bezpanika написа:Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.
А бе ти посещавал ли си археологически находки в чужбина,хората там с това се хранят, в Гърция да влезнеш в най-тъпото село и да разгледаш някаква си мозайка на Дионис примерно ,плащаш 10 евро.А НИЕ СМЕ СТРАНАТА В ЕВРОПА ПОТЕНЦИАЛНО НАЙ-БОГАТА НА ДРЕВНИ НАХОДКИ.Трябва само да ги открием ,изложим и показваме на тъпите западни туристи.