Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tommi » 11 яну 2012 00:10

turbogena написа:Контролите са добри ,срещу качествени съперници :) И не очаквайте да си връщаме на Бате. Доста стабилен отбор са и като нищо ще си ни размажат ;)

Тия късметлии ли са стабилен отбор? :shock: Десет мача да играем, не могат да ни бият, запомни какво съм ти казал!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 яну 2012 00:13

Tommi написа:
turbogena написа:Контролите са добри ,срещу качествени съперници :) И не очаквайте да си връщаме на Бате. Доста стабилен отбор са и като нищо ще си ни размажат ;)

Тия късметлии ли са стабилен отбор? :shock: Десет мача да играем, не могат да ни бият, запомни какво съм ти казал!

Абе определено са на много по-високо ниво от нас в момента ;) Бате направи равен с Милан есента. Какво ли ще стане ,ако ние излезем срещу 'росонерите' :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2012 00:24

На, коя страница са контролите, за да ги видя и аз?
Левски завинаги в моето сърце![

Parmalat

Левски среща кошмара БАТЕ (Борисов) в контрола в Анталия

Мнениеот Parmalat » 11 яну 2012 00:26

Отборът на Левски ще изиграе шест контролни срещи в двата си подготвителни лагера в турския курорт Анталия. "Сините" ще срещнат някои доста класни съперници като руския Рубин (Казан), Стяуа (Букурещ) и тима на БАТЕ (Борисов), от който левскарите имат доста лоши спомени от срещата им в квалификациите за Шампионската лига през 2008 година, когато българският тим бе отстранен от беларусите по пътя към груповата фаза.

Ето и цялата програма на тима:

22.01 Левски - Рубин Казан

26.01 Левски - СК Таврия

29.01 Левски - ФК Стяуа Букурещ

05.02 Левски - ФК Заря

08.02 Левски - БАТЕ Борисов

11.02 Левски - ФК Краснодар

Доста добри контроли 2 руски отбора,2 украински,1 румънски и 1 беларуски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 яну 2012 00:26

Sisi 1914 написа:

в началото на миналата

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2012 00:28

milen.hristov написа:
Sisi 1914 написа:

в началото на миналата

Мерси!
:P

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 яну 2012 00:29

Parmalate аре стига разводнява темата бе пич, ние не сме малки да си пускаме новините в раздела ни! Благодарим все пак, че си толкова услужлив, но айде нема нужда!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 яну 2012 00:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e42p81g_JnA[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2012 00:43

BLUE CHAMPIONS написа:Parmalate аре стига разводнява темата бе пич, ние не сме малки да си пускаме новините в раздела ни! Благодарим все пак, че си толкова услужлив, но айде нема нужда!

Точно така!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2012 00:44

turbogena написа:Абе определено са на много по-високо ниво от нас в момента ;) Бате направи равен с Милан есента. Какво ли ще стане ,ако ние излезем срещу 'росонерите' :lol:

Срещу Милан отново ги покри късметът. :!: Първо италианците имаха възможност, но не можаха да вкарат от вратарското поле. После Ибрахимович вкара, след това Робиньо излезе сам срещу вратата, мина вратаря и... удари греда. Второто полувреме съдията даде измислена дузпа за Бате, при изпълнението топката мина до ръцете на вратаря и гол. После Боатенг излиза сам срещу вратаря, стреля в него, топката се връща при ганаеца, той стреля пак и топката се удря в един защитник пред голлинията. :shock: В интернет го има видеото.
В тази контрола ще ги накажем много лошо, това да го запомниш! :) Но подозирам, че може да ни прецакат и да не излязат срещу нас. :evil:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”