Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Стоичков е способен да убие ЦСКА и Левски с лекота

Мнениеот Kotooshu » 10 яну 2012 14:04

vrajdebec написа:Ама още ли има хора които си мислят че титла се печели с игра на терена...?!

+1
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Re: Стоичков е способен да "убие" ЦСКА и Левски с лекота

Мнениеот CS -KA -KA » 10 яну 2012 14:09

и как ще ги убие ,така както уби националния отбор срещу световни сили като Лихтенщайн и Непал ли или както затри Селта Виго . ха ха и това ако е треньор здраве му кажи !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 10 яну 2012 16:43

Артилериста написа:Има много истини в това което каза за Ицо и за Литекс,но каквото и да стане на вашето селско отборче му трябват поне още 2-3 години силна игра и най-накрая добро представяне в евротурнирите за да може да отмиете поне малко селския си манталитет! ;)

Сигурно е така, лондончанино...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 яну 2012 17:10

vrajdebec написа:Ама още ли има хора които си мислят че титла се печели с игра на терена...?!

+1331

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 10 яну 2012 19:04

sirius123 написа:Авторът на темата да помни какво е писал сега и да не се крие като мишок в края на шампионата.

Автора на темата няма нужда да го прави по две важни причини.
Първо защото не е фен на Литекс и това може да го видиш по ника му.
Второ това не са думи на автора, а са копнати от някой сайт и това прекрасно си личи по начина на изразяване.

Първо четете и мислете преди да пишете по инерция драги ми приятели стига с тази плоска омраза. ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 10 яну 2012 20:35

:lol:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 10 яну 2012 21:52

OrangePower написа:
sirius123 написа:Авторът на темата да помни какво е писал сега и да не се крие като мишок в края на шампионата.

Автора на темата няма нужда да го прави по две важни причини.
Първо защото не е фен на Литекс и това може да го видиш по ника му.
Второ това не са думи на автора, а са копнати от някой сайт и това прекрасно си личи по начина на изразяване.

Първо четете и мислете преди да пишете по инерция драги ми приятели стига с тази плоска омраза. ;)

Плоска омраза ми прилича на синосуидна любов............. мислете като пишете бе хора ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2012 19:28

Премиерът Бойко Борисов, старши треньорът на Литекс Христо Стоичков и екипът на проф. Любомир Спасов от Университетска болница "Лозенец" спасиха 13-годишно умиращо българче в кома, пише "Стандарт". Детето е докарано от Атина с гръцки военен самолет "Спартан". Спасителната операция е била извършена за броени часове заради светкавично разпореждане на премиера.

Момчето на име Таньо Костов било с вродено заболяване - болест на Уилсън - организмът му не може да разгражда медта и тя се натрупва в тъканта и органите. Състоянието му се влошило, докато бил с родителите си в Гърция. Единственият шанс на малкия Таньо бил трансплантация, но той трябвало да се прибере у нас, тъй като в Гърция такива операции не се правят. Христо Стоичков спонсорирал лечението и трансплантацията. Затова и в сряда Камата ще посети вече здравия и трансплантиран малчуган, за да му подари футболна топка.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2012 01:44

Е да, ако им стане треньор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Стоичков: Душманите ми да не се превъзбуждат...

Мнениеот nikita33 » 01 мар 2012 08:20

Христо Стоичков ще стартира акция за набиране на средства на петъчната пресконференция на Литекс преди започване на шампионата в “А" група. Камата обясни пред “Труд” идеята за кампанията.“Ще използвам синия буркан, който навремето ми върна Румен Петков като вътрешен министър, за събиране на пари - разкри Стоичков. - Трябват едни 550 хиляди долара, за да се спася от италианския затвор, където вече ме виждат враговете ми. Сега да видим кой ще ми помогне! Да видим...Това на шега. А насериозно за разследването, за което пишат в Италия. Просто имената на големи футболисти се слагат на преден план, зада се търси вдигане на шум и интрига за читателите. Каква вина има играч, който си е продал например лика за реклама, но фирмата него е използвала? И какво го интересува въобще футболиста колко пъти са поставяли снимката му някъде? Искат лицето ти за реклама - окей, продаваш го. Другото е грижа на купувача. Това са нещата - елементарни, и скоро ще стане ясно. Нека душманите ми да не се превъзбуждат. Соковете “Пармалат" отдавна са изпити", каза още Камата в типичния си стил.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Върни се в “Архив”