа:

Работното му място не е на тенис корта или в футболният терен!

Изопачаваш истината!!! Дай щом е министър-председател да не играе тенис или футбол.
Един играе тенис, друг ходи по яхти да гледа формула, трети кара ски, четвърти гледа волейбол. Като цяло няма нищо лошо, стига да си вършат работата и да нямат задкулистни и престъпни намерения.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 11 яну 2012 20:35

Лошото в България е ,че всички правителства досега "оправяха" държавата ,а за хората на никой не му пука.Като ,че ли за внуците ще останат спестените пари и нищо в бъдеще няма да се промени и те ще живеят добре.Животът на хората не е толкова дълъг за да чакат безкрай за да могат до отидат на почивка или да си направят екскурзия до Европа или да си купят нова лека кола.Това че народа е беден а държавата е добре не е особена повод за гордост даже обратното .Бойко Борисов е честен но явно не разбира от икономика а това леке Дянков върши само щуротии и дразни хората.

Върни се в “Свободна зона”