Съдбата на Компани се решава днес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Съдбата на Компани се решава днес

Мнениеот Vincenzo » 10 яну 2012 22:28

st.todorov написа:драги 'футболни фенове',ако човек помисли малко за ситуацията със Компани ,аз ще кажа следното:във футболният правилник пише следното:скачането със два крака срещу противников състезател се наказва със директен червен картон,аз ви питам следното-трябваше ли да има счупен крак,за да даде съдията този червен картон ?Този въпрос задавам и към г-н Манчини и феновете на 'гражданите' от Манчестър.Компани ще бъде наказан-все някой трябва да го отучи от този опасен прийом във футболната игра.ps.Всичко казано до тук не се отнася за 'граждани ' със низко IQ !pardon,mes amis!

Драги футболен специалист, това в английския правилник ли го прочете за двата крака ? Защото тук у дома имам 3 от различни години (скорошни) и това го няма.
Единственото условие, до което се доближава това нарушение е, когато единият играч пряко рискува здравето на другия. Това си е нарушение максимум за жълт картон (което пак може би щеше да е пресилено, като се имат в предвид следващите "единоборства" в мача, някои, от които дори не бяха маркирани), заради опасното влизане. Всъщност няма кво повече да се каже - кучетата си лаят, кервана си върви.
Изображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 10 яну 2012 22:57

fcb_bg написа:
PIMP написа:Почитателя на блядовете - ти защо мислиш, че Абрамович и Шейх Мансур избраха Англия ? Едва ли защото е тъпо и слабо първенство. А отбори като Тотнъм, Ман Юнайтед и Арсенал се справят и без благодетел ;)

От няколко години ПШ е с много добър маркетинг. Преди 15г. италианците ги ядяха с парцалите. Сега ПШ е лъсната навсякъде. Само дето, добре, че заради маркетинга там отиват да играят по-техничари, че да е гледаемо, защото местните са дръвчета и пукат топката. Откъде тръгнаха безумните заплати? От Англия. Изкуствена лига, гледаме ги отборите с 2-3-ма негри титуляри как увисват при Купа на Африка. Роман и Феса са живо доказателство на думите ми, че ПШ е изкуствена лига плюла на традициите си. Давай сухо и правим футбол.
Хич не ми ги хвали тия лицемери. Борят се с расизма, пък те с тия лорд, принц и др. ако ги питам спал ли си с негър ще ме гледат като полезно изкопаемо.

П.С. Аз съм чист руснак и това с блядовете е много умно да знаеш. Мога да те подкарам на много ваши родни неща, българино. И повярвай ми - няма да ти хареса!

Ами няма как, днес парите диктуват всичко !
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 10 яну 2012 22:58

Напълно съм съгласен, че съдиите в Англия са безобразно слаби и странни, но не те са виновни за това. Виновни са старците и благородниците от ФА - най-безумната организация в света. Само вижте колко футболни хора има в това образувание. За мен лично тази организация само вреди на националния и клубен футбол и се чудя как още не са им скочили сериозно самите англичани, а си траят и търпят униженията.

Върни се в “Ливърпул”