Грегъри Нелсън - ФЕН Тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално: Нелсън вече не е футболист на ЦСКА
Сумата, която ще получат ЦСКА е 450 000 евро, което е една стабилна цена.

- Red Warrior
- Контакти:
Янис Зику написа:Сумата, която ще получат ЦСКА е 450 000 евро, което е една стабилна цена.
Ако е толкова наистина ще е супер сделка. Него го взехме без пари.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
						- Neftochimic1892
- Контакти:
Разпродадохте си отбора . Но цените , които взехте за тях са доста добри ...

Имаме около 4 000 000 евро от трансфери и могат да се вземат доста качествени попълнения! Дано заменят достойно напусналите и май месец да вдигнем 32-та титла!!!

- obi4am_pirin
- Контакти:
Разбраха че Лудогорец ще е номер 1!Варианта с продажбата е добър!Все пак ще вземат пари!Друг е въпросът дали ще бъдат инвестирани в отбора или ще потънат в стил "Тодор Батков"!

damyanov1963: 
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
						Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Пичове не се заблуждавайте, че тия пари ще отидат за трансфери - просто на Титан за пореден път им беше казано, че няма как да вземат титлата и тарикатите решиха да изкарат квото могат - затова и отвориха битпазара. Никой уважаващ себе си клуб на полусезона, на който на всичкото отгоре е и водач в класирането, не разпродава отбора, постигнал това класиране, за да вземе нови играчи, с които да печели титлата. Това си е меко казано малоумно - отборите, които са след нас в класирането запазват водещите си играчи и продават ненужните, а ние точно обратното...Колкото до Грегъри - пожелавам му успех в новия клуб, но да не забравя кой му помогна в труден за него момент...

Мога да кажа, че едно 90% от тия дето вече ги шитнахме не са нищо особено и е по-добре че ги разкарахме. Спас цяла есен е в засада и е с вдигната ръка, не помагаше в защита изобщо и почти не пресираше, както го правеше в началото, когато му се играеше и не си беше повярвал. Янис Зику ни спаси в доста мачове с головете си, но от него отборен играч не става, рядко подаваше, бавеше играта с мудността си, а по-назад от кръга на центъра и от от противниковата му половина не се връщаше. Нелсън изигра само един силен полусезон - миналата пролет и това е. От тримата само Зику може да се каже че беше ключов за нас през есента, но с условности от по-горе. Според мен формата на Платини падна от това, че му се налагаше да се връща по крилата да си вземе топката и от отношението със Зику, с когото не си подаваха изобщо. Сега, ако не продадем Мораеш и Платини си имаме страхотни нападатели, които общо могат да вкарат към 20 гола. Трябват ни по-добри външни халфове, ляв бек и евентуално още един човек до Боби Галчев. С добра потготовка всеки ще се затрудни с ЦСКА. Дали ще станем шампиони е друга тема, и тя не опира само до продадените и купени играчи, при това не само в БГ, но и в цял свят.

Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
До скоро си мислех, че от футбол не се печелят пари.Но ето че титан ме опровергаха.Дадоха 10 милиона за дългове и заплати и получиха Армията и Панчарево на концесия.Намират играчи без пари и ги продават за добра сума (сума, която е твърде малка за някой от тях).От както са дошли в клуба се случват странни обрати.От сигурен шампион в началото на сезона, отбора бе разграбен и вече прилича на един разоран двор.В момента в който някой треньор започне да губи дори само 2/3 срещи каквито са случаите с Любо и Милен, клубът веднага ги изхвърля.За мен тази мафиотска организация печели много от продажби на мачове и титли.Колкото по-скоро се махнат от ЦСКА, толкова по-добре за всички които обичат този отбор.

- dreben23
- Контакти:
Янис Зику написа:Сумата, която ще получат ЦСКА е 450 000 евро, което е една стабилна цена.
Аз защо си мисля, че тея пари ще идат за ядене и пиене, а ние само с желанието за титла ще си останем.
 Няма кой да ги замести тези играчи! Айде честито на Лудогорец!
 Няма кой да ги замести тези играчи! Айде честито на Лудогорец!   На мен вече ще ми е без интрига това първенство. Спомнете си колко време беше нужно на Грегъри Нелсън да влезе в някаква форма, че имаше и контузия, ако не се лъжа. Вече сме с 6-7 титуляри по-малко, абсурдно е вече да се мисли за каквито и  да е успехи аут са Янис, Делев, Нелсън, Янчев, Стоянов, Трифонов, Мораес е пътник и той. Кой ще ги замести?! Костов и Карачанаков дето нямат сила за удар от двайсет метра ли? Не ми се вярва. Иначе този Секур ще го бива според мен.  Цяло чудо ще е да станем шампиони! Мисля, че каквото и да стане вече, очакванията ни трябва да са малко по-умерени.
  На мен вече ще ми е без интрига това първенство. Спомнете си колко време беше нужно на Грегъри Нелсън да влезе в някаква форма, че имаше и контузия, ако не се лъжа. Вече сме с 6-7 титуляри по-малко, абсурдно е вече да се мисли за каквито и  да е успехи аут са Янис, Делев, Нелсън, Янчев, Стоянов, Трифонов, Мораес е пътник и той. Кой ще ги замести?! Костов и Карачанаков дето нямат сила за удар от двайсет метра ли? Не ми се вярва. Иначе този Секур ще го бива според мен.  Цяло чудо ще е да станем шампиони! Мисля, че каквото и да стане вече, очакванията ни трябва да са малко по-умерени.   
***САМО ЦСКА!*** 
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
						***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- florentin_petre
- Контакти:
Тука малко като лафа "баба ти все на пералня е прала", има си школа взехме доста кадърни момчета от Пирин, номера с чужденците е ясен Костадинов се облажи сега наред е Дудуци. Титли в България се печелят по един или друг начин, а в Европа сме най-големите лузъри. Може и да не сме от най богатите клубове, но Бате  доказаха че с воля, талант и постоянство всичко се постига.

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
						HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s