Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот TodorT » 10 яну 2012 22:55

BadBoy написа:Дани Младенов не е лош футболист и в контролите обикновено става голмайстор, но след това в официални мачове не е същият, така че от контроли изводи могат да си направят само хора занимаващи активно с футбол.
Та така за Коен, не натоварвайте млади момчета с излишни очаквания, защото това им тежи, а ако си мислите, че те не четат вся и всьо в нета се лъжете ;)

Не съм съгласен с теб.... Дани Младенов започна много нахъсано и направи прекрасни мачове за Левски не само в контролите, но и в началото на миналия сезон. Вкара и няколко гола в ЛЕ, беше основен играч, но изведнъж нещо стана с формата му.... мотивацията ли му спадна :roll: Не знам, но дръпна ръчната нещо.... дано сега си върне формата :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 яну 2012 22:58

rhaegar написа:
blue avalanche написа:
santiliana написа:Коен ще излезе на сцената. Това момче ще се наложи в първия отбор, помнете ми думата.Още сега на контролите ще вкара гол/ове...

Това е неговият момент!Ако сега не го сграбчи...

Това колко сме го слушали и за кого ли не. Дано стане, ама вече чак не ми се вярва.

Ще го слушаме всеки път и за всеки!Колкото трябва!Това е съдбата на запалянкото!Ако спрем да го чуваме,точно тогава ще е страшно!Значи изворът е пресъхнал окончателно!

Потребителски аватар
KDimoff
Контакти:

Мнениеот KDimoff » 10 яну 2012 23:57

Според мен единствената причина Арс да е в отбора е , защото все още чаканият централен нападател не е дошъл и щом това се случи ще видим развитие и по трасфер на холандеца. В крайна сметка Костов не може да си позволи да остане само с Цветков, а предвид възможностите и периода от годината няма да бъде никак лесно да се намери подходящият. Пример за добър вариант е Кристиан Немет- бивш футболист на Ливърпул и Олимпиакос, цяло лято не си намери отбор и накрая игра няколко месеца в Унгария (МТК Будапеща, ако не се лъжа) и сега пак е свободен, а е точно играч по вкуса на Костов.. Както и да е, вярвам, че дори сегашните играчи ще се преборят за титлата.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 яну 2012 01:59

Parmalat написа:Не се развиват нещата така както иска Костов.Искаше бърза и навременна селекция ,а засега има само един нов играч...

Мисля си, защо така се бави селекцията... със сигурност причините са две. Едната се нарича Костов, другата - Тонев.
Костов определено се е запънал и иска да му се намерят футболисти, които да играят по новата схема. И не отстъпва със сантиметър, като най-вероятно и дума не дава да стане за смяна на схемата.
Тонев. Тонев също иска да изпипа всичко до най-малкия детайл и да вземе що-годе качествени играчи. Все пак това са му първите месеци като директор, ще гледа и да не се изложи, тъй като самият той преди време публично заяви, че в Левски има трансферни провали.
Тези два фактора от една страна са си в правото, но въпросът е, дали от търсене на перфектното, накрая ще се провалят със селекцията и ще останем с един португалец и група юноши...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 10:13

Взехте ли вече Жужу и оня беглец от Мадагаскар 3
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 яну 2012 11:37

blue avalanche написа:
rhaegar написа:Това колко сме го слушали и за кого ли не. Дано стане, ама вече чак не ми се вярва.

Ще го слушаме всеки път и за всеки!Колкото трябва!Това е съдбата на запалянкото!Ако спрем да го чуваме,точно тогава ще е страшно!Значи изворът е пресъхнал окончателно!

Аз искам да не си оставаме само с чуването, а и да го видим наистина. И то не само от Коен и не само в контроли. Обаче последните години ме правят скептичен. Както казах, дано ме опровергае момчето, а и не само той.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 11 яну 2012 11:40

Чакаме с нетърпение новини от Бургас.Най добре според мен да е пакетче (Жагурта Хамрун - Жужу и Анисе Андрианантенайна Абел )това разбира се е мое мнение.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 яну 2012 11:45

Тонев каза, че ще говори на 10-ти да имаме търпение, ето вече сме 11-ти и от новия ни герой нито дума ?????????

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 11 яну 2012 11:52

В момента Тонев е зает с задачи, свързани с работата в Левски, а в следващите няколко часа ще стане ясно кога ще бъде представен официално. :roll:

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 11 яну 2012 11:53

Не е ли в Бургас ? Кой да ти каже ?

Върни се в “Архив”