Грегъри Нелсън - ФЕН Тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Официално: Нелсън вече не е футболист на ЦСКА

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2012 17:40

Jorkorazporko написа:
Gesha1986 написа::) разни коментари от рода на...тези които продаваме не са нищо особено много ме расмива :)
ако Нелсън,Делев,Зику и Мораеш не са нищо ,кои футболисти с кои футболисти смятате да правите нещо...тука или се правят някои хора на луди или въобще не разбират от футбол!

С оглед на пълната аматьорщина Делев, Зику и Нелсън стават, но като цяло не са никакви футболисти! Те ако бяха нямаше да ги купуват Мерсин, Поханг и Металург! Аз се радвам, че ги продадохме защото съм абсолютно сигурен ,че Костов, Карачанаков, Бахъров, Радулович и Якимов могат да ги заместят на 100%!

Зику , Мораеш и Нелсън , добавям Платини и Бандаловски към тях са най-добрите играчи които ЦСКА имаше !!!
Младите дето си ги цитирал не могат и да се доближат до тяхната игра в близките 2 години (ако въобще някога се доближат , т.е. дано стане) но виж Делев със сигурност могат да го заменят и надминат дори .Всеки един измежду
Костов,Якимов, Радулович може да бъде по-добър играч от Делев и Т.Костадинов можеше ама ТИТАН са яко виновни
за него, сега като направи силни сезон и половина и Литекс ще го продадат за 1/2/3 млн. Е и наще мунчовци
ще цъкат с език и ще получат само процент солидарност !!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 17:54

Чакай сега,Титан може да са виновни за много неща,ама тук къде им е вината,че му забавили 2-3 заплати.А като го лекуваха 1г.( и в Германия го водиха на прегледи )що ненапусна?И точно преди контролата,на която искаше да го викне Пената,той напусна(в 20ч.).И сега къде ще играе наш Томе като и Ицо го отряза?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 яну 2012 18:01

Pichichi написа:
Jorkorazporko написа:
Gesha1986 написа::) разни коментари от рода на...тези които продаваме не са нищо особено много ме расмива :)
ако Нелсън,Делев,Зику и Мораеш не са нищо ,кои футболисти с кои футболисти смятате да правите нещо...тука или се правят някои хора на луди или въобще не разбират от футбол!

С оглед на пълната аматьорщина Делев, Зику и Нелсън стават, но като цяло не са никакви футболисти! Те ако бяха нямаше да ги купуват Мерсин, Поханг и Металург! Аз се радвам, че ги продадохме защото съм абсолютно сигурен ,че Костов, Карачанаков, Бахъров, Радулович и Якимов могат да ги заместят на 100%!

Зику , Мораеш и Нелсън , добавям Платини и Бандаловски към тях са най-добрите играчи които ЦСКА имаше !!!
Младите дето си ги цитирал не могат и да се доближат до тяхната игра в близките 2 години (ако въобще някога се доближат , т.е. дано стане) но виж Делев със сигурност могат да го заменят и надминат дори .Всеки един измежду
Костов,Якимов, Радулович може да бъде по-добър играч от Делев и Т.Костадинов можеше ама ТИТАН са яко виновни
за него, сега като направи силни сезон и половина и Литекс ще го продадат за 1/2/3 млн. Е и наще мунчовци
ще цъкат с език и ще получат само процент солидарност !!!

Зику е доста добър консуматор, не не е отборен играч! Не е борбен, няма хъс, в доста от случаите късмета го покри! Нелсън е много техничен и аз доста го харесвам, но не мисля, че Карачанаков или Костов са далече от неговата класа! Колко шанс за изява са имали? Това което липсва на младите момчета е предимно самочувствие! А и да не забравяме, че засега остават Платини и Мораес! Около тях с младите може да изградим по - ефективно нападение! Лично мен много повече ме притеснява липсата на дефанзивни футболисти и плеймейкър! Ако имаме стабилна защита и двама добри градивни халфа съм сигурен, че Мораес и Платини ще забият поне 20 гола общо втория полусезон!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 яну 2012 18:08

Като споменахте някои млади играчи, имате ли представа дали ще се разчита на Амзин, Бахъров, Садула, Ал. Дюлгеров? За Стойчев, Радулович и Велинов се знае, че са в групата за лагера, но за други преотстъпени нищо не съм чул поне аз.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2012 18:17

Ами тоя пич Садула го забравих някъде .
Това момче от школата на Левски може да бъде много по-добро крило от Делев които не може да спре топката и да направи един финт като хората , лично аз искам да го пробват точно него . Това момче има потенциал да бъде по-силно крило от набедените за БГ звезди на тази позиция : Т.Христов,Д.Атанасов,Писаров,Н.Димитров,Делев,Райков и др.
Естествено може и да се провали но нека поне го пробват .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 18:29

Крила на нивото на Нелсън имаме,това че правеше някой и друг ефектен финт или рейд не е критерий за ефективност.Според мен беше даже прекалено лаком и тази липса на комбинативност проваляше доста атаки.В контролите младите от пирин се представят доста добре,но в официални мачове са доста притеснени.Точно в/у това трябва да се наблегне,да се отърсят от напрежението,да се успокоят и играта им ще тръгне и в официални мачове.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Re: Грегъри Нелсън - ФЕН Тема

Мнениеот lebed4eto » 12 яну 2012 19:42

396.000 £ в касата на клуба от свободен агент... Не е малка печалба. :roll:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 яну 2012 23:34

гражданин от село написа:Крила на нивото на Нелсън имаме,това че правеше някой и друг ефектен финт или рейд не е критерий за ефективност.Според мен беше даже прекалено лаком и тази липса на комбинативност проваляше доста атаки.В контролите младите от пирин се представят доста добре,но в официални мачове са доста притеснени.Точно в/у това трябва да се наблегне,да се отърсят от напрежението,да се успокоят и играта им ще тръгне и в официални мачове.

Би ли споделил какви крила имаме ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”