ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Беконо в Локо ПД?
Споко бе, тоя идва колкото Кулич да има кой да тренира да не седи без работа цял ден хахах
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- bigbonusprize
- Контакти:

п.п. Момчето не вижда, не му се сърдете...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
bigbonusprize написа::lol: Тоя дойде ли, 50%+ от головете във вашата врата ще са левашки...
Че защо да му се сърдим ? Хората са си го казали "Не е луд тоя дето яде баницата , а тоя дето му я дава" .
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
bigbonusprize написа::lol: Тоя дойде ли, 50%+ от головете във вашата врата ще са левашки...
Тоя верно, майна е малко кьорав и надалеч много не вижда...майтапа настрани!

Нашите дали ще се сетят да го прегледат на офталмолог?

Иначе отблизо е пантера. Тоя ако успее за кратко време да влезне във форма да знаете, че ще подпише...бъдете сигурни в това!
Ей поне Лучини ще си има достойна конкуренция...хахахаха

Единият е силен на далечни удари, а другия е цар отблизо и на излизанията...ако може да застанат и двамата на вратата ще откажем дори и нападението на Ман Сити

Ето, че вече имаме вариации и под рамката на вратата...така Кокалът ще може да избира вратар според тактическата постройка на противника.

Велев, само да си посмял да се оплачеш за проблеми с вратарския пост

Re: Талант на Ботев подписа за 2.5 години с Локо!
Тук ми се струва някаква секта се събрала- всяко мнение различно от това на пастора се трие!Бях ви написал истинската история на Илиян- откъде си е тръгнал и откъде не , но явно тук истината никой не го касае!
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Талант на Ботев подписа за 2.5 години с Локо!
kanarche написа:Тук ми се струва някаква секта се събрала- всяко мнение различно от това на пастора се трие!Бях ви написал истинската история на Илиян- откъде си е тръгнал и откъде не , но явно тук истината никой не го касае!
Мнението ти няма никакъв смисъл. Прочети си го и ще се убедиш в това. Но всъщност това е стандартният ви начин на изразяване, така, че нищо ново.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HUY2e7amCLk&list=UU_qpAohAV_UbvQlfqVLC8XA&index=1&feature=plcp[/youtube]
СНИМКИ
http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=59997
СНИМКИ

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=246617
Даксон този път се прибра навреме...Това вече е новина /добра/
Даксон този път се прибра навреме...Това вече е новина /добра/

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Какво да обърнем хаха
Между другото аз очаквам максимум до седмица при нас да дойде Георги Петков.
Кокалът си държи на него и тва е...въпреки, че Коко неще да сколаса и му води разни анонимници белким някой му хване окото.
Тия дето са дошли, така и ще си отидат - безславно и скоропостижно.
Както казах Беконо влезне ли бързо във форма ще остане...и без това не иска голяма заплата, така че няма да ни е в тежест.
Мисля, че тоя Айсел Куйович няма да го бъде...откъде го изкопаха тоя исполин не знам, обаче още като го видях как тича и не съм оптимист за него.
Виж набора на Кокола от Гърция ако почне да ниже голове в контролките ще остане.
Безхаберието и простотията на ръководството ни дали някога ще има край?!
Изгониха Грабчев, изпуснаха онова момче Андонов да отиде на село, Преслав Йорданов толкова време беше без отбор, и като за капак делиорманът дойде до тук да вземе Аргилашки.
Ся нашите търсят под вола теле...да пробват анонимници явно им им е по-добре.

Кокалът си държи на него и тва е...въпреки, че Коко неще да сколаса и му води разни анонимници белким някой му хване окото.
Както казах Беконо влезне ли бързо във форма ще остане...и без това не иска голяма заплата, така че няма да ни е в тежест.
Мисля, че тоя Айсел Куйович няма да го бъде...откъде го изкопаха тоя исполин не знам, обаче още като го видях как тича и не съм оптимист за него.
Виж набора на Кокола от Гърция ако почне да ниже голове в контролките ще остане.
Изгониха Грабчев, изпуснаха онова момче Андонов да отиде на село, Преслав Йорданов толкова време беше без отбор, и като за капак делиорманът дойде до тук да вземе Аргилашки.

-
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Какво да обърнем хаха![]()
Не се ядосвай майна, в България няма играч, който да може да направи разликата между 2 отбора. Може би Дакси, но той си е при нас. Дали ще е Пешо, Тошо или Гошо... няма значение. Всичко зависи как ще тръгнем полусезона с Лудогорец. Есента мача в Бургас ни пречупи. Ако си го бяхме взели или поне беше равен, сега Черноморец щяха да са 8ми, а ние в тройката, ама на...