Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

velinsky
Контакти:

Re: Пак няма да дават Левски по телевизията

Мнениеот velinsky » 26 юли 2009 14:35

По AZTV ще излъчват мача-спокойно може да се гледа в нета с нормална скорост.Така че в 18.00 часа във вторник РИНГ и ПРО ТВ могат да излъчват каквото си искат,БГ зрителите интересуващи се от футбол ще гледат азерската телевизия/сините-защото това е евромач на любимия им отбор,червените-надявайки се "Левски" да отпаднат и да прибавят нова песен в репертоара си,останалите-чакайки победа на български отбор над рязаните/.Сигурен съм,че и Борето Касабов в този час ще гледа азерска тв!!! :) :) :)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 26 юли 2009 14:39

а само да питам тази програма AZTV има ли я на евроком
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юли 2009 14:43

Prizrachen написа:Най добре ще е БТВ да вземе правата и да ги предава мачовете, защото БНТ и Нова тв доказаха че по добре да пуснат някой турски сериал от колкто да дават БГ отбор в ШЛ
СРАМ И ПОЗОР !!!

Приятелю, само да ти кажа, че в прайм тайма 20-22 часа от понеделник до четвъртък БТВ излъчва "Перла" - "култува" турска сапунка. Не ми ги хвали
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DoubleTrouble
Контакти:

Мнениеот DoubleTrouble » 26 юли 2009 14:50

Stanislav_Ivanov написа:а само да питам тази програма AZTV има ли я на евроком

По-добре питай дали тая тв я има на топлото пиле
????

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 юли 2009 14:54

еми няма да се учудя ако не дават и мача ПСВ-Ч.море, нали ще ги гледаме по нета. Сега почва СпартакМ-ЦСКА, очертава се да е много як мач.

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 26 юли 2009 15:06

Ако някой си прави илюзии, че някоя българска телевизия ще предава гостуване на български отбор в евротурнирите и то на такъв ранен етап , эначи е голям наивник или не е гледал български телевизии в последните 10-15 години.Така си е било винаги.И винаги оправданието е едно и също- ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ЗА ТРАНСЛАЦИЯТА.
Мен лично повече ме е яд за мача на Черно море , защото все пак играят с един от добрите отбори в Европа и ще е интересен мача.
Уви , ще гледаме само дамакинствата , а гдостуванията евентуално ако влезе някой отбор в групите, това е положението и то в поледните 15 години .Винаги парите са оправданието.

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 26 юли 2009 15:13

unist_gp написа:еми няма да се учудя ако не дават и мача ПСВ-Ч.море, нали ще ги гледаме по нета. Сега почва СпартакМ-ЦСКА, очертава се да е много як мач.

Просто эабрави эа тоя мач да се предава в нета.Холандците са много стриктни в това отношение и никоя медия там няма да пусне такъв мач по нета просто така беэ эаплащане , няма как да стане.

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?

Мнениеот levski-viki » 26 юли 2009 15:53

САМО ДА ДОПЪЛНЯ ЗА ЧОРБАЛАНИТЕ ,ЧЕ ПРЕСАТА ДЪЛГО ПИСА ЗА ЛЕВСКИ И НЕГОВИЯ ЕВРО ПОХОД И ВСИЧКИ СПОРТНИ ЕМИСИИ НА CNN ЗА ПОЧВАХА КАК ЛЕВКИ ОБЪРНАЛ УДИНЕЗЕ,КАК НАПРАВИ СМЕШЕН КИЕВО НА СРЕД ИТАЛИЯ ... ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ВИЕ НЯМАТЕ НЕШТО ЗНАЧИМО ОСВЕН ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ТИМ ...:!: :!: :lol: :lol:

ПП: 70:00 МИН. ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИТЕ : :lol: :) .. ВИЕ ЗНАЕТЕ КАКВО :д:д:Д :) :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 юли 2009 15:57

lakito7 написа:Пак няма да дават Левски по телевизията
26 юли 2009 | 08:31
От: SportLine.bg
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Феновете на Левски пак ще останат на сухо. След като не можаха да гледат любимците си в реванша със Санта Хулия (5:0) по нито една българска телевизия, те почти сигурно ще останат на тъмно и за гостуването на ФК Баку от III квалификационен кръг в Шампионската лига този вторник.

Разследване на "Стандарт" установи, че родните медии нямат интерес към двубоя. Pro.bg излъчи директно първия мач на "сините" с полуаматьорите от Андора, но после по не много ясни причини се отказа от ответния двубой. Медийната група, към която принадлежат Pro.bg и Ринг.бг, няма намерение да предава изявите на Левски зад граница. Холдингът ще се бори само за домакинствата на българските отбори. Така по всяка вероятност идната седмица ще бъде излъчена срещата на ЦСКА с Дери Сити от Лига Европа, а следващата седмица - реваншът на шампионите с ФК Баку.

Запознати разкриха, че телевизиите не виждат смисъл да плащат за гостуванията, защото не могат да си покрият разходите. Не особено атрактивните съперници не представляват интерес за платежоспособните рекламодатели. БНТ няма никакъв интерес към предстоящите двубои, Диема - също. Единственият вариант е в последния момент мачовете на Левски от Азербайджан и на ЦСКА от Острова да бъдат предложени на безценица.

На "Герена" така или иначе ще си получат парите по ставка, защото са продали тв правата си на компанията "Спорт 5". ЦСКА гори, защото сам трябва да търгува мачовете си.

Според мен,щом частните медии не искат да предават мача,защото ще са на загуба,БНТ трябва да го излъчи,защото тя е държавна тв. и се издържа с голяма част от нашите данъци.

a в тая статия защо нищо не се казва за предаването на Псв-Ч.море.Нас пак за нищо ни нямат.А иначе ако не броим чисто фенската заинтересованост,спокойно може да се каже с оглед съперника,че мача на Ч.море е най-интересен,но защо ли да се предава.Но не само той мач.И трите мача просто е задължително да се дават и то не само домакинствата.Домакинства всеки може да дава.Тъпите телевизии да се хващат в ръце и да предават и трите мача,че да не се изложат още повече(то на къде ли повече) А нали уж преди началото на мачовете тия от Ринг тръбяха като обезумели,че са взели ТВ правата на Левски и Ч.море за Европа-е какво стана.Тези Тв права за по едно домакинство ли бяха...
За вас моряци ний живеем...

hlapeto
Контакти:

Мнениеот hlapeto » 26 юли 2009 16:13

Спокойно.AZTV e включена в пакета на Аи ТВ Партнер...А ИНАЧЕ НАИСТИНА ЖАЛКО ЗА така наречената спортна телевизия на България!!!

Върни се в “Архив”