До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот ehh » 02 яну 2012 00:50

MORSKI написа:ахахахах не, ти сериозно ли го говориш това :lol: Ти ме разсмиваш новогодишно, а не аз теб. Де да беше един пример, а то само в нашия подфорум са поне 4-5. Какво остава за подфорума на ЦСКА. Не се излагай така повече, не ти приляга.
Само един пример ще ти дам- аваланч!

Наистина не знам, за какво и кой ми говориш. Нямам на идея, кой фен на Левски ще тръгне да се интересува от Черно море :?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2012 16:24

ehh написа:
MORSKI написа:ахахахах не, ти сериозно ли го говориш това :lol: Ти ме разсмиваш новогодишно, а не аз теб. Де да беше един пример, а то само в нашия подфорум са поне 4-5. Какво остава за подфорума на ЦСКА. Не се излагай така повече, не ти приляга.
Само един пример ще ти дам- аваланч!

Наистина не знам, за какво и кой ми говориш. Нямам на идея, кой фен на Левски ще тръгне да се интересува от Черно море :?

Toва, че ти нямаш идея, не значи, че няма не един такъв. И ти дадох пример. И аз не мога да го повярвам, но уви. :roll: И има примери стакива фенов ена Левски из всички подфоруми, а най-вече в този на ЦСКА. Така, че друг път като не знаеш не говори убедено...

И мен Левски не ме интересува и дори не влизам във вашия форум, така е с почти всички фенове на Черно море, но уви има 4-5 човека от вашите, които не спират да влизат в нашия пдофорум с една единствена мисъл- да се заяждат.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 яну 2012 13:14

Това "уви" аз мога да го кажа няколко пъти, защото и на мен ми е втръснало от една малка червена групичка, водена от всезнайката Редгърл, която не спират да наводняват нашия форум с безсмислици. Разбира се, от вашия отбор също има, които коментират неща, които не знам, защо ги интересува :roll:

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 07 яну 2012 17:47

Какво да направи гн Русев Сираков си е СИРАК на тема честност и СКИТНИК без капка достойнство.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 09 яну 2012 17:44

ах ужас,ох ужас, от любимия на България отбор няма сензации,няма горещи новини,няма " от сигурен източник научихме " ... ето ви новина Мишел Платини се е появил навреме за първа тренировка,въпреки че всички бяхте сигурни че нямало да се появи повече в ЦСКА :P
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 яну 2012 00:54

От доста време съм по форумите, но такава дребна и злобна душица като теб рядко се среща.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 яну 2012 11:59

дребните и злобни душици търсят под вола теле, аз само коментирам ... г-н Русев :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 яну 2012 16:24

ето, още дребни и злобни душици като мен .. както се вижда преобладават :idea:

:arrow: http://www.novsport.com/anketa393.html
04.09.2013

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 яну 2012 17:01

Batkoto написа:ето, още дребни и злобни душици като мен .. както се вижда преобладават :idea:

:arrow: http://www.novsport.com/anketa393.html

Какво искаш да кажеш?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 яну 2012 17:30

той си знае този, за когото се отнася ..
п.п. Тонев щял да дава пресконференция, на която едва сега щяло да стане ясно каква му е позицията в Левски .. само че никой през последните дни не го питаше по десет пъти на ден,какво всъщност върши в Левски , както примерно ни надуха главите при абсолютно същата ситуация с Дуци, различна гледна точка както се казва ;)
04.09.2013

Върни се в “Архив”