Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот bezpanika » 11 яну 2012 19:38

Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 19:39

pehopeho написа:Добре бе пич, защо ми вкарваш думи в устата, които не съм казал! Къде видя да съм написал, че ББ е направил толкова стадиона, зали, магистрали и е хванал толкова престъпници?!!!

Не си го казал, но каза, че искаш от Министъра това... Е, Бойко прави ли го това нещо ?

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:39

Eminem написа:
pehopeho написа:Никъде не съм казал, че го харесвам! Само, че в случая смятам, че е прав. Аз искам магистрала, разкопки на мен не ми трябват. Сигурно защото съм глупав, не знам, но това искам. А се дразня от такива като Марми, които политизират всяка тема, щом имат възможност да поплюят по ББ. Но все пак най-вероятно му плащат за това! Омръзна ми ББ е некадърник и трябва да си ходи, щото прееба разкопките! После пак същото да се маха щото не спази срока! ББ да се маха щото вали сняг, да се маха щото е жега и т.н. И не ми казвайте и двамата, че не е така!!! Просто ми стана досадно вече. А кой ще е на власт ми е все едно. Стига да прави магистрали и стадиони, да вдига заплатите и пенсиите, да лови престъпниците и корумпаците и т.н. Пък ако ще и Марсианец да е! Аре лека!!!

Бойко се пукна да прави стадиони, да вдига заплати и пенсии, да лови престъпници.... :lol: :lol: :lol:

За 2 години се направиха повече неща от колкото за 20, заловени са банда за поръчкови убийства, банда за отвличане, непрекъснато се ловят и разбиват престъпни групи....само заплатите оства да се повшат, но това е най вече заради финансовата криза...така, че синъо червени талибани колкото и да не ви харесвам, колкото и да драскате по форумите Б.Борисов ще спечели и следващите избори...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 яну 2012 19:39

Значи той Бойко си е прав в случая, въпросът е начинът му на изказ и поведение, все едно не е премиер, а селския пъдар ... Но пък в БГ това се харесва, няма какво да се лъжем :roll:
И все пак по-добре Бойко, отколкото възпитаните и рафинирани Гоце и Серж плюс Доган ;)
НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛО И ЩЕ БЪДЕ БСП + ДПС :!: :!: :!: :!:
Също така - как не ги е срам някои комунета да говорят за Костов, а да мълчат като женски полови органи какво завари той ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 11 яну 2012 19:42, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 яну 2012 19:42

Avgusta 1916 написа:Абсолютно е прав!
Сетиха се да копат , къде бяха до сега?
Вместо да бързаме да си отворим пътните артерии и да превлечем транспорт и инвестиции , някакви си археолози ще ми пощят земята за поредното тракийско находище (некрополи и прочие).България е пълна с такива и кой ги гледа??Никой!Ама като е заради опозицията - давай да лаем и да се плюнчим!
Комунистически отрепки!

Как ще ги привлечем тия инвестиции с едни "голи" магистрали? Искам да ми обясниш!
Явно наистина сме заслепени, просто, манипулируемо племе.
Една история ни остана- дайте и нея да затрием и всичко да ни е на 6, а? Какво ще кажете? Ония от Вардарска България ни крадат историята, никой не реагира. Напротив- с такива изказвания: "За какво са ни тия разкопки?" = "За какво ни е тази история?" още повече им даваме храна за същото. Кой ти каза, че трябва да се намери златно, сребърно или съкровище от какъвто и да е благороден материал, за да има историческа стойност? Плюхме си на спорта и футбола, плюхме си на културата, плюхме си на киното и литературата, плюхме си на интелекта и образованието. Дайте да си плюем и на историята! Идилия за народа- чалгата до дупка и сеира (включително на ББ и приближените му).
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:42

marmi52 написа:
pehopeho написа:Извинявай, защо не кажеш другия път, за кой да гласуват хората! Някой, който теб те кефи! Ще го изберем и ще го траем колкото кажеш, само и само ти да си доволен! А бе да го духат мнозинството избиратели! Важното е на Марми да му е гот!!!

8-)

Колко сте "мнозинство" ще видим на изборите догодина ! Не ви остана много ! Последна година ви е ! :mrgreen:
Защо питате все мен ? Нали аз съм "луд", "глупав", "неосведомен" ... Уж съм такъв, а все искате аз да казвам какво да правите ... :roll:
Казвал съм го и преди - най-малкото зло за България сега е БСП !

