st.todorov написа:драги 'футболни фенове',ако човек помисли малко за ситуацията със Компани ,аз ще кажа следното:във футболният правилник пише следното:скачането със два крака срещу противников състезател се наказва със директен червен картон,аз ви питам следното-трябваше ли да има счупен крак,за да даде съдията този червен картон ?Този въпрос задавам и към г-н Манчини и феновете на 'гражданите' от Манчестър.Компани ще бъде наказан-все някой трябва да го отучи от този опасен прийом във футболната игра.ps.Всичко казано до тук не се отнася за 'граждани ' със низко IQ !pardon,mes amis!
Драги футболен специалист, това в английския правилник ли го прочете за двата крака ? Защото тук у дома имам 3 от различни години (скорошни) и това го няма.
Единственото условие, до което се доближава това нарушение е, когато единият играч пряко рискува здравето на другия. Това си е нарушение максимум за жълт картон (което пак може би щеше да е пресилено, като се имат в предвид следващите "единоборства" в мача, някои, от които дори не бяха маркирани), заради опасното влизане. Всъщност няма кво повече да се каже - кучетата си лаят, кервана си върви.