Съдбата на Компани се решава днес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съдбата на Компани се решава днес
Напълно нормално решение - Боби Михайлов отговаря за съдийството в Европа. Каквъто е началникът, такива са и подчинените.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
тва че жабарското първенство било над ПШ е най големия виц за тая година 

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Еми Уеб води Байерн - Интер /подминат хандбал на Майкон в началото при 0-0/ и Испания - Холандия /задължителен червен картон за Де Йонг и нарушение в началото на атаката на Испания за гола/ - подминати. Английските съдии са може би сред най-най лошите в Европа.
wolf написа:Еми Уеб води Байерн - Интер /подминат хандбал на Майкон в началото при 0-0/ и Испания - Холандия /задължителен червен картон за Де Йонг и нарушение в началото на атаката на Испания за гола/ - подминати. Английските съдии са може би сред най-най лошите в Европа.
Да не забравяме и Майк Райли

- Neron
- Контакти:
Шнур за ФА.Правят си гавра направо.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Hakercheto
- Контакти:
krasimilkov написа:realist написа:Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че ще се получи пародия на правосъдие, ако Венсан Компани не спечели обжалването на червения си картон.
Припомняме, че капитанът на "гражданите" бе изгонен от игра в 12-ата минута на дербито с Манчестър Юнайтед в третия кръг за ФА Къп.
До 18:00 часа тази вечер Компани трябва да научи дали ще изтърпи наказание от четири мача за фаула му срещу Нани, който според сър Алекс Фъргюсън е бил опасен.
Манчини обаче все още чувства, че капитанът му не е направил нищо лошо и ще бъде много нещастен, ако решението бъде в ущърб на белгийския национал.
"Мнението ми не се е променило. Убеден съм в него, защото Вини игра само десет минути. Беше изгонен за нищо. Той вече пропусна една среща.
"Не мисля за това, че може да бъде наказан. Ще бъде много неправилно, ако се случи", категоричен е италианският специалист.
Ако Компани се провали при обжалването, наказанието му ще влезе в сила и първият мач, който ще пропусне е полуфиналният сблъсък за Карлинг Къп с тима на Ливърпул.
Освен товатой би пропуснал и реваншът, както и решителните битки в Премиършип между двата мача с Ливърпул, срещу Уигън и Тотнъм.
Sportni.bg
От една страна ще съм много доволен Компани да пропусне и двата мача с нас. В интерес на истината обаче, продължавам да твърдя, че при шпагата му изобщо нямаше и помен от нарушение и наказанието би било несправедливо. Но ако погледнем реално и наказанието на Суарез е безумно, така че...
Интересно ми е ако отменят наказанието на Компани дали ще накажат съдията. Това би означавало да признаят, че е сгрешил фатално, като е повлиял на изхода от манчестърското дерби. Да видим.
Суарез си е тъп ,кое му е безумното,в Холандия яде ухото на един играч!!!
Суарез може и канибал да е ако искаш ама ако излезе на терена с Шефилд и 11те ще ги мине

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Тая година по-ясно от всяка друга си личи кой е нарочен за шампион.
-
- Контакти:
драги 'футболни фенове',ако човек помисли малко за ситуацията със Компани ,аз ще кажа следното:във футболният правилник пише следното:скачането със два крака срещу противников състезател се наказва със директен червен картон,аз ви питам следното-трябваше ли да има счупен крак,за да даде съдията този червен картон ?Този въпрос задавам и към г-н Манчини и феновете на 'гражданите' от Манчестър.Компани ще бъде наказан-все някой трябва да го отучи от този опасен прийом във футболната игра.ps.Всичко казано до тук не се отнася за 'граждани ' със низко IQ !pardon,mes amis!
- Mighty Reds
- Контакти:
krasimilkov написа:Суарез си е тъп ,кое му е безумното,в Холандия яде ухото на един играч!!!
Явно Баккал е или феномен или мутант, че ухото му е около рамото

Колкото и да съм заинтересован Компани да не играе vs 'Пуул, толкова съм и омерзен от решението на геронтофилско-педерската рижаво-луничава пасмина, наричаща себе си F.A.
st.todorov написа:
драги 'футболни фенове',ако човек помисли малко за ситуацията със Компани ,аз ще кажа следното:във футболният правилник пише следното:скачането със два крака срещу противников състезател се наказва със директен червен картон
п.с.Г-н Тодоров, във футболния правилник пише, че и футболист, ударил без топка играч на противника се наказва с червен картон, ама явно тоя правилник не включва Шрекчо vs Уигън, или бъркам ?!

Последна промяна от Mighty Reds на 10 яну 2012 20:17, променено общо 2 пъти.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
- Hakercheto
- Контакти:
Колкото и да съм заинтересован Компани да не играе vs 'Пуул, толкова съм и омерзен от решението на геронтофилско-педерската рижаво-луничава пасмина, наричаща себе си F.A.
+1
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!