Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...

Като прочетеш предните няколко мнения ще разбереш кой го е избрал ...
Както виждаш те продължават да го защитават и да си го харесват.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...
Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
an4o_321 написа:Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
Ми за кой да гласуваме бе полу-идиот ? За комунистите ли? Или за анадолските ти френдове - да ти оправят запека веднъж и завинаги !!!
Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
an4o_321 написа:Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
Ми за кой да гласуваме бе полу-идиот ? За комунистите ли? Или за анадолските ти френдове - да ти оправят запека веднъж и завинаги !!!
pehopeho написа:Bourgas написа:Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
Всички са тъпаци и не разбират, малоумници загубени. Само ти, Ооо велики, виждаш истината!!!
Както се пее в една песен "България не ме обича, а аз съм егати пича!".
[offtopic]Който се цепи от колектива, му го нацепват колективно![/offtopic]
marmi52 написа:Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...
![]()
Blagoy написа:Нямам думи- дай да си погребем историята, за да може Боко да се похвали, че е построил магистрала...
marmi52 написа:Eminem написа:И кой е виновен ? Кой го избра ? Извънземните ли ? Като са прости хората да гласуват за него...
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта