Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот Бекъма » 11 яну 2012 18:53

BLUE CHAMPIONS написа:
Ето го нашият човек,отново си показа некомпетентността и простотията!Защо обаче никоя не отрази това негово поведения?!

Изгледай видеото, което прилагам долу и ще си отговориш на въпроса ;)

От видеото се вижда една разплетена дамаджана с премрежен поглед под въздействието на някакви субстанции.В случая за смях стана Беновска.Такива като нея по цял ден измислят какво е казал Бойко,а такива като вас им се връзват.Толкова ли добре бяхме при Доган и Станишев?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 яну 2012 18:58

:roll:

Когато свалиха Тодор Живков от власт всички вкупом започнаха да говорят, че е бил прост човек. Чудехме се как този прост човек е могъл да ни управлява почти 40 години ...
Аз го помня Бай Тошо. Не беше интелигентен, но спазваше благоприличие. Дори може да се каже, че имаше усещане за такт и мярка. Беше много хитър. Не се държеше като диктатор. Поне на публични места пред хората ... Заслугите му към България са многократно по-големи от тези на ББ.
Днес имаме за управник неговия охранител. Дали бодигарда може да е по-умен от шефа си е ясно от самосебе си. Проблемът е в това, че Бойко Борисов поне не се опитва да изглежда мааалко по-умно.
Държанието му е дебелашко, за да не казвам просташко !
Самочувствието му дразни и отвращава. Това: "Аз, аз ... аз". Този човек е без мярка и усет. Той говори така с научните работници от БАН, както със селския говедар. Без никакво уважение, без никакъв респект към ума и научните звания на тези хора.
Ако продължаваме като нация да толерираме, че даже и да харесваме подобен род простотия, нищо добро не ни чака ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

st.todorov
Контакти:

Мнениеот st.todorov » 11 яну 2012 18:58

Същият призив ще отправя към всички тия,които са се 'вторачили ' във миналото,вместо да гледат бъдещето-'фараоните' са от повече от 5-6 хил.години,а сега какво представляват? В Египет е пълна мизерия!България е от повече от 1300 г.,Великобритания се е формирала няколко века след България ,но сега -ние сме поне 2 века след тях;Германия като държава се е формирала само преди 3 века-защо нашите младежи бягат точно към тези страни ? Сигурно защото имат 'многовековна' история,а !?! Гърция,'евалла' на разкопките и-сега са най-мързеливата нация във Европа.Още ?Изводът е:прогресира този,който гледа напред !

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 11 яну 2012 18:59

От всеки форум лъха на носталгия по времето когато ни управляваше любовницата на Азер Меликов.
СПУКАНОГЪРНЕ

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 яну 2012 19:00

Какво искате от премиера, много си е прав човека?!?! Трябва да се гонят срокове!
Там едва ли има нещо за изравяне от керемиди и разни други боклуци - да не мислите, че ще намерят второ панагюрско съкровище ?! Какво всички сте му се нахвърлили ??? Сигурно искате Станишев или Доган да дойдат и пак да ви "оправят" ?????

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 11 яну 2012 19:03

И някоя пръскачка която да мине за броня.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 19:06

Абсолютно е прав!
Сетиха се да копат , къде бяха до сега?
Вместо да бързаме да си отворим пътните артерии и да превлечем транспорт и инвестиции , някакви си археолози ще ми пощят земята за поредното тракийско находище (некрополи и прочие).България е пълна с такива и кой ги гледа??Никой!Ама като е заради опозицията - давай да лаем и да се плюнчим!
Комунистически отрепки!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 19:08

Ами аз щото също съм много прост ще кажа, че на мен също не ми трябват керемиди, а искам да ходя от София до Кулата за час и малко, колкото се може по-скоро!!! Аман от археолози! В тази връзка искам и още писти и модерни съоръжения на Витоша, а зелените да го духат под вода докато изсъхне!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 яну 2012 19:08

Селяндур, сега го гледах по ТВ. От къде, бе, ма*а му стара, се намериха толкова много малоумници да гласуват за този тъпунгер? Наистина ли масата са толкова прости, не знам...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 яну 2012 19:10

Много обичам нагледците и лицемерниците. Същите тези, които в момента са тръгнали да защитават археолозите и едва ли не, да си копаят там, ако искат и до идването на марсианците, ще нападнат после за пореден път правителството с това, видиш ли, как не са си спазили казаните вече срокове на изпълнение за магистралата :)
Ей, човешката наглост просто няма край. Особено в Булгаристан.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”