damageplan написа:russia написа:Гледай ти, кои реват най-много. Нека отиде и един от ЦСКА в Турция бе, ей тъй малко за мерудия. Напълнихте с лилави Диарбекира, и то в такива величия като Касъмпаша и Самсунспор, че в последния още споменавт Гонзооглу какъв спънат кон бил. Така, че трайте си в гащите. С ЦСКА по трансфери не може да се мерите. По- добре си ревете по вашите форуми и злорадствайте над съдбите на Хичо, Фичо, Сърмата и прочее...От играчите, които постигнаха недостижимото 1:17 кои продадохте на Запад? Питам и отговор не искам.![]()
![]()
Ето ти едно име - Николай Михайлов.
Нали си наясно как продадоха Михайлов "на запад". Ако не беше лобирането на тати забрави този играч да беше заиграл в силно първенство. Не че няма качества, напротив. Просто това, което беше показал в Левски до момента му на продажба не виждам как му е помогнало за трансфера..
Иначе за трансфера, аз съм доволен. Делев последната година не се развиваше в положителна посока, напротив. Играта му тръгна надолу. Тичаше по цял мач, като муха без глава и провали много повече атаки на отбора, отколкото помогна. Да не говорим, че е играчът с най-много засади в цялата А група. 1 млн. евро за бг играч е сериозна сума, всъщност не си спомням от колко време не сме продавали бг играч от нашето първенство за толкова пари. Последно май беше Ивелин Попов.
Това "събиране" на пари от страна на Титаните е интересно. Или става въпрос за набиране на средства за покупка на това прословуто "каре от Удинезе" + В. Илиев, или перничани събират каквото могат от трансфери преди продажбата на клуба. Според мен много по-вероятното е първото. А и Димитър Пенев го потвърди.