Jorkorazporko написа:Gesha1986 написа::) разни коментари от рода на...тези които продаваме не са нищо особено много ме расмива![]()
ако Нелсън,Делев,Зику и Мораеш не са нищо ,кои футболисти с кои футболисти смятате да правите нещо...тука или се правят някои хора на луди или въобще не разбират от футбол!
С оглед на пълната аматьорщина Делев, Зику и Нелсън стават, но като цяло не са никакви футболисти! Те ако бяха нямаше да ги купуват Мерсин, Поханг и Металург! Аз се радвам, че ги продадохме защото съм абсолютно сигурен ,че Костов, Карачанаков, Бахъров, Радулович и Якимов могат да ги заместят на 100%!
Зику , Мораеш и Нелсън , добавям Платини и Бандаловски към тях са най-добрите играчи които ЦСКА имаше !!!
Младите дето си ги цитирал не могат и да се доближат до тяхната игра в близките 2 години (ако въобще някога се доближат , т.е. дано стане) но виж Делев със сигурност могат да го заменят и надминат дори .Всеки един измежду
Костов,Якимов, Радулович може да бъде по-добър играч от Делев и Т.Костадинов можеше ама ТИТАН са яко виновни
за него, сега като направи силни сезон и половина и Литекс ще го продадат за 1/2/3 млн. Е и наще мунчовци
ще цъкат с език и ще получат само процент солидарност !!!