Да се сформира служебен "Кабинет на националното спасение" в условията на световна икономическа криза и бедстващ български народ, също е добро решение.

PS: За съвети и консултации ще взема да ви искам вече хонорар. :mrgreen:

Какъв служебен кабинет к'ви 5 лева бе :D :D Кабеларката СКАТ явно ви действа като наркотик :D :D ...нали само преди 2 месца Бойко отново преби всички на изборите..избори ще има 2013 и пак ще бъдат спечелени от ГЕРБ ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 яну 2012 19:43

След година и малко пак ще се чудим за кой смешник да гласуваме. Как не се пръкна един който мааалко от малко да става за нещо. Този не спря да се държи като абсолютен селянин независимо къде се появява, очевидно му липсва елементарно образование и познание на нормите на държание на човек на неговия пост.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 19:45

marmi52 написа:
pehopeho написа:Извинявай, защо не кажеш другия път, за кой да гласуват хората! Някой, който теб те кефи! Ще го изберем и ще го траем колкото кажеш, само и само ти да си доволен! А бе да го духат мнозинството избиратели! Важното е на Марми да му е гот!!!

8-)

Колко сте "мнозинство" ще видим на изборите догодина ! Не ви остана много ! Последна година ви е ! :mrgreen:
Защо питате все мен ? Нали аз съм "луд", "глупав", "неосведомен" ... Уж съм такъв, а все искате аз да казвам какво да правите ... :roll:
Казвал съм го и преди - най-малкото зло за България сега е БСП !

Да се сформира служебен "Кабинет на националното спасение" в условията на световна икономическа криза и бедстващ български народ, също е добро решение.

PS: За съвети и консултации ще взема да ви искам вече хонорар. :mrgreen:

Ако не забелязваш, изречението завършва с удивителна, а не с въпросителна! Това е така, защото въпросът е риторичен и цели освен това да те осмее!!! А ГЕРБ наистина са (не сме) мнозинство в момента. Дали ще е така и на следващите избори ти, точно ти, няма как да знаеш!!! Може много да ти се иска да не е така, но дали ще се случи е друг въпрос!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 яну 2012 19:46

velez написа:Не го харесват шепа лумпени от СКАТ ( на който очевидно вие симпатизирате ) и синъо - червената мъгла която живот си живееше, но всичко свърши ;) А ако вземем за база за сравнение изборите преди 2 месеца то повече от 60% симпатизират на ГЕРБ и гласуват за ГЕРБ....а не за онзи приличащ на комуноид от Марс Солаков :lol: :lol: :lol:

8-)

В грешка си, приятел ! Няма как умен човек да харесва Бойко Борисов !
Що се отнася до СКАТ, там има различни предавания. Аз лично харесвам това на Велизар Енчев. Невероятен журналист !
Сега ще ме попиташ защо не са го избрали него, а Бойко Борисов на изборите. Ами, защото в България повечето приличаТЕ на Боко, а по-малкото приличаМЕ на Велизар.
С други думи: тъпаците са много повече от умните хора !
В СКАТ има обаче и предаване на един, който прилича на Бъстар Кийтън. Името му е Теодор Ангелов. Този смешник преди плюеше по Борисов, а сега, когато разбра, че шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов играе с гербаджиите в далаверите на местния парламент в Бургас, се обърна на 180 градуса и вече е пръв Бойковист !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 19:47

velez написа:За 2 години се направиха повече неща от колкото за 20, заловени са банда за поръчкови убийства, банда за отвличане, непрекъснато се ловят и разбиват престъпни групи....само заплатите оства да се повшат, но това е най вече заради финансовата криза...така, че синъо червени талибани колкото и да не ви харесвам, колкото и да драскате по форумите Б.Борисов ще спечели и следващите избори...

И тези дето са заловени с какви присъди са ? Защо не се бори срещу корупцията ? Защо позволява на циганите да ни колят и нищо да не им правят ? Откакто той е на власт колко престъпления има от цигани и колко са с присъди ? Защо още няма присъди за киро и компания ? И другото, което е, Бойко хваща малките риби, а големите престъпници ги остава да си правят каквото си искат.

Върни се в “Свободна зона”