Мен не ме интересуват тези данни.Важното е,че на емблемата ви пише 1948,а на нашата
1914 И завинаги ще си вярвате,че не сте комунистически отбор,но не е така.Знам,че ви е тежко какво ви пише на емблемата като година,но е така
Вие може да напишете на емблемата си и 1840 година!След 5 години ще обяснявате,че това е годината на създаването ви,а след още 10 ще си вярвате и ще искате това и от нас!Нищо ново не сте научили,но пък и нищо старо не сте забравили.Когато едни данни не ви интересуват или противоречат на митологията ви,вие просто ги пропускате!!!Кой е комунистически отбор си личи за всеки безпристрастен читател на историята.Докато комунистите бяха заети да избиват дейците на нашия предшественик АС 23,вашите дейци,начело с Цола Драгойчева ви направиха държавен отбор,а след това и ведомствен на репресивния си апарат!Ваши доайени бяха Гизгов,Газов,циганина Муто и други,които избиваха опозицията и интелегенцията в Беляне и Скравена.Ваш водач беше министъра на МВР,Солаков,който създаде прецедент прекъсвайки мача ви с Берое и изхвърляйки старозагорския тим от елита.След това шеф ви стана зетя на Тодор Живков.Знаеш какви длъжности заемаше той в спорта.След него ви пое византиеца Лавчис,който пак създаде прецедент.Извади отбора ви на полувремето в мача със Славия.За такава постъпка всеки отбор в една нормална държава щеше да бъде изхвърлен от първенството.Но това не се случи с държавното и комунистическото синьо отроче!Да ти припомням ли и за мафиотите,чието лого носехте на екипите си!Или за парите на пералнята на КГБ и руската мафия,Майкъл Чорни!Ще говориме ли и за сегашния ви "собственик",комсомолския функционер Тодор Батков,адвокат на руския мафиот и осъдил държавата за предаде 5 млн. долара на Чорни!Да си припомняме ли и за държавната протекция,с която се ползвахте по времето на вицепремиера Евгени Бакърджиев?Това е историята,колкото и да е жестока за вас!И всеки разумен човек би си мълчал от срам.Казах човек,но това не значи левскар!Поддържайте отбора си,но поне имайте малко срам и престанете да ни надувате главите с небивалици!