Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот santiliana » 10 яну 2012 20:34

blue avalanche написа:При една правилна физическа и игрова подготовка с правилния треньор(Костов) и наличните футболисти не са супер зле!Аз смятам,че,на хартия(по постове),по абсолютно нищо не отстъпваме на един Лудогорец,например!И на Черноморец(още повече)!Готов съм да поспоря със всеки.
ПС.Не казвам да не се вземат нови играчи,ама чак,пък такъв рев...

по-скоро имаме нужда от задължително освобождаване на всеизвестни бройки от отбора.После всичко ще си дойде на местата.Така мисля...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 яну 2012 20:43

Дали няма да са два трансфера от Черноморец, Киряков говори за трансфери-мн число, а доколкото разбрах сделката със Старокин е ясна едва ли става въпрос за нея.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 яну 2012 20:50

scooool написа:Дали няма да са два трансфера от Черноморец, Киряков говори за трансфери-мн число, а доколкото разбрах сделката със Старокин е ясна едва ли става въпрос за нея.

Eми ще е перфектно да вземем Хайри и Жужу, дано стане :)
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 яну 2012 21:01

south_division написа:Интересно дали Жужу е първи вариант на Костов? До колкото си спомням бяха казали, че в българското първенство няма играчи, които да стават за Левски.

По-скоро казаха, че няма да се привличат български играчи, а само чужденци, без значение къде играят. Или поне аз това разбрах :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 яну 2012 21:05

milen.hristov написа:
santiliana написа:жалкото е, че премахнаха турнира Интертото, барем за него да се борим ;)

е нали ще се създаде балканска лига

УЕФА каза с половин уста, че няма да даде благословията си, така че освен да си я направим като приятелско турнирче по време на летните и зимни погдотовки не виждам как ще стане :roll: Ама тогава няма да има интерес, защото босовете очакваха да правят парички от права и реклами, така че тази идея май ще си остане на някоя прашна лавица :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 10 яну 2012 21:35

Объркаха момчето.......Арш.....не се работи правилно с футболистите в Левски.А и защо продадохме Иса......какво му беше и на него.Ясно е че след Гара Дембеле няма кой да го замести достойно защото натиска и очакванията са убийствени за всеки който ще се пробва след него но все си мисля че Иса и Сьорд нямаше да са никак зле ако им се беше обърнало повече внимание от страна на тренери и психолози.......не проумявам защо и Костов /явно се подвежда/не опита с Арш........та момчето тъкмо почва да свиква с БГ футбола и сега дайте да го прокудиме.А после?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 яну 2012 21:47

Коен ще излезе на сцената. Това момче ще се наложи в първия отбор, помнете ми думата.Още сега на контролите ще вкара гол/ове...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 яну 2012 22:07

santiliana написа:Коен ще излезе на сцената. Това момче ще се наложи в първия отбор, помнете ми думата.Още сега на контролите ще вкара гол/ове...

Това е неговият момент!Ако сега не го сграбчи...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 яну 2012 22:33

blue avalanche написа:
santiliana написа:Коен ще излезе на сцената. Това момче ще се наложи в първия отбор, помнете ми думата.Още сега на контролите ще вкара гол/ове...

Това е неговият момент!Ако сега не го сграбчи...

Това колко сме го слушали и за кого ли не. Дано стане, ама вече чак не ми се вярва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 яну 2012 22:49

Дани Младенов не е лош футболист и в контролите обикновено става голмайстор, но след това в официални мачове не е същият, така че от контроли изводи могат да си направят само хора занимаващи активно с футбол.
Та така за Коен, не натоварвайте млади момчета с излишни очаквания, защото това им тежи, а ако си мислите, че те не четат вся и всьо в нета се лъжете ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”